Happy Glass

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,123 TOPLAM İNDİRME
38 MB DOSYA BOYUTU

Susuz kalan bardağı mutlu edin.

Happy Glass, el çizimi grafiklerle bizleri karşılayan fizik tabanlı bulmaca oyunu. Susuz kaldığından mutsuz olan bir bardağı sevindirmeye çalıştığınız süper eğlenceli bu mobil bulmaca oyununda zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.

Çizime dayalı oynanış sunan fizik tabanlı mobil oyunları seviyorsanız Happy Glass’ı kesinlikle oynamalısınız. Basit gibi görünen düşünmeye iten bölümlerle (bulmacalarla) süslü bu oyunda amaç; suyun bardağı dökülmesini/akmasını sağlamak. Kaleminizle kritik noktalara yaptığınız çizimlerle bunu sağlamanız gerekiyor. Oyunun zor tarafı da burada ortaya çıkıyor. Kalemi ne kadar az kullanırsanız o kadar fazla yıldızla bölümü tamamlıyorsunuz. Üst bardan ilerleme durumunu takip edebiliyorsunuz. Bu arada seviye atladıkça tüm yıldızları toplamak bir yana suyu doldurmak zorlaşıyor.

Erkan Calp

Happy Glass

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
146 TOPLAM İNDİRME
184.4 MB DOSYA BOYUTU

Bardağı suyla doldurun.

Happy Glass, çizimeye dayalı oynanış sunan fizik tabanlı bulmaca oyunları arasında. Lion Studios tarafından geliştirilen oyunda su dolu olmadığı için son derece üzgün olan bir bardağı mutlu etmek için kafa patlatıyorsunuz. Çizim yeteneğinizi kullanmanız gereken süper eğlenceli bu oyun zaman geçirmek için birebir.

iOS platformunda da ücretsiz indirilebilir olan fizik tabanlı bulmaca oyunu Happy Glass’da bölümleri geçmek için kaleminizi ustalıkla kullanmanız gerekiyor. Ekranın kritik noktalarına çizgiler çekerek suyun bardağa akmasını sağlıyor, tüm su bardağa boşaldığında daha fazla engelin olduğu sonraki bölüme geçiyorsunuz. Bölümü yüksek puanla bitirmek istiyorsanız üç yıldızı da toplamanız gerekiyor. Çizmeye başlamanızla birlikte ilerleme çubuğunda yüzde azalıyor, yıldızlar eriyip gidiyor, puanınız da düşüyor. Dolayısıyla kalemi ne kadar az kullanırsanız o kadar iyi.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Happy Cells

    Happy Cells, hücreleri bir araya getirerek ilerlediğiniz Android bulmaca oyunu.
  • Happy Shots Golf

    Fizik kurallarının farklı işlediği bu golf oyunu bir hayli zor.
  • Happy Chef

    Happy Chef, dünyaca ünlü şef olmaya çalıştığınız uzun süreli oynanış sunan bir Android oyunu.
  • Brain Out

    Brain Out Android bulmaca oyununda normal düşürseniz kaybedersiniz.
  • Happy Ghosts

    Happy Ghosts'ta renkli hayaletleri eşleştirip bölümlere tamamlamaya çalışıyoruz.
  • Find in Mind

    Tüm zeka, hafıza oyunları bir arada
  • 7 Letters - Multiplayer Word Puzzle Game

    İnternet gerektirmeyen kelime bulmaca oyunu
  • Brain Test 2

    Brain Test 2 Android İndir: Eğlenceli ücretsiz IQ testi