Harry Potter: Hogwarts Mystery

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,184 TOPLAM İNDİRME
162 MB DOSYA BOYUTU

Harry Potter Hogwarts Mystery APK, Hogwarts büyücülük ve sihirbazlık okulunda geçen mobil rpg oyunu. Harry Potter oyunu Android için ücretsiz!

Harry Potter Hogwarts Mystery APK, Harry Potter romanlarına dayanan, oyuncuların kendi karakterlerini oluşturabildikleri ve bir sihir okulunda hayatı deneyimlediği ücretsiz oynanabilir rpg oyunu. Harry Potter filmlerini izlemiş olan veya Harry Potter kitaplarını okumuş olanlar mobil oyununu da mutlaka oynamalı.

Harry Potter Hogwarts Mystery APK İndir

Harry Potter Hogwarts Mystery, sihir ve büyücülük okulu Hogwarts’a katılmak üzere seçilmiş bir öğrencinin yerine geçtiğimiz, film tadında hazırlanmış bir mobil rpg oyunu. İlk olarak Android platformunda indirilebilir olan oyunu bizce tüm Harry Potter hayranları oynamalı. Kitabı ve filmi kadar etkileyici bir mobil oyun ortaya çıkarılmış.

Kitabı milyonlar satan, sinemada her filmi gişe rekorları kıran ve televizyonda da üst üste oynatılan popüler yapım Harry Potter, şimdi de mobil oyun formunda karşımızda. Animasyon filminden farksız görseller sunan oyunda Hogwarts adında bir büyücülük ve sihirbazlık okuluna katılan bir çocuğun yerini alıyoruz.

Harry Potter’ın Hogwarts mektubunu almasından yıllar öncesinde geçiyor. Hogwarts kalesinin daha önce görülmemi odalarını keşfediyor ve eski sırları araştırıyoruz. Profesörler Dumbledore, Snape ve diğer güçlü büyücülerden bilgi edinip sihir yapmayı öğreniyoruz. Ne tür bir büyücü veya sihirbaz olacağımıza kendimiz karar veriyoruz.

Bizi sihirbazlık/büyücülük dünyasının içerisine alan oyunda ilk olarak karakterimizi oluşturuyoruz. Dış görünümünü belirledikten sonra oyuna geçtiğimizde görevler başlıyor. Başlangıçta dünyanın en etkili sihirlerinin bulunduğu kitabı, ardından sihir çubuğumuzu alarak devam ediyoruz. Okulda hayatımızda olacak değişiklikleri öğrendikten sonra maceramız başlıyor. Tamamlamamız gereken onlarca zorlu görev, uzun diyaloglar bizi bekliyor.

Harry Potter Oyunu APK Özellikleri

  • Hogwarts’ta yeni bir cadı veya büyücü olarak rol alıyorsunuz. Sihirli büyüler öğrenip güçlü iksirler hazırlıyorsunuz. İlerledikçe yeni yerler görmenin yanı sıra yeni iksirleri de deneme şansınız oluyor.
  • Hogwarts’taki gizemleri de araştıracaksınız. Yepyeni hikayede lanetli mahzenlerin arkasındaki gerçeği ve kardeşinizin ortadan kayboluşunu çözmelisiniz. Seçimleriniz önemli! Sihirli bulmacalar karşınıza çıkacak.
  • Arkadaşlıklar kurun, aşık olun. Sürükleyici etkinliklere katılın, Quidditch oynayın, ruh emicileri yok edin, Niffler gibi sihirli yaratıklarla arkadaş olun.
  • Tonla saç ve kıyafet seçeneğiyle kendi benzersiz avatarınızı oluşturun. Hatta hayalinizdeki okul evini tasarlayın.

Büyüler, sihirler, romantizm, sihirli yaratıklar, interaktif hikayeler ve gizli sürprizlerle dolu bir fantestik rol yapma oyunu bizlerle.

 

Erkan Calp

Harry Potter: Hogwarts Mystery

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
0/5 ZİYARETÇİ
227 TOPLAM İNDİRME
153.9 MB DOSYA BOYUTU

Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu'nda geçen yepyeni bir hikaye

Harry Potter: Hogwarts Mystery, kitabı milyonlar satan, sinemada ve televizyon izlenme rekorları kıran popüler seri film Harry Potter’ın mobil platforma uyarlanan oyunu. Harry Potter hayranıysanız kesinlikle indirin. iOS tarafında da ücretsiz indirilebilir olmasıyla sevindiren yapımda Hogwarts cadılık ve büyücülük okulundaki sırları ortaya çıkarıyorsunuz.

Jam City’nin mobil platforma uyarladığı sihir ve büyü temalı rpg oyunu Harry Potter: Hogwarts Mystery, hikaye odaklı oynanış sunuyor. Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu’na katılmak üzere seçilen bir karakteri oynuyorsunuz. Harry Potter Hogwarts’tan mektubunuzu almadan yıllar öncesinde geçen oyunda Hogwarts Şatosu’nun bilinmedik odalarını keşfediyor, sırları araştırıyor, Profesör Dumbledore, Snape ve diğerlerinden etkili büyüler öğrenip deneyimlerinden faydalanıyoruz. Büyücülük okulunda geçen hikayede nasıl ilerleyeceğiniz size kalmış. Unutmadan, öğrendiğiniz yeni büyüleri rakipleriniz üzerinde deneme diğer bir deyişle düello yapma ya da onlarla güçlerini birleştirme şansına da sahipsiniz.

Harry Potter: Hogwarts Mystery Özellikleri:

  • Derslere katılarak büyü yapmak, iksir hazırlamak gibi büyü becerilerini öğrenin ve ustalaşın.
  • Hogwarts’ta ne kadar uzun süre geçirirseniz o kadar fazla yeni karakterle ve yerle tanışır, büyü, iksirlerin kilidini açarsınız.
  • Büyü becerilerinizi kullanarak Hogwarts Şatosu’ndaki sırları açığa çıkarın.
  • Sınıfınızdaki öğrencilerle birlikte görevlere katılın.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Harry Potter: Wizards Unite

    Harry Potter: Wizards Unite: Harry Potter hayranları için artırılmış gerçeklik oyunu
  • Elfins: Magic Heroes 2

    Harry Potter hayranlarına özel sihir oyunu
  • Harry Potter: Sihir Uyanıyor

    Harry Potter: Sihir Uyanıyor ile sihirde ustalaşacak, fantastik bir dünya da rol yapabileceksiniz.
  • Harry Potter: Puzzles & Spells

    Harry Potter: Puzzles & Spells İndir (Android Oyunu): Sihirli üçlü eşleştirme oyunu
  • Guardian Tales APK

    Guardian Tales APK, android için popüler rol yapma oyunu.
  • Hustle Castle APK

    Hustle Castle APK, orta çağ döneminde kale inşa edip savaştığınız bir mobil strateji rpg oyunu. Hustle Castle Android oyunu oynaması ücretsiz!
  • Honkai Impact 3rd APK

    Honkai Impact 3rd APK, anime çizgilere sahip aksiyon RGP oyunu.
  • Fate Grand Order APK

    iOS ve Android için JRPG oyunu olan Fate Grand Order APK, oyunun son usta adayı olan sizi konu alıyor.