Haunted House Mysteries

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
76 TOPLAM İNDİRME
697 MB DOSYA BOYUTU

Haunted House Mysteries point and click türünde bir macera oyunudur

Haunted House Mysteries eğer gizemli bulmacaları çözmeyi seviyorsanız hoşunuza gidebilecek point and click türünde bir mobil macera oyunu.

Oyunun Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip belli bir kısmını oynayabileceğiniz bu versiyonunda Nancy Evans adlı kahramanımızın hikayesi konu alınıyor. Nancy Evans ömrü boyunca doğaüstü olaylarla uğraşmıştır ve bu alanda ün kazanmıştır. Nancy bir gün akrabası tarafından deniz kenarındaki evine davet edilir ve küçük bir tatil yapmak için yola çıkar. Fakat bu evin yakınlarında yer alan terkedilmiş bir köşk ürpertici bir atmosfere sahiptir. Biz de Nancy'e eşlik ederek bu perili köşkün arkasındaki gizemi çözmeye çalışıyoruz.

Haunted House Mysteries point and click türünün klasik özelliklerini taşıyor. Oyunda ilerleyebilmek ve hikaye zincirini çözebilmek için karşımıza çıkan bulmacaları çözmemiz gerekiyor. Bulmacaları çözmek için ise farklı eşyaları toplamamız, karşımıza çıkan ipuçlarını birleştirmemiz gerekiyor. Bütün bu işleri yaparken ise etraftan gelen ürpertici seslere ve hayalet görüntülerine karşı sakin olmamız ve soğukkanlılığımızı korumamız gerekiyor.

Haunted House Mysteries güzel çizimlerden oluşmuş yüksek kaliteli grafiklere sahip olan bir oyun. Oyunu başarılı bir macera oyunu olarak tavsiye etmekteyiz.

Can Erdil Şentürk

Haunted House Mysteries

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
31 TOPLAM İNDİRME
779 MB DOSYA BOYUTU

Haunted House Mysteries bir perili köşk hikayesini konu alan bir macera oyunudur

Haunted House Mysteries içerisinde hayaletlerin ve birçok gizemli olayın yer aldığı point and click türünde bir mobil macera oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize indirebileceğiniz Haunted House Mysteries'in bu versiyonu oyunu satın almadan önce bir bölümünü oynamanıza ve oyun hakkında fikir sahibi olmanıza imkan veriyor. Haunted House Mysteries'de Nancy Evans adlı doğaüstü olaylarda uzmanlaşmış bir kahramanın hikayesi konu alınıyor. Nancy Evans birgün bir akrabası tarafından deniz kenarına tatile çağırılıyor. Bu ziyareti sırasında kaldığı evin yakınlarında terkedilmiş bir köşk keşfeden Nancy evi araştırmaya niyetleniyor. Oldukça ürpertici bir atmosfere sahip olan evin gizemli bir hikayeye sahip olduğu apaçıktır. Nancy'de bu gizemli hikayeyi çözmek için kendi hayatını tehlikeye atıyor.

Haunted House Mysteries'de perili köşkün gizemini çözebilmek için ipuçlarını toplamalı, zorlu bulmacaları çözmeli ve hayaletlerle iletişime geçmeliyiz. Oyunun görsel olarak başrılı olduğu söylenebilir. Mekanlar ve grafikler oldukça detaylı. Kolay dokunmatik kontrollere sahip olan oyunu rahatça oynayabiliyorsunuz. Retina ekran desteğine sahip olan oyun her yaştan oyuncuya hitap etmekte. Eğer klasik macera oyunlarını seviyorsanız Haunted House Mysteries'i kaçırmayın.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Fear: Haunted House

    The Fear: Karabasan Vahşet Evi, Android işletim sistemini kullanan telefon ve tabletler için Türk oyun stüdyosu tarafından yapılan bir korku oyunudur.
  • Haunted Manor 2

    Haunted Manor 2 perili köşk hikayesini konu alan bir bulmaca oyunudur
  • Time Mysteries 2

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca ve macera oyunudur.
  • Ghostsweeper - Haunted Halloween

    Hayaletlerin ruhunuzu ele geçirmesine izin vermeyin.
  • Paranormal House Escape

    Paranormal House Escape mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir korku - bulmaca oyunudur
  • Merge Manor : Sunny House

    Merge Manor : Sunny House, bahçeyi güzelleştirdiğiniz eşleştirmeye dayalı Android bulmaca oyunu.
  • House of Grudge

    House of Grudge mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir korku oyunudur
  • Escape Fear House - 2

    Escape Fear House - 2 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir korku oyunudur