HappySale

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
43 TOPLAM İNDİRME

HappySale, işinize yaramayacak olan ikinci el eşyalarınızı satabileceğiniz hem yararlı hem de eğlenceli bir Android online satış uygulaması.

HappySale, adından işlevini biraz da olsa açığa çıkartan ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir Android online satış uygulaması.

Uygulama üzerinden satış yapabiliyor olsanız da, sahip olduğu bölgesel olarak çalışma özelliği sayesinde sadece kendi çevrenizdeki bölgede satış yapabiliyorsunuz.

İkinci el eşya satışı yapmanın eğlenceli bir yolu olan HappySale üzerinde eşya satışı yapabilmek için önce ürünün fotoğrafını çekmeniz, sonrasında fiyat ve düzgün bir açıklama girmeniz ve son olarak Facebook, Twitter ve Google+ üzerinde paylaşım yapmanız gerekiyor.

Kullanıcı sayısı arttıkça daha da yararlı ve aktif ale gelecek olan HappySale uygulaması ile daha fazla ihtiyacınız bir gitarınızı ya da artık giymeyi düşünmediğiniz bir gömleğinizi ya da okuduğunuz kitapları satabiliyorsunuz. Elbette bu örnekler aklıma ilk gelen eşyalar. Dilediğiniz her şeyi satma olanağı sunan uygulama, satış işlemlerini de son derece basit olarak yapabilme imkanı sunuyor.

Diğer kullanıcılar ile iletişime geçerek satış öncesi sohbet edebileceğiniz uygulama ile ikinci el olan ama ihtiyacınız olmayan eşyalarınızı elden çıkarmak için hemen Android telefon ve tabletlerinize indirin.

Barış YANIK

HappySale

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME

HappySale, ihtiyacınızın olmadığı eşyaları satabileceğiniz başarılı ve yararlı bir iOS satış uygulaması.

HappySale, bir kaç basit adımda ihtiyacınızın kalmadığı ikinci el eşyalarınızı satabileceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir iOS platformu.

Kullanıcıların daha fazla kullanacağını düşünmediği eşyaları satabileceği uygulama, 3 adımda eşyalarınızı satışa koyabilme imkanı sunuyor.

Tamamen ücretsiz olan HappySale'nin kullanımı da son derece basit. Uygulama üzerinde satış yapabilmek için uygulamanız gereken 3 adım aşağıdaki gibidir:

  • Satmak istediğiniz eşyanın bir resmini çekin
  • Eşya için bir açıklama ve fiyat girin
  • Facebook, Twitter ve Google+ üzerinde paylaşın

3 basit adımda eşyalarınızı satışa koymanızı sağlayan HappySale, böylece kullanıcılar arasında güzel bir satış ağı kurarak farklı kişilerin ihtiyaçlarını çok daha uygun fiyatlara ve güvenle karşılamasını sağlıyor.

Bulunduğunu bölgeye göre çalışan bir eşya pazarı olarak düşünebileceğiniz HappySale, henüz çok yeni olduğu için bölgenizde satışı yapılan az ürün ya da hiç bir ürün olmayabilir. Bu nedenle uygulamayı arkadaşlarınız ile paylaşarak daha hızlı yayılmasını sağlayabilirsiniz.

iPhone ve iPad'lerinizi kullanarak ikinci el eşyalarınızı satmayı düşünüyorsanız, HappySale uygulamasını ücretsiz olarak hemen indirin.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.
  • E-Reçete

    Cebinizdeki elektronik reçete!
  • Gerekeni Yap!

    Gerekeni Yap!, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz mükemmel bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • Zubizu

    Zubizu, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • İzmir Doğal Yaşam Parkı

    İzmir Doğal Yaşam Parkı uygulaması, parkta gezerken size rehberlik edecek özellikler sunuyor.
  • Taç Kendin Tasarla

    Taç Kendin Tasarla, evinizdeki eski eşyaları kendi zevkinize göre değiştirebileceğiniz bir yaşam uygulamasıdır.
  • PEYGAMBER EFENDİMİZ ( S.A.V. )' DEN 55 ALTIN ÖĞÜT

    İslam'ın Peygamberi Hz. Muhammed'in Yaşam Tarzını ve Öğütlerini bu e-kitap aracılığıyla okumanız mümkün.