Helix Jump

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
5,621 TOPLAM İNDİRME
33 MB DOSYA BOYUTU

Helezon kuleden zıplayarak aşağıya iniyoruz.

Helix Jump, helezon kuleden zıplayarak inmeye çalıştığınız eğlenceli bir mobil oyun. Voodoo’nun olmasıyla Android platformunda öne çıkan zıplama oyununda iki renkli plakalar üzerinde zıplayarak ilerliyor, farklı renkte plakanın üzerine düşer veya kendinizi boşluğa bırakırsanız sil baştan başlıyorsunuz. Hata kaldırmayan, dikkat ve beceri gerektiren, sabrın sınırlarını zorlamasına karşın bağımlılık yapan bir Voodoo oyunu bizlerle.

Voodoo’nun basit görselli, kolay oynanışlı, bağımlılık yapan oyunlarından biri Helix Jump. Yüzlerce bölüm içeren oyunda iki renkten oluşan plakalar üzerinde zıplayarak puan topluyorsunuz. İlk zıpladığınız plakanın rengini baz alarak sonraki zıplayışlarını gerçekleştiriyorsunuz. Top sürekli zıpladığından size sadece ekrana ufak dokunuşlar yaparak kulenin yönünü ayarlamak kalıyor. Plakaların kesik noktalarından kendinizi bırakıyorsunuz lakin ilerledikçe bu noktaları bulmak zorlaşıyor, döndürme hareketini çok sık yapmaya başlıyorsunuz.

Erkan Calp

Helix Jump

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
688 TOPLAM İNDİRME
117.9 MB DOSYA BOYUTU

Zıplayarak helezon kulede aşağı inmeye çalışıyoruz.

Helix Jump, Voodoo’nun bağımlılık yapan zıplama oyunu. Sarmal formda kuleden zıplayarak inmeye çalıştığınız oyunda hedefiniz; kulenin başlangıç noktasına ulaşmak. Tabii ki; bunu kolaylıkla başaramamanız için sürprizler düşünülmüş. Mobilde en çok indirilip oynanan zıplama oyununu hala oynamadıysanız çok şey kaybediyorsunuz. Boş zamanlarda, molalarda, toplu taşımada, misafirlikte kısaca her yerde oynayabileceğiniz, tam vakit öldürmelik eğlenceli oyunlardan.

Oyunda puan almak çok kolaymış gibi gözüküyor. Top kendiliğinden zıpladığından size sadece ufak dokunuşlarla kuleyi çevirmek kalıyor. Oyunun başında çift renkli plakalar üzerinde zıplayarak inmek son dererece basitken ilerleyen safhalarda plakaların formunun ve renginin değişmesiyle birlikte oyunun gerçek zorluk düzeyiyle tanışıyorsunuz. Zıt renkte plakaya bastığınız anda tüm puanınız siliniyor. Bu arada reklamlarla karşılaşmamak için oyuna girmeden önce internet bağlantınızı kesmenizi öneririm.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Helix Crush

    Zevkli bir mobil beceri oyunu
  • Helix Dunk

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Helix Ballz

    Helezon kulede hayatta kalma mücadelesi.
  • Helix

    Helix, Ketchapp'ın Android platformuna ücretsiz çıkardığı arcade oyunlarından biri.
  • Ball Jump

    Ball Jump keyifli bir mobil beceri oyunudur
  • Amazing Ninja Jump

    Amazing Ninja Jump, basit görsellere ve kontrol mekanizmasıyla aldatan zorlu ve eğlenceli bir Android beceri oyunu.
  • Jelly Jump

    Jelly Jump kaliteli görselleriyle dikkat çeken bir beceri oyunu olarak tanımlanabilir.
  • Jump

    Jump keyifli bir beceri oyunu arayanların gözardı etmemesi gereken seçeneklerden biri.