HEED

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
38 TOPLAM İNDİRME

Maçları ve özel anları takip edebileceğiniz bir spor uygulaması

HEED, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir maç takip uygulaması olarak karşımıza çıkıyor. Önemli spor haberlerini ve Euroleague maçlarına ait özel videoları takip edebileceğiniz uygulama ile spora dair pek çok bilgiye sahip olabiliyorsunuz.

Sporla yakından ilgilenenlerin mutlaka denemesi gereken bir uygulama olan HEED, maç heyecanını iliklerinize kadar hissetmenizi sağlıyor. Kolay kullanımı ve sunduğu benzersiz deneyim ile maçlara dair tüm istatistiksel verilere anında erişebiliyorsunuz. Gerçek zamanlı maç takibi yapabileceğiniz uygulama ile Euroleague maçlarına ait özel anların videolarını da izleyebiliyorsunuz. Özellikle basketbol alanındaki haberleri de takip edebileceğiniz uygulamada diğer kullanıcılarla da iletişim kurabiliyorsunuz. Bu nedenle sosyal yönü bulunan bir spor uygulaması olarak da nitelendirebilirim. Sezgisel arayüze sahip olan uygulama aynı zamanda sizin kişisel kullanımınıza göre özelleşebiliyor. Böylece daha kısa sürede işlerinizi halledebiliyorsunuz. Canlı spor keyfi yaşamak istiyorsanız HEED sizleri bekliyor.

Kolay kullanımıyla dikkat çeken HEED uygulamasını Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

HEED

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME

Euroleague maçlarına ait özel anları takip edebileceğiniz ve spor haberlerini okuyabileceğiniz bir spor uygulaması

HEED, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir spor uygulamasıdır. Sporla yakından ilgilenen herkesin telefonunda olması gereken uygulama ile spor haberlerini ve maçlara ait özel anların videolarını takip edebiliyorsunuz.

Gerçek zamanlı olarak maçları takip edebileceğiniz bir spor uygulaması olan HEED, özellikle Euroleague maçlarına ait özel anların videolarını kullanıcılarına sunuyor. Sosyal yanı da bulunan uygulama ile diğer kullanıcılarla iletişime geçebiliyorsunuz. Bu nedenle keyifli zamanlar geçirmenize de yardımcı olabilecek türden bir uygulama diyebilirim. Maç takibi yapabileceğiniz uygulama ile maçlara ait tüm istatistiksel verilere anında ve kolayca erişebiliyorsunuz. Benzersiz bir deneyim sunan HEED, mutlaka telefonlarınızda olması gereken bir uygulamadır. Spor haberlerini de takip edebileceğiniz uygulama sezgisel özellikleriyle de kullanıcıları için özelleşebiliyor. Canlı spor keyfi yaşamak için HEED uygulamasını sakın kaçırmayın.

Kolay kullanımıyla dikkat çeken HEED uygulamasını iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • TBF

    Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) resmi uygulaması ile basketbol cepte.
  • Home Workout

    Home Workout: Evde spor yapmak isteyenler için egzersiz uygulaması
  • CrossFit btwb

    Crossfit antrenman takibi için en iyi mobil uygulama
  • Spor İzle

    Yakınınızdaki spor karşılaşmalarını görmek için Spor İzle uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • Squatgirl - Doris Hofer

    Squatgirl - Doris Hofer'in resmi mobil uygulaması
  • Maçkolik APK

    Maçkolik APk ile canlı sonuçlar, iddaa programı, gol bildirimleri, spor haberleri ve fazlası Android telefonunuza gelsin.
  • Galatasaray SK

    Galatasaray SK Uygulama İndir (Android): Galatasaray takımının resmi mobil uygulaması (Ücretsizdir!)
  • Plank Workout

    Plank Workout: Plank egzersizleri ile 30 günde kilo verecek, yağları yakacak, kaslarınızı güçlendireceksiniz.