Hardway - Endless Road Builder

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
80 TOPLAM İNDİRME

Hardway - Endless Road Builder mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur

Hardway - Endless Road Builder oldukça hızlı ve heyecanlı bir oynanışa sahip olan bir mobil yol inşa etme oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olan Hardway - Endless Road Builder aslında bir sonsuz koşu oyununa benziyor. Normalde sonsuz koşu oyunlarında sürekli koşan bir kahramanı veya yüksek hızda ilerleyen bir aracı kontrol ederiz. Hardway - Endless Road Builder'da ise araçları kontrol etmek yerine bu araçların sürekli ilerlemesi ve denize düşmemesi için yol yapıyoruz.

Hardway - Endless Road Builder'da adalardan oluşan bir oyun dünyası bizi bekliyor. Amacımız ise bu adalar arasında yollar inşa ederek adaları birleştirmek ve arabaların geçeceği yolları oluşturmak. Biz yolları inşa ederken araçlar son sürat yol almaya devam ediyorlar. Eğer yolu zamanında yerleştiremezsek araçlar denize düşüyor; bu nedenle hızlı olmamız gerekiyor.

Hardway - Endless Road Builder yol yerleştirirken ekrandaki engellere de dikkat etmemiz gerekiyor. Bu engellere göre yolu sağa doğru veya sola doğru yerleştiriyoruz. Hardway - Endless Road Builder'da puan kazandıkça yeni araçların kilidini açabilmekteyiz.

Can Erdil Şentürk

Hardway - Endless Road Builder

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
235 MB DOSYA BOYUTU

Hardway - Endless Road Builder mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yol inşa etme oyunudur

Hardway - Endless Road Builder oyunculara bolca adrenalin salgılatan bir mobil yol inşa etme oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olan Hardway - Endless Road Builder'da araçların yol alabilmesi için çabalıyoruz. Oyunda temel amacımız farklı adaları birleştirecek yolları zamanında inşa ederek sürekli ilerleyen araçların denize düşmesini engelliyoruz.

Hardway - Endless Road Builder'da yolları yerleştirirken sağa doğru veya sola doğru yerleştirebiliyoruz. Fakat bu işi yaparken ekrandaki engellere de dikkat etmemiz gerekiyor. Kuleler, roketler, vinçler, hareket eden adalar bu engeller arasında. İnşa ettiğimiz yolun bu engellere çarpması oyunun sonlanması anlamına geliyor.

Hardway - Endless Road Builder'da puan kazandıkça yeni araçların kilidini açabiliyorsunuz. Oyunda 30'dan fazla araç seçeneğine yer verilmekte. 3D Touch desteğiyle gelen oyunda bu özelliği kullanarak oyunu yavaşlatabiliyor ve avantaj kazanabiliyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • City Construction Road Builder

    City Construction Road Builder, iş makinelerini kullanarak zift döküp yol yapacağınız eğlenceli bir Android simülasyon oyunu.
  • Endless Lake

    Endless Lake, karakteriniz ile birlikte gölün üzerinden düşmeden ilerlemenizi amaçlayan bir beceri oyunudur.
  • Endless Doves

    Endless Doves, 8-bit Game Boy oyunları tadında Android için tasarlanmış son derecede zorlayıcı bir beceri oyunudur.
  • Transworld Endless Skater

    Transworld Endless Skater Android cihazlarınıza indirip oynayabileceğiniz, ücretsiz olarak sunulan bir kaykay oyunudur.
  • Endless Balance

    Dengede kalma oyunu arıyorsanız Endless Balance oyunu retro grafikleriyle dikkat çekmeyi başarıyor.
  • Pinfinite - Endless Pinball

    Eşsiz zaman geçirebileceğiniz harika bir beceri oyunu
  • Pixel Builder

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Road Run 2

    Road Run 2 reflekslerinizi test eden bir mobil beceri oyunudur