Hayat Kurtar

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME

Konum bazlı çalışan kan arama uygulaması

Hayat Kurtar, acil kan ihtiyacı olan kişilerin kan aramak için kullanabileceği, kan vermek isteyen kişilere de açık bir sağlık uygulaması. Kan arama uygulamaları arasında en hızlısı diyebilirim. Konum tabanlı çalışıyor. Üyelikle, kayıt olmakla uğraşmadan direkt aradığınız kan grubunu ve yerinizi seçip kişilere iletiyorsunuz.

Yakınınız için acil kan ihtiyacınız olduğunda uygulama üzerinden aradığınız kan grubunu seçmeniz yeterli oluyor. Yakınınızda kan bulabileceğiniz sağlık merkezleri harita üzerinde işaretleniyor. Sonrasında iletişim bilgilerinizi (ad soyad ve telefon numarası) giriyorsunuz. Bulunduğunuz yere yakın kişiler kan ihtiyacınız olduğunu Acil bölümünden görebiliyor. Ayrıca mesaj olarak ve sosyal medya ortamlarından bildirim gönderiliyor. Kan arayan değil, kan veren taraftaysanız yine Acil bölümünden kana ihtiyaç duyan kişileri bulabiliyorsunuz. Burada aranan kan grubu, kişinin adı, sağlık merkezi bilgileri ve hızlı arama butonu çıkıyor.

Sosyal ağlarda zaman zaman karşılaştığımız acil kan ilanları etkili olsa da yeterli sayıda kullanıcıya ulaşamama, onlarca mesaj arasında görülmeme durumu olabiliyor. Hayat Kurtar uygulaması, konumunuza en yakın kişilere bildirim göndererek aradığınız kanı daha hızlı bulmanızı sağlıyor.

Erkan Calp

Hayat Kurtar

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
26.8 MB DOSYA BOYUTU

Konum tabanlı çalışan kan arama uygulaması.

Hayat Kurtar kan arama uygulaması, acil kan ihtiyacı olan kişilerin kan bulmasını kolaylaştırıyor. Sosyal medyadan acil kan ilanı vermekten çok daha hızlı ve etkili. Tek yapmanız gereken; aradığınız kan grubunu, ardından konumuzu seçmek. İletişim bilgileriniz bulunduğunuz yere yakın kişilerin telefonuna bildirim olarak gidiyor.

Sosyal ağ platformlarında zaman zaman acil kan ihtiyacına yönelik mesajlarla karşılaşmışsınızdır. Sosyal medya ortamlarında kan ilanı vermek hızlı ve kolay olsa da onlarca paylaşımın aktığı zaman tünelinde kullanıcıların mesajınızı görememe olasılığı oldukça yüksek. Hayat Kurtar, bu noktada önerebileceğim kan arama uygulamalarının başında geliyor. Üyelikle, kayıtla uğraşmadan doğrudan aradığınız kan grubunu seçiyorsunuz. Konum bazlı çalıştığından bulunduğunuz yere en yakın sağlık merkezleri anında harita üzerinde işaretleniyor. Konumuzu belirtip son olarak ad soyad, telefon numaranızı giriyorsunuz. Kan ihtiyacınız olduğu diğer kullanıcılara uygulama üzerinden mesaj olarak veya sosyal medya üzerinden bildirim gönderiliyor.

Pratik bir kullanım sunan kan arama uygulamasında Acil bölümünde kan ihtiyacı olan tüm kişiler listeleniyor. Aranan kanlar konumuza göre sürekli değişiyor. Böylelikle yakınınızda kan arayan kişileri görüp hemen ilgili sağlık merkezine giderek yardım edebiliyorsunuz. Yani sadece kan arayanlara yönelik bir uygulama değil. Kan vererek hayat kurtarmak isteyen kişilerin de telefonunda olması gereken harika bir sağlık uygulaması.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Doktorum

    Doktorum uygulaması sağlık konusunda birçok faydalı bilgiyi sizlere sunuyor.
  • Nefesiniz Cebinizde

    Nefesiniz Cebinizde uygulaması yaşadığınız bölgedeki hava kalitesini görebilmenizi sağlıyor.
  • MS Takip

    MS Takip uygulaması ile günlük olarak sağlık durumunuzdaki değişiklikleri kaydedebilir ve rapor alabilirsiniz.
  • Workout With Me

    Workout With Me, arkadaşlarınızla egzersiz programı oluşturup motive olmanızı sağlayan ücretsiz bir Android sağlık fitness uygulaması.
  • pratiKOAH

    pratiKOAH uygulaması ölümcül bir hastalık olan KOAH için bilgilendirici içerikler sunuyor.
  • Nöbetçi Eczane

    Bulunduğunuz bölgedeki nöbetçi eczaneleri görmek için Nöbetçi Eczane uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • PainScale

    Kronik ağrı hastaları için geliştirilen PainScale uygulaması, 600'ün üzerinde faydalı içeriği sizlere sunuyor.
  • iCare İşitme Testi

    iCare İşitme Testi uygulamasını kullanarak kulaklarınızın iyi duyup duymadığını kontrol edebilirsiniz.