Hellrider 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
99 TOPLAM İNDİRME
137 MB DOSYA BOYUTU

Hellrider 2 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış - aksiyon oyunudur

Hellrider 2 bir yarış oyunu ve aksiyon oyunu karışımı şeklinde hazırlanmış bol eğlence sunan bir mobil oyun olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Hellrider 2'de hikaye serinin ilk oyununun kaldığı yerden devam ediyor. Hatırlanacağı üzere ilk oyunda kahramanımız aniden ortaya çıkan ve dünyayı istila etmeye çalışan iskeletlerle savaşmıştı. Bu mücadelesinin sonunda ise iskeletler kahramanımızı bir kuleye kilitlemişlerdi. Kahramanımız yeni oyunda asistanı tarafından bu kuleden kurtuluyor ve iskeletlerin kralından intikam almak ve iskeletleri durdurmak için yola çıkıyor.

Hellrider 2'de oyuncular bir yandan iskeletlerle savaşıyorlar, bir yandan motor, gemi ve uçak gibi araçlar kullanarak yüksek hızda ilerliyorlar. Oyunda karşımıza birçok ölümcül tuzak çıkıyor. Bu tuzakları atlatabilmek için hızlı bir şekilde manevra yapmamız ve reflekslerimizi kullanmamız gerekmekte.Kimi zaman da uçağa atlayarak iskeletlere ateş açıyoruz.

Hellrider 2 tek dokunuşla oynayabileceğiniz bir oyun. Oyunun grafikleri ise göze hoş görünüyor ve oyun akıcı bir şekilde oynanabiliyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hellrider

    Hellrider, yol üzerindeki iskeletleri ezip engellerden geçerek yüksek puan almaya çalışacağınız eğlenceli ve heyecanlı bir iOS aksiyon oyunu.
  • Tap Titans 2

    Tap Titans 2, iPhone ve iPad cihazlarda oynanabilen ve bir kılıç ustası olarak titanlarla mücadele edeceğiniz heyecan dolu bir aksiyon oyunudur.
  • Injustice 2

    Injustice 2, iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz, DC evreni karakterlerinin bulunduğu mükemmel bir aksiyon oyunudur.
  • Gun Strike 2

    Gun Strike 2, aksiyon oyunu severlerin yoğun ilgi gösterdiği ilk versiyondan sonra yenilenen oyunun yeni ve çok daha etkileyici olan 2. versiyonudur.
  • Tomb Raider 2

    Tomb Raider 2 klasik aksiyon oyununun mobil versiyonudur
  • VOXPLODE! 2

    VOXPLODE! 2 mobil cihazlarınızda oynabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Zombie Highway 2

    Zombie Highway 2 bolca aksiyon sunan bir yarış oyunudur
  • Samurai 2: Vengeance

    Samurai 2: Vengeance eşsiz grafiklere sahip bir aksiyon oyunudur