Heads-up Notifications

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
94 TOPLAM İNDİRME
0.22 MB DOSYA BOYUTU

Android telefon ve tabletinizdeki bildirimleri daha belirgin ve özel bir şekilde alın

Simen Codes tarafından geliştirilen Heads-up Notifications Android uygulamasıyla, Android akıllı telefon ve tabletlerdeki bildirimlerinizi, ekranda geçici kutucuklar halinde görüntüleyebilirsiniz. Birçok uygulamaya destek veren bu Heads-up Notification uygulaması, gerek sosyal medya uygulamaları, gerekse bildirimde bulunan tüm uygulamaların bildirimleri ekranda ayrı ayrı oluşturarak kullanıcılara bildiriyor ve böylece hiçbir bildiri gözden kaçmamış oluyor.

Android'in ve 3 ve üzeri sürümlerinde çalışabilen uygulama onlarca dili desteklemekte. Uygulamayı kurduktan sonra gerekli ayarları yapıp, gösterilecek bildirim kutucuğunun rengine kadar dilediğiniz gibi özelleştirme yapabilirsiniz. Bildirim kutucuğunun gösterim süresini ayarlayabilir, ekran kilidine müdahalede bulunup bulunmayacağını seçebilirsiniz. Heads-up Notifications, birçok uygulama bilgisine ulaşarak, güvenli bir şekilde çalışamkta. Kurulum sırasında internet erişim izni istemeyen uygulamada verilerimiz güvenli bir şekilde bulunuyor. Pop-up şeklinde bildirim almak istiyor ve bunun detaylarını da kendiniz belirlemek istiyorsanız, heads-up notification tam size göre bir uygulama.

Hüseyin Çelik

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Heads Up!

    Heads Up! oldukça eğlenceli bir tahmin etme oyunudur
  • Glimpse Notifications

    Glimpse Notifications uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızın bildirimlerini daha kolay bir şekilde kontrol edebiliyorsunuz.
  • Boomerang Notifications

    Boomerang Notifications, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlar üzerinde kullanılabilecek bir bildirim kayıt etme ve düzenleme uygulamasıdır.
  • Clean Up!!!

    Clean Up!!! ile Android cihazınızın belleğni temizleyerek performansını arttırabilirsiniz
  • TextMe Up

    TextMe Up uygulamasını kullanarak Android cihazınızdan çok sayıda sanal numara alabilir ve çağrılar yapabilirsiniz.
  • I Can't Wake Up! Alarm Clock

    I Can't Wake Up! Alarm Clock, sabahları alarm ile zor uyananlar için geliştirilen farklı, kullanışlı ve ücretsiz bir Android alarm uygulamasıdır.
  • Speed Up Expert

    kapsamlı temizleme fonksiyonu ile dikkat çeken bu uygulama ile cihazınızın genel performansını artırabilir ve pil ömrünü uzatabilirsiniz.
  • Metro Notifications

    Metro Notifications, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda kullanabileceğiniz bir kişiselleştirme uygulamasıdır.