Hamster Life

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
69 MB DOSYA BOYUTU

Sevimli hamster figürlerinin yer aldığı eğlence dolu bir oyun olarak öne çıkıyor.

Onlarca sevimli hamster arasından istediğinizi seçerek besleyebileceğiniz Hamster Life, Android ve İOS sürümleri ile her iki platformdan da kolaylıkla ulaşabileceğiniz ve ücretsiz olarak indirebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Kaliteli grafikler ve ses efektleri ile donatılmış bu oyunda amaç, bir hamster alarak ona bakmaktır. Birbirinden sevimli bu hayvancıklara sahip olabilir ve onları besleyerek kafeslerini düzenleyebilirsiniz. Yaşadıkları alanı dilediğiniz gibi dekore edebilir ve oynamaları için farklı oyuncaklar alabilirsiniz. Ayrıca hamster’ınızı gezdirebilir ve ona çekirdek yedirebilirsiniz.

Oyun içerisinde birbirinden sevimli birçok hamster karakteri yer almaktadır. Hamsterlar için koşu çarkı, kaydırak, tünel ve daha birçok egzersiz aleti bulunmaktadır. Çeşitli yiyeceklerle onları besleyebilir ve seviye atlayarak yeni bir hamster alma hakkı kazanabilirsiniz. Eğlenceye doyabileceğiniz bu oyun ile sizde keyifli dakikalar geçirebilir ve stresten uzaklaşabilirsiniz.

10 milyondan fazla oyun tutkunu tarafından tercih edilen ve her geçen gün daha fazla kişinin ilgisini çeken Hamster Life, klasik oyunlar arasında yer alan ve onlarca farklı hamster ile sıkılmadan oynayabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Hamster Life

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
193.9 MB DOSYA BOYUTU

Sevimli hamster figürlerinin yer aldığı eğlence dolu bir oyun olarak öne çıkıyor.

Milyonlarca oyun sever tarafından keyifle oynanan ve sürekli genişleyen bir oyuncu kitlesine sahip olan Hamster Life, sevimli hamster karakterlerinin yer aldığı eğlenceli bir oyundur.

Basit ve anlaşılır bir menü tasarımına sahip bu oyunda yapmanız gereken, dilediğiniz hamster’ı seçerek onu beslemektir. Oyun içerisinde farklı renklere sahip onlarca hamster karakteri yer almaktadır. Koşu çarkları, tüneller ve kaydıraklar gibi çeşitli egzersiz aletleri bulunmaktadır. Çekirdek ve birçok farklı yiyecek ile hamster’ınızı besleyebilir ve onu mutlu edebilirsiniz. Bu sayede seviye atlayabilir ve farklı karakterlerin kilidini açabilirsiniz.

Mobil platformda klasik oyunlar kategorisinde bulunan bu oyun ile sevimli bir hamster sahibi olabilir ve onun kafesini düzenleyerek, eşyaları dilediğiniz gibi yerleştirebilirsiniz. Karakterinizi mutlu etmek için çeşitli oyuncaklar ve farklı yiyecekler satın alabilirsiniz. Sürükleyici özelliği sayesinde sıkılmadan oynayabilir ve keyifli dakikalar geçirebilirsiniz.

Oldukça geniş bir kitleye hitap eden ve ücretsiz olarak sunulan Hamster Life, Android ve İOS sürümleri ile her iki platformdan da kolaylıkla ulaşabileceğiniz eğlenceli bir oyun olarak dikkat çekiyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hamster Evolution Clicker

    Mobil cihazımızda hamster geliştireceğiz.
  • hamster collection

    Hamsterlardan oluşan bir koleksiyon yapmaya çalışacağız.
  • Ocean Reef Life

    Okyanusların derinliklerine ineceğiz.
  • 2048 HamsLAND-Hamster Paradise

    Hamster figürlerinin yer aldığı eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak dikkat çekiyor.
  • Amaranthine Voyage: The Tree of Life

    Arkeoloji çalışmaları sonucu ilginç objelere rastlayabileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Hamster House

    Evcil hayvanlarımız için ev dekore edeceğiz.
  • Streamer Life Simulator

    Streamer Life Simulator APK ile Android cihazınızda sanal yayınlar yapabilir, popüler bir yayıncı haline gelebilirsiniz.
  • Fishing Life APK

    Fishing Life APK Android telefonunuzda internetsiz oynayabileceğiniz balık tutma oyunudur.