Hero Hunters

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
338 TOPLAM İNDİRME

Kahramanlar savaşına katılın.

Hero Hunters, fantastik filmlerdeki karakterleri karşımıza çıkaran TPS türünde kaliteli bir yapım. Diğer üçüncü şahıs nişancı oyunlarından farklı olarak ister kendi favori karakterlerinizden takımınızı kurarak online PvP savaşlara giriyor, ister co-op görevleri tamamlıyor, ister günlük etkinliklere katılıyor, isterseniz de savaşçı ruhunuzu çıkaran özel modları oynuyorsunuz.

Hem tek oyunculu (solo) hem de çok oyunculu (multiplayer) oynamayı destekleyen Third-Person Shooter (TPS) oyununda cyborg’lar, robotlar, özel askerler dahil birçok kahramanın kontrolünü alıyorsunuz. Kendi efsane silahlarına (modern ve futuristik silahlar) ve özel yeteneklere sahip özel kahramanlar arasından beğendiklerinizi takımınıza alıp online savaşlara giriyorsunuz. Arenada sadece favori kahramanızla oynamanıza izin verilmiyor; oyun boyunca dilediğiniz zaman kahramanlar arasında geçiş yapabiliyorsunuz. Bu arada her savaş sonrasında kahramanlarınız rütbe atıyor.

Multiplayer modu da single player modu da sürükleyici olan TPS oyunu, cover tabanlı oynanış sunuyor. Yani hayatta kalmak, etrafınızdaki tüm düşmanları temizlemek istiyorsanız sürekli siper almak zorundasınız.

Erkan Calp

Hero Hunters

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
77 TOPLAM İNDİRME
109.2 MB DOSYA BOYUTU

Kahramanlar savaşıyor!

Hero Hunters, iPhone ve iPad’de oynanabilir, hem tek oyunculu hem de çok oyunculu (multiplayer) oynama seçeneği sunan TPS oyunu. Diğer third-person shooter (üçüncü şahıs nişancı) oyunlarından farklı olarak fantastik filmlerden kopup gelmiş kahramanlardan takımımızı kurup savaşıyoruz. Oyun boyunca tüm karakterlerin kontrolü bizde. Kahramanlar savaşına hazır mısınız?

Gelecek temalı online TPS oyunu olarak karşımıza çıkan Hero Hunters’da tek başınıza veya dünya genelinde oyuncularla birlikte oynayabileceğiniz birçok mod bulunuyor. Görev odaklı ilerlemek, gerçek zamanlı online PvP savaşlara girmek, günlük etkinliklere katılmak, boss savaşlarında kendinizi göstermek… Dilediğinizi seçip direkt aksiyona girebilirsiniz. Tek oyunculu modu da çok oyunculu modu kadar sürükleyici oynanış sunuyor.

Her biri kendi efsane silahına ve özel becerilere sahip kahramanların arenada buluştuğu oyunun tek eksi yanı cover tabanlı oynanış sunması. Açık savaş mümkün değil. Eğer hayatta kalmak istiyorsanız sürekli bir şeylerin arkasına saklanarak ateş etmek durumundasınız. Bunun dışında gerek grafikleriyle gerekse de oynanışıyla kaliteli bir TPS oyunu karşımızda.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Talking Tom Hero Dash

    Konuşan Tom ve arkadaşlarıyla rakun çetesini çökertin.
  • Viking Hunters

    Viking Hunters, Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen ve İskandinav efsaneleriyle fazlasıyla haşır neşir olacağınız ideal bir aksiyon oyunudur.
  • Galaxy Hunters

    Eşsiz deneyim sunan bir aksiyon oyunu
  • Hero Mission

    Bu zorlu mücadelede düşmanlarınızı alt edin ve hayatta kalmaya çalışın.
  • Legion Hunters

    Legion Hunters, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz aksiyon rpg oyunu.
  • Hunters League

    Hunters League, avcılarla yaratıklara karşı savaştığınız aksiyon rpg oyunu.
  • King Of Hunters

    Düşmanlarınızı hızlı suikast için yakın dövüş silahlarını kullanın.
  • Square Hero

    Square Hero, herkesin keyifle oynayabileceği bir aksiyon odaklı beceri oyunu.