Hero Pop

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
81 TOPLAM İNDİRME

Hero Pop, Android tablet ve akıllı telefonlar üzerinde oynanmak üzere tasarlanmış bir eşleştirme oyunu.

Hero Pop, Android işletim sistemi taşıyan tablet ve akıllı telefonlar üzerinde oynayabileceğimiz bir eşleştirme oyunu. Ünlü Chillingo stüdyosu tarafından hazırlanan Hero Pop'u hiçbir ücret ödemeden cihazlarımıza indirebilme şansına sahibiz.

Hero Pop'taki temel amacımız aynı renge sahip olan balonları yan yana getirip patlamalarını sağlamak. Diğer eşleştirme oyunlarında olduğu gibi bu oyunda da balonları patlatabilmek için en az üç tanesinin yan yana gelmesi gerekiyor. Bu yüzden her eşleştirme sırasında bir sonraki hamlemizi kestirmemiz ve balonların dizilimlerine dikkat etmemiz gerekiyor.

Hero Pop'ı özel kılan detaylara ve temel özelliklere şöyle göz atabiliriz;

  • Oyunda 100'den fazla bölüm mevcut ve git gide zorlaşan yapıdalar
  • Facebook bağlantısı sunuyor ve arkadaşlarımızla rekabet edebilmemize müsaade ediyor
  • Facebook bağlantısı sayesinde oyunda bıraktığımız yerden başka cihaz üzerinde devam edebiliyoruz
  • Günlük görevler ve başarımlar ile oyun deneyimi daima canlı tutuluyor

Akıcı animasyonları ve kaliteli grafikleri ile Hero Pop bu türe merakı olanları memnun edecek bir oyun.

Emircan Erdoğan

Hero Pop

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME

Hero Pop tamamen ücretsiz olarak sunulan ve kaçırılan sevimli dostlarımızı kurtarmak için baloncukları eşleştirerek patlatmaya çalıştığımız bir oyun.

Hero Pop, son dönemlerin popüler oyun kategorilerinden olan eşleştirme oyunlarının başarılı bir temsilcisi. Hem iPhone hem de iPad cihazlara tamamen ücretsiz oalrak indirilebilen bu oyunda baloncukların içerisinde hapis tutulan sevimli dostlarımızı kurtarmayı amaçlıyoruz.

Korsanlar tarafından kaçırılan dostlarımızı kurtarmak için aynı renkteki balonları yan yana dizip onları yok paylatmamız gerekiyor. Oyunda 100'den fazla bölüm mevcut. Bu kadar fazla bölümün olması oyunun kısa sürede monoton hale gelmesini engelliyor ve keyfin uzun süre devam etmesini sağlıyor. Renkli grafikler ve sevimli modellemeler her ne kadar çocuklara hitap ediyor olsa da oyunu genel yapısı itibariyle her yaştan oyunsever büyük bir keyifle oynayabilir.

Belirtmeden geçmeyelim, Facebook hesabımızı oyuna bağlama şansına sahibiz. Bu sayede kazandığımız puanları arkadaşlarımızla paylaşabilir hatta onları da oyuna davet ederek birlikte keyifli bir rekabet ortamı yaratabiliriz. Bu tarz oyunlarda sıkça gördüğümüz güçlendiriciler ve bonuslar bu oyunda da mevcut. Bu öğeleri toplayarak oyunda büyük avantaj elde edebiliyoruz.

Genel olarak Hero Pop, eşleştirme türü oyunlar oynamaktan keyif alan ve bu kategoride oynayabileceği ücretsiz ve kaliteli bir oyun arayan herkesin göz atması gereken yapımlardan biri.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Need A Hero

    Need A Hero, Android işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli bir eşleştirme ve bulmaca oyunudur.
  • Tank Hero: Laser Wars

    Tank Hero: Laser Wars hem bulmaca hem de savaş oyunu dinamiklerini başarılı bir şekilde yansıtan oyunlardan bir tanesi.
  • Big Hero 6 Bot Fight

    Big Hero 6 Bot Fight, tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz, orijinal yapısıyla dikkat çeken bir eşleştirme oyunu.
  • PJ Masks: Hero Academy

    PijaMaskeli ailesi artık sizin kontrolünüzde, onları kurtarın.
  • Hero Rescue

    Kaçırılan prensesi kurtarmak için bulmacaları çözün.
  • Score Hero 2022 APK

    Score Hero 2022 APK, futbol oyunları arasında oldukça farklı oynanış sunuyor. Kolay oynanan futbol oyunu arayanlar için Score! Hero 2022 APK indir.
  • Score! Hero 2023 APK

    Score! Hero 2023 APK en popüler mobil futbol oyunlarından biridir. Kariyerinizi geliştirebileceğiniz oyun en çok sevilen futbol oyunları arasında yer almaktadır.
  • Score Hero APK

    First Touch Games tarafından piyasaya sürülen Score Hero APK, akıllı telefonlarınızda oynayabileceğiniz en popüler futbol oyunları arasında yerini alıyor.