Heroes of Midgard: Thor’s Arena

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME

Heroes of Midgard: Thor’s Arena – Card Battle Game, Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen sürükleyici bir tür kart oyunudur.

Android işletim sistemli tablet ve akıllı telefonlarda oynanabilen Heroes of Midgard: Thor’s Arena – Card Battle Game, strateji ve savaş unsurlarını bir arada sunan heyecan dolu bir kart oyunudur.

Heroes of Midgard: Thor’s Arena – Card Battle Game oyunculara İskandinav Mitolojisi’nin gizemli dünyasının kapılarını açan bir mobil oyundur. Oyunda İskandinav Mitolojisi’nin efsanevi kahramanlarından oluşan güçlü bir ekip kurmalısınız. Ragnarok dünyasını keşfedeceğiniz Heroes of Midgard: Thor’s Arena – Card Battle Game oyununda gittiğiniz her bölgedeki yerel kahramanlara karşı savaşacaksınız.

Klasik kartlı savaş oyunlarında olduğu gibi yine kurduğunuz kadro ve stratejiniz dahilindeki hamleleriniz savaşın gidişatını belirleyecek. Dünyanın dört bir yanından gerçek kullanıcılarla karşılık oynama fırsatı yakalayacağınız Heroes of Midgard: Thor’s Arena – Card Battle Game oyununda aynı zamanda rakiplerinizle iletişime de geçebilirsiniz. Yüzlerce karakterin ve kaliteli grafiklerin işlendiği Heroes of Midgard: Thor’s Arena – Card Battle Game mobil oyununu Google Play Store’dan hemen indirip oynamaya başlayabilirsiniz.

Yağız Sarman

Heroes of Midgard: Thor’s Arena

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME

Heroes of Midgard: Thor’s Arena – Card Battle Game, iPhone ve iPad cihazlarından oynayabileceğiniz heyecan dolu bir kartlı savaş oyunudur.

iOS işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen Heroes of Midgard: Thor’s Arena – Card Battle Game, oyuncuları İskandinav Mitolojisi’nin büyülü atmosferine taşıyacak bir tür kart oyunudur.

Heroes of Midgard: Thor’s Arena – Card Battle Game, mobil oyun platformuna göre son derece üst düzey grafik kalitesine sahip olması ve İskandinav Mitolojisi’nin hemen hemen tüm detaylarını bünyesinde taşımasıyla klasik kartlı savaş oyunlarından bir adım öne çıkıyor.

İskandinavya’nın gizemli diyarlarında yolculuk edeceğiniz Heroes of Midgard: Thor’s Arena – Card Battle Game oyununda her bölgenin yerel kahramanlarına meydan okuyacaksınız. Bu mücadelede en iyi kadroyu kurmalı ve belirlediğiniz strateji dahilindeki hamlelerinizle rakibinizi mağlup etmelisiniz. Heroes of Midgard: Thor’s Arena – Card Battle Game oyununda dünya çapında gerçek kullanıcılarla da karşılıklı oynayabilirsiniz. Üstelik rakiplerinizle iletişime geçmeniz de mümkün. Kartlarınızı büyülü güçlerle de zenginleştirebilirsiniz. Heroes of Midgard: Thor’s Arena – Card Battle Game mobil oyununu AppStore’dan ücretsiz olarak indirebilir ve hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Arena of Evolution: Chess Heroes

    Kahramanlarınızı arenaya akıllıca dizerek düşmanları alt edin!
  • Anvil: War of Heroes

    Anvil: War of Heroes, Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen kart desteleri halinde kahramanlar içeren bir strateji oyunudur.
  • MARVEL War of Heroes

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz süper kahraman kart oyunudur.
  • Heroes of Camelot

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bu epik kart oyununda Camelot'u düşmandan korumaya çalışıyorsunuz.
  • Heroes Arena

    Heroes Arena, Android işletim sistemi kullanan mobil cihazlar üzerinde çalışabilen bir tür MOBA oyunudur.
  • Arena of Evolution: Red Tides

    Onlarca farklı savaş kahramanını yöneterek dev yaratıklara karşı mücadele edebileceğiniz benzersiz bir oyundur.
  • Thor: Champions of Asgard

    Thor: Champions of Asgard eğlenceli bir Android oyunudur
  • Thor: Lord of Storms

    Thor: Lord of Storms ücretsiz bir aksiyon oyunudur