Hangi Marka?

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
243 TOPLAM İNDİRME
14 MB DOSYA BOYUTU

Hangi Marka? isimli bu oyunda bize sorulan markaları sadece logolara bakarak tahmin etmeye çalışıyoruz.

Artık markaların domine ettiği bir çağda yaşıyoruz. Peki ya bu markaların kaçını biliyorsunuz? Hangi Marka? isimli bu oyun sayesinde hem hafızanızı test edebilir hem de eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.

Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu oyunda sorulan markaları doğru bir şekilde tahmin etmeye çalışıyoruz. Oyunun en ilgi çeken yanlarından bir tanesi de uzun üyelik işlemleriyle uğraşmadan direkt olarak eğlenceye başlayabiliyor oluşumuz. Oyunu indirdikten hemen sonra oynamaya başlayabilirsiniz.

Hangi Marka?'da oyunculara çeşitli görseller gösterilmekte. Bu görseller markaların logolarından isimlerinin silinmiş halleri. Dolayısıyla tahmin etmek çok da kolay olmuyor. Neyse ki zorlandığımız zamanlarda kullanabilecğeimiz ipuçları mevcut. Bu ipuçlarını bize verilen altınlarla satın alabiliyor fakat sınırlı kaynağımız olduğu için her zaman ipucu almak mümkün olmuyor.

Genel olarak başarılı bir çizgide ilerleyen Hangi Marka? Kısa molalarınızda veya sıra beklerken oynayabileceğiniz eğlenceli bir bulmaca oyunu.

Emircan Erdoğan

Hangi Marka?

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
46 TOPLAM İNDİRME

iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz bulmaca oyunudur.

Hangi Marka, Android cihazlarınızda ücretsiz olarak oynayabileceğiniz eğlenceli bir bulmaca oyunudur. Hangi Futbolcu ve Hangi Karakter gibi oyunların yapımcısı tarafından geliştirilen bu oyunla hayli keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Bu tarz pek çok İngilizce oyun olmasına rağmen Türkçe az sayıda var. Hangi Marka da Türkçe olanlar arasında başarılılarından. Bu tarz oyunları sevenlerin kesinlikle denemesi gerektiğini düşünüyorum.

Hangi Marka oyununda karşınıza bir resim çıkıyor ve siz de bu resme bakarak cevabın hangi marka olduğunu doğru bir şekilde tahmin etmeye çalışıyorsunuz. Önünüzde bazı harfler oluyor ve bu harfleri kullanarak marka adını ekrana yazıyorsunuz.

Eğer takılırsanız, markanın hangi sektörde olduğu ipucunu alabilir, harf yerleştirebilir veya sildirebilirsiniz. Herhangi bir kayıt ya da internet bağlantısı gerektirmeyen bu oyunu indirip oynamanızı tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Logo Quiz

    Logo Quiz, dünyaca ünlü marka ve firmaların logolarını tahmin etmeye çalışacağınız başarılı bir Android bulmaca uygulamasıdır.
  • Car Logo Quiz

    Car Logo Quiz, 250'den fazla araba marka logosunu tahmin etmeye çalışacağınız eğlenceli ve ücretsiz bir Android bulmaca oyunu.
  • Canon Camera Connect

    Canon marka fotoğraf makinelerinizi Android cihazlarınıza bağlayabilir ve yönetebilirsiniz.
  • Canon Print Business

    Android cihazlarınızı kullanarak Canon marka yazıcılarınızdan çıktı alabilir, tarama yapabilirsiniz.
  • Mediatoolkit

    Mediatoolkit uygulamasını kullanarak Android akıllı telefon ve tabletlerinizden marka takibinizi gerçekleştirebilirsiniz.
  • İstikbal Mobil Katalog

    İstikbal Mobil Katalog ile İstikbal marka ürünler mobil cihazınızda.
  • ASUS Themes

    ASUS marka telefonlarınızda arayüzü değiştirecek onlarca temaya kolayca ulaşabilirsiniz.
  • Camera Connect & Control

    Camera Connect & Control uygulamasıyla Canon marka fotoğraf makinelerinizi telefonunuzdan yönetebilirsiniz.