HelloFresh

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME
11 MB DOSYA BOYUTU

HelloFresh, sağlıklı yemek tarifleri sayesinde beslenme düzeninizi genişletip daha sağlıklı hale getirmenizi sağlayan Android yemek tarifleri uygulaması.

HelloFresh, mutfağınızda birbirinden lezzetli yemekler pişirmek isteyen Android telefon ve tablet kullanıcılarına hizmet veren bir yemek tarifi uygulaması.

Tamamen ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz uygulama sayesinde sürekli farklı yemekler ile damak tadınıza yeni lezzetler ekleyebilir ve dünyanın farklı mutfaklarına ait yemekler yeme şansı elde edebilirsiniz.

Haftalık olarak eklenen yemek tarifleri içerisinden yapabileceklerinizi seçebildiğiniz uygulama üzerinde verilen yemek tarifleri genel olarak pratik hazırlanmanma ve pişirilmeye uygun olarak seçiliyor. Bu nedenle de yemekleri yaparken çok fazla zorlanmıyorsunuz. Uygulamanın negatif yanı ise Türkçe dil desteğine sahip olmaması. Bu nedenle İngilizce biliyorsanız yemek tariflerini daha iyi anlayabilir eğer bilmiyorsanız tanıdıklarınızdan yardım alabilirsiniz.

Barış YANIK

HelloFresh

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME
28.9 MB DOSYA BOYUTU

HelloFresh, iPhone ve iPad'leriniz üzerinde kullanarak yeni yemekler yapmayı öğrenebileceğiniz ücretsiz bir yemek tarifi uygulaması.

HelloFresh, iOS mobil cihazlarınız üzerinden sizlere sürekli güncel ve yeni yemek tarifleri sunan hem ücretsiz hem de oldukça yararlı bir yemek tarifi uygulaması.

iPhone ve iPad'leriniz ile birlikte kullanabileceğiniz uygulamaya düzenli olarak her hafta yeni yemek tarifleri ekleniyor. Bu yemek tarifleri arasından dilediklerinizi seçerek mutfağa girebilir ve yeni lezzetler ile tanışma fırsatı yakalayabilirsiniz.

Son derece pratik pişirme ve hazırlanmaya sahip yemeklerin yapılışlarını detaylı olarak uygulama üzerinde bulabiliyorsunuz. Fakat uygulamada Türkçe dil desteği olmadığı için İngilizce bilmeyenler kullanırken biraz sıkıntı yaşayabilir. Takıldığınız yerlerde tanıdıklarınızdan yardım almak sorununuzu çözecektir. Yeni lezzetler pişirmek ve tatmak için HelloFresh uygulamasını mutlaka kullanmanızı tavsiye ediyorum.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.
  • Zubizu

    Zubizu, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • E-Reçete

    Cebinizdeki elektronik reçete!
  • Gerekeni Yap!

    Gerekeni Yap!, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz mükemmel bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • Taç Kendin Tasarla

    Taç Kendin Tasarla, evinizdeki eski eşyaları kendi zevkinize göre değiştirebileceğiniz bir yaşam uygulamasıdır.
  • İzmir Doğal Yaşam Parkı

    İzmir Doğal Yaşam Parkı uygulaması, parkta gezerken size rehberlik edecek özellikler sunuyor.
  • PEYGAMBER EFENDİMİZ ( S.A.V. )' DEN 55 ALTIN ÖĞÜT

    İslam'ın Peygamberi Hz. Muhammed'in Yaşam Tarzını ve Öğütlerini bu e-kitap aracılığıyla okumanız mümkün.