Herkes Kazanır

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
279 TOPLAM İNDİRME

Herkes Kazanır uygulamasıyla canlı yarışmalara katılarak bilginizi ölçebilir ve para kazanabilirsiniz.

Herkes Kazanır uygulaması, Android cihazlarınızda bilgi yarışmasına katılarak para kazanma imkanı sunuyor.

Genel kültür bilginize güveniyorsanız ve canlı olarak diğer kullanıcılarla yarışmak istiyorsanız sizlere Herkes Kazanır uygulamasından bahsedelim. Haftanın belirli günlerinde canlı olarak yapılan yarışmada toplamda 10 soru soruluyor ve bu soruları doğru cevaplayan kişi sayısına göre puan dağılımları yapılıyor. Yani, bir soruya ne kadar az kişi doğru cevap verirse o kadar çok puan kazanıyorsunuz.

Elbette uygulamanın tek amacı bununla sınırlı kalmıyor. Canlı yarışmada sorulan 10 sorunun tamamına doğru cevap verenlere oldukça fazla puan geleceğinden, bu puanlar Qapel’e dönüştürülüyor ve hesabınızda biriktiriliyor. Belirli bir Qapel sayısına ulaştığınızda ise fastpay hesabınıza nakit olarak yatırılıyor ve dilediğiniz gibi harcayabiliyorsunuz. Uygulamada sorulan sorular kolaydan zora doğru ilerlediğinden, iyi bir şekilde hazırlanmanızı tavsiye ediyorum. Yarışmaya hazırlan bölümünü kullanarak canlı yarışmadaki sorulara yakın soruları çözerek kendinizi hazırlayabiliyorsunuz.

Volkan Yılmaz

Herkes Kazanır

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
57 TOPLAM İNDİRME

Genel kültür bilgilerinize güveniyorsanız, Herkes Kazanır uygulamasındaki yarışmalara katılarak kendinizi gösterebilirsiniz.

Herkes Kazanır uygulamasıyla iOS cihazlarınızdan katılacağınız canlı yarışmadan puan kazanabilir ve bu puanları nakite dönüştürebilirsiniz.

Akıllı telefonlarınızdan para kazanma imkanı sunan Herkes Kazanır uygulaması, genel kültürüne güvenen kullanıcıların mutlaka denemesi gereken türden bir uygulama diyebilirim. Haftanın belli günlerinde canlı olarak yapılan yarışmada toplamda 10 soru soruluyor ve bu soruların tamamını bilen kullanıcılara para ödülü veriliyor. Soruların puanlama sistemi ise tamamen doğru bilen kişi sayısına göre değişiyor. Yani bir sorunun doğru cevabını ne kadar fazla kişi bilirse, kazanacağınız puan da o kadar az oluyor.

Uygulamada bulunan görevleri tamamlayarak joker de kazanabileceğiniz Herkes Kazanır uygulamasında, bu jokerleri canlı yarışmada kullanarak yarışmaya devam edebilmeniz mümkün hale geliyor. Her yarışma sonunda kazandığınız puanlar Qapel’e dönüştürülüyor ve hesabınızda biriken Qapel’ler, fastpay hesabınıza nakit olarak aktarılıyor. Yarışmada sorulan sorular giderek zorlaştığından, Yarışmaya Hazırlan bölümünü kullanarak pratik yapabilmeniz de mümkün. Eğer siz de bilginize güveniyorsanız, Herkes Kazanır uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bilen Kazanır APK

    Bilen Kazanır APK, kullanıcıların soru çözerek para kazanabileceği bir bilgi yarışması uygulamasıdır.
  • Oyna Kazan

    Oyna Kazan: Onedio'dan Türkiye'nin en çok para kazandıran canlı bilgi yarışması
  • Türkiye Yarışta

    Genel kültür bilginize güveniyorsanız, Türkiye Yarışta uygulamasında bilgi yarışmasına katılarak para kazanabilirsiniz.
  • Hadi

    Genel kültür bilginize güveniyorsanız, Hadi uygulamasıyla canlı bilgi yarışmasına katılarak gerçek para ödülünü kazanabilirsiniz.
  • QUE

    QUE uygulamasında canlı bilgi yarışmasına katılarak para kazanabilirsiniz.
  • PQuiz

    Para kazanıp keyifli vakit geçirebileceğiniz bir bilgi yarışması
  • Eleq

    Eleq Canlı Bilgi Yarışması'na katılın, yarışın, para ödülünün sahibi olun.
  • Şevkat Yerimdar Bilgi Yarışması

    Şevkat Yerimdar Bilgi Yarışması uygulamasıyla Şevkat Yerimdar dizisi hakkındaki bilgilerinizi test edebilirsiniz.