Healpy

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
41 TOPLAM İNDİRME
70 MB DOSYA BOYUTU

Cebinizdeki sağlık asistanı

Healpy, Groupama Sigorta’nın hazırlamış olduğu sağlık asistanı uygulaması.

Groupama Sağlık Sigortası olmayanların da kullanabileceği, sağlıklı yaşama adım atmak isteyen kişileri motive edici özellikler sunan harika bir mobil uygulama. Tamamen ücretsiz, harika bir arayüz sunuyor.

Groupama Sigorta Healpy uygulaması, Groupama Sağlık Sigortası olan kişilerin yanı sıra sağlığına önem veren kişilerin de ilgilenebileceği bir uygulama. Groupama Sağlık Sigortanız varsa Groupama Özel bölümünden özel sağlık sigorta poliçenizi, kullanım detaylarınızı ve kalan kullanım tutarınızı inceleme, anlaşma sağlık kurumlarının yerini öğrenme, ambulans çağırma, 7/24 Doktorum hizmetiyle doktorunuzla canlı olara görüşme şansınız oluyor. Groupama Sağlık Sigortanız yoksa sağlıklı yaşama teşvik eden özelliklerden faydalanabiliyorsunuz. Adımsayar ile gün içinde ne kadar aktif olduğunuzu tüm detaylarıyla (hedef adım, mesafe, yakılan kalori), su hatırlatıcı ile belli aralıklarda su içmenizi söyleyen bildirimler alıyorsunuz. Hizmet bölümünden en yakındaki nöbetçi eczanelerini görebiliyorsunuz.

Erkan Calp

Healpy

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
164.1 MB DOSYA BOYUTU

Groupama Sigorta'dan sağlık asistanı: Healpy

Healpy, Türkiye’nin önde gelen sigorta şirketlerinden Groupama Sigorta’nın sağlık asistanı uygulaması.

Groupama Sağlık Sigortası olmayanlar için de faydalı bir uygulama olan Healpy, gün içinde attığınız adımı gösteriyor, su içme hatırlatmasında bulunuyor, yakındaki nöbetçi eczaneleri bulmanıza yardımcı oluyor. Sağlıklı yaşama merhaba demek isteyen herkese açık bir uygulama. Tamamen ücretsiz ve arayüzü oldukça sade.

Groupama Sigorta Healpy uygulaması, sağlık asistanı olarak öne çıkıyor. Adım Adım Sağlık bölümünden gün içinde kaç adım attığınızı, ne kadar yol katettiğinizi, kaç kalori yaktığınızı, günlük adım hedefinize ne kadar yaklaştığınızı görebiliyor; Lıkır Lıkır Sağlık bölümünden günlük kaç lt su içtiğinizi görebiliyor (su içme hatırlatıcısı da mevcut); Hizmetler bölümünden nöbetçi eczaneye ihtiyaç duyduğunuzda en yakınınızdaki eczanelerin yerini öğrenebiliyor, sağlık randevularınızı kaydedebiliyor, Groupama Sağlık Sigortanız yoksa teklif alabiliyorsunuz. Groupama Sağlık Sigortanız varsa Groupama Özel bölümünden poliçe detaylarınızı görüntülebiliyor, hızlı ambulans çağırabiliyor, doktorunuzla 7/24 canlı görüşme sağlayabiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Doktorum

    Doktorum uygulaması sağlık konusunda birçok faydalı bilgiyi sizlere sunuyor.
  • Nefesiniz Cebinizde

    Nefesiniz Cebinizde uygulaması yaşadığınız bölgedeki hava kalitesini görebilmenizi sağlıyor.
  • MS Takip

    MS Takip uygulaması ile günlük olarak sağlık durumunuzdaki değişiklikleri kaydedebilir ve rapor alabilirsiniz.
  • Workout With Me

    Workout With Me, arkadaşlarınızla egzersiz programı oluşturup motive olmanızı sağlayan ücretsiz bir Android sağlık fitness uygulaması.
  • pratiKOAH

    pratiKOAH uygulaması ölümcül bir hastalık olan KOAH için bilgilendirici içerikler sunuyor.
  • Nöbetçi Eczane

    Bulunduğunuz bölgedeki nöbetçi eczaneleri görmek için Nöbetçi Eczane uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • PainScale

    Kronik ağrı hastaları için geliştirilen PainScale uygulaması, 600'ün üzerinde faydalı içeriği sizlere sunuyor.
  • iCare İşitme Testi

    iCare İşitme Testi uygulamasını kullanarak kulaklarınızın iyi duyup duymadığını kontrol edebilirsiniz.