Happy Street

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
284 TOPLAM İNDİRME
35 MB DOSYA BOYUTU

iOS için geliştirilmiş olan Happy Street oyunu, köy kurarak geliştirmenizi sağlayan bir yapım. Gelişmek için zor görevler sizi bekliyor.

Hem eğlenceli hem de basit bir oyun olan Happy Street, bir köy kurmanızı, geliştirmenizi ve liderlik yapmanızı sağlayan bir oyun. Oyun içinde köy kurmanız ve daha sonra da geliştirmeniz için gerçekleştirmeniz gereken birçok görev bulunuyor. Bu görevleri tamamladıkça köyümüz daha da büyüyor. Büyüyen köyler ise giderek daha şirin bir hal alıyor.

Yaptığınız görevler ile köyünüzü büyütürken aynı zamanda yeni yerlerde keşfediyorsunuz. Happy Street oyunu ile keşfettiğiniz yeni yerler sayesinde gücünüz de gelişiyor ve güç kaynaklarınızı artırıyor. Bu sayede alışveriş yapma özelliği kazanıyor ve oyunda bulunan karakterleri istediğiniz gibi yeniden kişiselleştirebiliyorsunuz. 

Mustafa Şevki Coşar

Happy Street

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
323 TOPLAM İNDİRME
50.2 MB DOSYA BOYUTU

Happy Street, kendinize sevimli bir köy kurarak büyütmeye çalışacağınız eğlenceli bir iOS oyunudur.

Happy Street, etkileyici renk ve resimlerle süslenmiş büyülü bir köy kurarak büyütmeye çalışacağınız ücretsiz bir iOS oyunudur. Oyun içerisindeki karakterler düzenlenebilir ve canlıdır. iPhone ve iPad'leriniz ile birlikte Happy Street oyununu ücretsiz olarak oynayabilirsiniz.

Özellikle çocukları hedef alan oyunda, oyunun amacı kendinize bir köy kurmak ve genişletmek. Farklı renkler görmekten ve hayal ettiklerinizi uygulamaktan hoşlanıyorsanız, Happy Street oynarken oldukça eğlenebilirsiniz.

Kuracağınız köyün yerini farklı yer seçenekleri arasından siz belirliyorsunuz. Bu yerler arasında yemyeşil ormanlar, dağlar ve sahiller bulunuyor. Köyünüzün yerine göre köyünüzdeki karakterlerin yetenekleride yemek pişirme ve balıkçılık gibi farklı özellikler kazanıyor. Doğal ortamlar dışında köyünüze müze ve otel gibi modern yapılar da inşa edebilirsiniz.

Facebook ve Game Center üzerinden de oynayabileceğiniz Happy Street'i oynamak tamamen ücretsizdir.

Oyundaki esas amacınız köyünüzün sınırlarını genişletmektir. Bu yüzden daha fazla altın kazanarak yeni yapılar inşa etmelisiniz.

Birbirinden sevimli karakterler ile dolu olan oyunda, sahip olduğunuz karakterlerin kıyafetlerini ve renklerini düzenleyebiliyorsunuz. Bağımlılık yapan Happy Street oyununda köyünüzde yaşayan herkes mutludur. Günlük olarak yapmanız gerekenler arasında köyünüzü ve köyünüzdeki karakterleri kontrol etmek bulunuyor.

Bu eğlenceli oyunu iPhone ve iPad'leriniz üzerinde oynayabilmek için yapmanız gereken tek şey ücretsiz olarak indirmek.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Happy Jump

    Happy Jump, Android işletim sistemine sahip cihazlarınızda ücretsiz olarak oynayabileceğiniz en iyi zıplama oyunlarından biridir.
  • Happy Vikings FREE

    Onlarca köyü yağmalayarak türlü ganimetlere sahip olacağınız macera dolu bir oyundur.
  • Street Boy

    Street Boy ilginç bir Android oyunudur
  • Street League

    Sokak futbolu platform oyunu birleşirse...
  • The Ring of Wyvern

    Ejderha yüzüğünü bulmalısınız!
  • SpellForce - Heroes & Magic

    Gerçek zamanlı strateji ve rpg serisi mobilde!
  • Terraria APK

    2D grafiklere sahip Terraria APK, android için hayatta kalma macera-platform oyunudur.
  • Rune Quest: Dragon Crusaders

    Rune Quest: Dragon Crusaders, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz strateji macera rpg oyunu.