Hangouts Çevirici

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
422 TOPLAM İNDİRME
0.45 MB DOSYA BOYUTU

Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz Hangouts arama uygulamasıdır.

Google'ın chat uygulaması olan Hangouts uygulamasını bilmeyen yoktur sanıyorum. Yıllardır kullandığımız, önceleri Gtalk adıyla anılan, daha sonra da Hangouts olarak değiştirilen bu chat uygulaması ile bütün Google kullanıcıları ile iletişime geçebiliyorduk.

Daha sonra Hangouts, Android cihazlarda da yerini aldı ve telefonumuz üzerinden de insanlarla sohbet etmeye başladık. Şimdi bir de Hangouts uygulamasının çevirici özelliği geldi. Hangouts çevirisi uygulaması ile, Hangouts üzerinden dilediğiniz telefon numarasını arayabiliyorsunuz.

Hangi ülke olursa olsun Hangouts kullanıcılarını ücretsiz olarak arayıp görüşebiliyorsunuz. Aradığınız kişi Hangouts kullanıcısı değilse belli bir ücret uygulanıyor fakat çok cüzi bir miktar olduğunu belirtmek gerekir.

Hangouts Çevirici uygulamasını kablosuz bağlantı veya mobil bağlantı üzerinden kullanıp diğer kullanıcıları arayabiliyorsunuz. Yapmanız gereken tüm telefon numaralarına Hangouts üzerinden erişmek ya da numara çevirici ekranının kısayolundan erişmek.

Eğer siz de hala Hangouts Çevirici'yi yüklemediyseniz bir an önce indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hangouts Dialer

    Hangouts Dialer uygulaması ile Android cihazlarınızdaki Hangouts uygulamasından telefon görüşmeleri gerçekleştirebilirsiniz.
  • Hangouts

    Hangouts, Google Talk olarak da bilinen mesajlaşma ve iletişim servisinin yenilenmiş uygulaması.
  • Hangouts Chat

    Google Hangouts Chat uygulamasını indirin, iş arkadaşlarınızla iletişimde kalın.
  • Meet (APK)

    Meet Hangouts (APK), Google'ın Android kullanıcılarına ücretsiz sunduğu video konferans uygulaması.
  • Döviz ve Altın Çevirici

    Döviz ve Altın Çevirici, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde altın ve döviz kurlarını kolayca çevirmenizi sağlayan ücretsiz bir Android finans uygulaması.
  • Döviz Kurları & Döviz Çevirici

    Android akıllı telefon ve tabletlerinizden kolayca döviz ve altın kurlarına erişmek için bu ücretsiz uygulamayı kullanabilirsiniz.
  • RTÜK İletişim Merkezi

    RTÜK İletişim Merkezi uygulaması izleyicilerin programlar hakkındaki şikayetlerini ulaştırabileceği ücretsiz bir iletişim platformu.
  • IM+

    IM+, 2010 yılının en popüler çoklu iletişim protokollerini desteleyen, platform bağımsız, tüm iletişim servislerini desteleyen ücretsiz bir sohbet uygulamadır.