Happy Chef 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
200 TOPLAM İNDİRME
47 MB DOSYA BOYUTU

Happy Chef 2, Windows 8 üzeri tablet ve bilgisayarınızda keyifle oynayabileceğiniz bir zaman yönetimi oyunu ve ücretsiz.

Happy Chef 2, Windows 8 üzeri hem tablet hem de bilgisayarda rahatlıkla oynanabilen, bir zaman yönetimi oyunu ve hem grafik kalitesi olarak hem de oynanış yönünden oldukça kaliteli. Dünyaca ünlü şef olmak için gece gündüz demeden koşuşturduğumuz oyunda İtalya, ABD, Çin, Fransa ve Hawaii’nin popüler restoranlarına ait menüler hazırlıyoruz.

Nordcurrent tarafından geliştirilen zaman yönetimi oyunu Happy Chef 2’de dünyanın en iyi şefi olmaya hazırlanan bir bayanı kontrol ediyoruz. İlk günümüz İtalya’nın tanınan bir restoranında geçiyor ve pizza hazırlama, limonata yapma dışında bir şey yapmıyoruz. Bölüm geçtikçe diğer bir deyişle para kazandıkça mutfağımıza yeni malzemeler giriyor ve menülerimiz zenginleşiyor. Müşterilerimize daha fazla çeşit sunmaya başlıyoruz. Doğal olarak daha fazla kişiye hizmet verdiğimizden daha hızlı çalışmamız ve daha fazla para kazanmamız gerekiyor. Günün sonunda hedefimize ulaştığımızda ise bir sonraki güne merhaba diyoruz.

Happy Chef 2’nin oynanışına baktığımızda oldukça gerçekçi olduğunu görüyoruz. Pizzaların fırına verilmesi, fırında fazla kalan pizzanın yanması, yanlış hazırlanan siparişlerin günlük kazancımızdan kesilmesi, müşterilerin geç kalan ve zamanında gelen siparişlere tepkileri kısacası her detay çok iyi hazırlanmış.

Windows tablet ve bilgisayarınızda oynayabileceğiniz ücretsiz ve keyif veren zaman yönetimi oyunu arıyorsanız Happy Chef 2’ye bakmadan geçmeyin.

Happy Chef 2 Özellikleri:

  • Dünya mutfağına ait 100’den fazla yemek
  • Dünyanın en gözde restoranlarında deneyim kazanma
  • 70’den fazla bölüm, 5 mini oyun
  • Restoranları dekore etme, yenileme
  • Uzun süreli oynanış
Erkan Calp

Happy Chef 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
164 TOPLAM İNDİRME

Happy Chef 2, dünyaca ünlü bir şef olmaya çalıştığınız eğlenceli bir Android oyunu.

Happy Chef 2, Android telefon ve tabletinize indirip boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz bir zaman yönetimi oyunu ve ücretsiz. İtalya’da otantik bir fast food restoranında acemi bir eleman olarak başladığınız dünyaca ünlü bir yıldız şef olmaya çalıştığınız oyunda dünyanın en leziz menülerini en hızlı ve hatasız bir şekilde hazırlayarak müşterilere sunmaya çalıştığınız oyunda daha fazla müşteri çekmek adına restoranınızı dekore etme şansına da sahipsiniz.

Farklı mekanlarda geçen 70’den fazla bölümün bulunduğu oyunda tek amacınız usta bir şef olmak. Ancak dünya genelinde herkesin seveceği bir şef olmak hiç kolay değil. Bulunduğunuz restoranda gün sonunda hedeflediğiniz parayı kazanmanız ve restoranınıza yeni malzemeler alarak menülerinize yenilerini eklemeniz bir yandan da restoranınızı dekore etmeniz, yenilemeniz gerekiyor. Tüm bunları tek kişinin yapması mucize gibi görünüyor olabilir ancak oyuna başladığınızda öyle olmadığını anlayacaksınız.

Şef görünümünde iki bayan karakter arasından seçim yaparak başladığınız oyunda ilk durağınız İtalya. İtalya’da ünlü bir restoranda başlıyor ve ardı arkası kesilmeyen müşterilere siparişlerini yetiştirmeye çalışıyorsunuz. İlk etapta yapabildiğiniz tek şey sade pizza hazırlamak ve limota sunmak ancak para kazanıp ilerledikçe mutfağa yeni malzemeler geliyor ve farklı lezzetler hazırlamaya başlıyorsunuz. Siparişlerin hazırlanma aşaması ise gerçeğe uygun yapılmış. Pizzayı fırında fazla tutarsanız yanmaya başlıyor, çöpe atmak zorunda kalıyorsunuz ve o günkü kazancınızdan kesiliyor. Ayrıca müşterilere siparişlerini iletme hızınız da oldukça önemli. Müşterileri fazla bekletirseniz restoranı terkediyorlar. Zamanında hazırlarsanız da bahşiş alıyorsunuz.

Gerçeğe hayattakine yakın bir deneyim sunan oyunda gün içinde harıl harıl çalışmanız sonucunda kazandığınız paralarla restoranınıza yeni malzemeler alabildiğiniz gibi restoranınızı dekore edebiliyorsunuz. Bu yükseltmeleri es geçmemenizi tavsiye ederim. Çünkü müşteriler hem restoranın görünümüne hem de menülere dikkat ediyorlar.

Zorluk seviyesinin de çok iyi ayarlandığı oyunu zaman yönetimi oyunlarından keyif alan herkese öneririm.

Erkan Calp

Happy Chef 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
51 TOPLAM İNDİRME
43 MB DOSYA BOYUTU

Happy Chef 2, iPhone'unuzda ücretsiz oynayabileceğiniz görselleri ve oynanışı ile başarılı bir zaman yönetimi oyunu.

Happy Chef 2, iPhone’unuzda zaman yönetimi oyunlarını oynarken keyif alıyoranız kesinlikle indirip bir göz atmanız gerektiğini düşündüğüm bir yapım. Ücretsiz olarak sunulan oyun hem farklı mekanlarda geçmesi ile hem de gerçeğe yakın oynanış sunması ile beğenimi kazandı. 70’den fazla bölümün yer alması da bonusu diyebilirim.

Daha önce hiçbir oyununu oynamadığım Nordcurrent adında bir şirketin imzasını taşıyan iOS oyunu kıyıda köşede kalmış kaliteli yapımlar arasında. Oyunda amacınız her zaman yönetimi oyununda olduğu gibi verilen süre içerisinde hedeflenen parayı kazanmak. Happy Chef 2 oyununda da dünyaca tanınmak isteyen bir şefi kontrol ediyorsunuz. İtalya’da günün her saati dolup taşan popüler bir restoranda başladığınız, para kazanıp işleri ilerlettikçe Hawaii, Çin, Fransa ve Amerika’ya uğradığınız oyunda 100’den fazla yemek hazırlıyorsunuz. Para kazandıkça menülerinizi genişletebiliyor, restoranınızın iç görünümünü değiştirebiliyorsunuz.

70’den fazla bölümün, 5 mini oyunun bulunduğu oyunun oynanışını oldukça beğendim. Pizzaların fırında çok pişmesi sonucu yanmaları ve fazla pişirilen pizzaların çöpe atılması sonucu kazançtan kesilmesi, müşterilerin sipariş gecikmesi sonucu masadan kalkmaları veyahut hızlı teslimde bahşiş bırakmaları tek kelimeyle süper.

Dünya mutfağını yakından tanımamıza da yardımcı olan Happy Chef 2, görsel açıdan da kaliteli bir yapım olmuş. Restoranın, yemeklerin, müşterilerin görünümü harika. Her yönüyle beğendiğim bu oyunu zaman yönetimi oyunlarından keyif alan ve yemekle arası iyi olan herkesin iPhone'una indirmesini öneririm.

Erkan Calp

Happy Chef 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
62 TOPLAM İNDİRME
62 MB DOSYA BOYUTU

Happy Chef 2, dünyaca ünlü şef olmak için koşuşturma içerisinde olacağınız bir Windows Phone oyunu.

Happy Chef 2, Windows Phone telefonunuza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz zaman yönetimi oyunları arasında ve ufak boyutlu olmasına karşın oldukça kaliteli. 5 mini oyun ile desteklenmiş 70’den fazla bölümün bulunduğu oyunda hayatından memnun bir şefi kontrol ediyorsunuz. Dünyaca tanınmak için gecesini gündüzüne katan şefe hedefine ulaşması için yardımcı oluyorsunuz.

Windows Phone platformunda da ücretsiz olarak karşımıza çıkan zaman yönetimi oyununda İtalya, Çin, Fransa, Amerika gibi dünyanın en popüler restoranlarının bulunduğu ülkeleri geziniyorsunuz. Pizzadan makarnaya, patates kızarmasından krepe, suşiden ratatouilleye kadar pek çok yemeği hazırlayabilme yetisine sahip olan şefimiz para kazandıkça menüleri zenginleştirebiliyor, restoranı dekore edebiliyor.

Hızlı düşünme ve odaklanma gerektiren oyunlar arasında bulunan Happy Chef 2’de oynanış ta çok zor tutulmamış ve herşey gerçekteki gibi işliyor. Oyuna İtalyan restoranında başlıyorsunuz. Doğal olarak ilk hazırlamaya çalıştığınız lezzet pizza. Ancak pizzayı doğrudan müşteriye sunmuyor; önce fırına atıp belli bir süre bekleyip sonra tabağa koyup sunuyorsunuz. Ayrıca pizzayı fazla pişirirseniz fırından yanık bir pizza olarak çıkıyor ve direk çöpe gidiyor. Tabii ki ziyan olan pizzanın ücreti maaşınızdan kesiliyor. Sipariş hazırlama kısmının haricinde müşterilerin siparişlere verdiği tepkileri de beğendim. Elinizi çok yavaş tutarsanız müşteri homurdanıp kaçabiliyor. Tam tersi davranırsanız bahşiş alabiliyorsunuz.

Happy Chef 2, sadece yemek hazırlama, yapma üzerine kurulu değil. Gün sonunda kazandığınız parayla mutfağınıza yeni malzemeler alarak menülerinizi genişletebiliyorsunuz. Ayrıca müşteri çekmek için restoranın iç görünümünü (masalar vs.) değiştirebiliyorsunuz. Yükseltmelerin gerçek para endeskli olmaması ise güzel.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Happy Chef

    Happy Chef, popüler yemek şefi olmaya çalıştığınız yorucu ancak eğlenceli bir Windows 8.1 oyunu.
  • Happy Wheels

    Happy Wheels ilginç bir fizik tabanlı beceri oyunudur.
  • Happy Reaper

    Happy Reaper Blizzard tarafından yayınlanan ücretsiz bir beceri oyunudur
  • We Happy Few

    We Happy Few, alternatif bir 1960'lar İngilteresinde geçen, oyuncuları despotik bir rejimin ellerinden kurtulmaya çalıştığı bir yapım olarak dikkatleri çekmektedir.
  • Happy Wars

    Happy Wars oldukça eğlenceli bir online savaş oyunudur
  • DirectX Happy Uninstall

    DirectX Happy Uninstall (DHU) programıyla sistemde hatalara sebep olan DirectX sürümü kaldırılarak hatasız güncel sürüm yüklenebilir.
  • Dumb Ways to Die 2: The Games

    Dumb Ways to Die 2: The Games, çıldırtıcı derecede zor bağımlılık yapan mini oyunlar sunuyor ve tüm platformlarda oldukça popüler.
  • Happy Fred 1.0

    Bilgisayarınızda dolaşan minik bir arkadaş.