HAWK

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
33 TOPLAM İNDİRME

Uzay savaşları bizleri bekliyor.

Mobil platformda uçak savaşlarına katılmak ister misiniz?

Eğer yanıtınız evet ise aradığınız oyun HAWK demektir. Bizlere biraz atari oyunlarını andıran bir yapı sunan HAWK, mobil arcade oyunları arasında yer alıyor. My.com B.V. tarafından geliştirilen ve ücretsiz olarak mobil oyunculara sunulan yapımda ilerlemeye çalışacağız. Basit grafiklere sahip olan oyunda sağa sola hareket ederek karşımıza çıkan uçakları etkisiz hale getirmeye çalışacağız.

Üçüncü hikaye bölümünü 23 Ekim’de aldığı güncelleme ile oyunculara sunan yapım, 5 milyondan fazla oyuncu tarafından ilgiyle oynanıyor. Nefes kesici 170 farklı seviyenin yer aldığı oyunda eşsiz çok oyunculu mod yer alıyor. Oyuncular gerçek oyuncular ile savaşarak hayatta kalabilmek için mücadele ediyorlar.

Harika görseller eşliğinde hem aksiyonlu hem de eğlenceli bir oynanış sunan mobil arcade oyunu ücretsiz olarak indiriliyor. İki farklı mobil platformda milyonlarca oyuncu tarafından oynanırken, aldığı güncellemeler ile de hem hataları ortadan kaldırıyor hem de içeriğini genişletmeye devam ediyor.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

HAWK

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME
419.7 MB DOSYA BOYUTU

Uzay savaşları bizleri bekliyor.

My.com B.V. tarafından geliştirilen ve mobil platformda arcade oyunları arasında yer alan HAWK gerçek zamanlı olarak oyuncuları karşı karşıya getiriyor.

Mobil platformda oldukça geniş kitleler tarafından ilgiyle oynanan başarılı yapım aldığı inceleme skor puanı ile de adından söz ettirecek gibi görünüyor. Google Play’de 4.7 gibi bir skor puanına sahip olan oyun 5 milyondan fazla kez indirildi. Harika görseller eşliğinde oyuncuları aksiyon dolu sahneler ile buluşturan yapım, ücretsiz olması nedeniyle de ilk dikkat çeken oyunlar arasında yer alıyor.

Uzayın derinliklerinde savaşacağımız oyunda birbirinden farklı uçaklar ile karşılaşacağız. Atari tarzındaki oynanış içerikleri ile dünyanın dört bir yanındaki oyuncıları karşı karşıya getirecek olan yapım, sürükleyici bir ortam sunacak. Farklı görevler eşliğinde ilerleyeceğimiz yapımda, oyuncular en iyi silahları seçerek uzay araçlarını daha güçlü ve etkili hale getirebilecekler.

Ücretsiz olarak iki mobil platformda yayınlanan HAWK şuan indirilebilir ve oynanılabilir durumda yer alıyor.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tony Hawk's Skate Jam

    Kaykay süreceğiz.
  • Call of Mini: Double Shot

    Aksiyon dolu bir arcade deneyimi yaşayacağız.
  • Jetpack VS. Colors

    Jetpack VS. Colors, Android işletim sistemine sahip olan telefon ve tabletlerde oynayabileceğiniz bir arcade oyunudur.
  • Retro Shooting: Arcade Plane Shooter

    Macera dolu uçak savaşlarına katılabileceğiniz sıra dışı bir oyun olarak öne çıkıyor.
  • Astro Boy:Brick Breaker

    Astro Boy:Brick Breaker ile Android cihazınızda tuğla kırabilirsiniz.
  • Mergical

    Ada üzerinde kendi evimizi yapacağız.
  • Million Star

    Uzayın derinliklerinde ilerlemeye çalışacağız.
  • Minion Shooter

    Meyveleri vurmaya çalışacağız.