Heroes of Rings

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME

Sihirli yüzüklere sahip kahramanlarla savaşıyoruz.

Heroes of Rings, fantastik rpg oyunları sevenlere tavsiye edeceğim, konsol kalitesinde grafikler sunan hem de ücretsiz bir yapım. Mobil platformda farklı türde kaliteli oyunlarla karşımıza çıkan popüler geliştirici Kongregate’in yeni oyununda birbirinden ilginç görünümlü kahramanlarla birebir veya görev odaklı savaşlara giriyoruz. Görseller animasyon filmleri kalitesinde, kontrol sistemi alışma gerektirmeyecek basitlikte; yenilikçi, hikayesiz sürükleyici oynanış… Her yönüyle kaliteli bir rpg oyunu karşımızda.

Hayal gücünün sınırları zorlanarak yaratılmış karakterle savaşın içerisine sokan Heroes of Rings’de PvP mod, etkinlikler (haftalık ve aylık düzenleniyor) ve bölümlü mod (kahramanların zirvesi, köy, donmuş kale, kazan gibi farklı yerlerde geçen) olmak üzere hepsi birbirinden güzel, ekrana kilitleyen modlar bulunuyor. Oyunda savaşarak toplayabildiğiniz 90 kahraman var. İnsan, hayvan, yaratık türünden farklı kahramanlar, yüzüklerle özelleştirilebiliyor. Yüzükleri yükseltip kombine edebiliyorsunuz. Ancak kahramanınızın gerçek gücünü açığa çıkartmak için doğru kahramanı doğru yüzüklerle eşleştirmeniz gerekiyor.

Erkan Calp

Heroes of Rings

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
486.6 MB DOSYA BOYUTU

Sıra tabanlı rpg oyunu

Heroes of Rings: Dragons War, iOS tarafında artırılmış gerçeklik desteğiyle gelen, sıra tabanlı oynanış sunan rpg oyunu. Karakterleri toplayıp savaşmaya dayalı hızlı tempolu oyunları sevenlerin kaçırmaması gerektiğini düşündüğüm yapım, iOS platformunda da ücretsiz indirilebilir.

Artırılmış gerçeklik destekli olduğundan ARKit ile uyumlu iPhone / iPad cihazlarda oynamanızı tavsiye edeceğim rol yapma oyununda sihirli yüzüklerden güç alan kahramanları yönetiyorsunuz. Nasıl yaratıldıklarını bilmediğimiz, dünyanın kaderini ellerinde tuttuklarından son derece önemli varlıkların şeytani güçlerle olan savaşında yardımcı rolünü üstlenen kahramanlardan bahsediyorum. İnsan, hayvan, yaratık gibi farklı türlerde karşımıza çıkan ilginç görünümlü kahramanları savaştıkça topluyor, yüzüklerini birleştirerek güçlerini artırabiliyorsunuz.

Heroes of Rings: Dragons War Özellikleri:

  • Artırılmış gerçeklik savaşları
  • Benzersiz dövüş sistemi
  • İlgi çekici PvP modlar
  • Haftalık ve aylık etkinlikler

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Rings of Anarchy

    Rings of Anarchy, Android ile çalışan mobil cihazların vazgeçilmesi konumuna gelebilecek bir MMORPG oyunudur.
  • Wartide: Heroes of Atlantis

    Güçlü ordunuzu kurun, online savaşlara girin!
  • Heroes of Envell: Glorious

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Heroes of Elements: Match 3 RPG

    Harika deneyim sunan bir RPG deneyimi
  • Fantasy Legend: War of Contract

    Orijinal fantastik hikayesiyle üç boyutlu strateji rpg oyunu
  • Heroes of Dragon Age

    Heroes of Dragon Age, Electronic Arts firması tarafından geliştirilen ve Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz destansı bir rol yapma oyunudur.
  • Legacy of Heroes

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Legacy of Heroes mobil oyunu, sihirli bir dünyada sunulan geniş bir haritada özgürce savaşabilme imkanı veren sürükleyici bir rol yapma oyunudur.
  • Evolution: Heroes of Utopia

    Evolution: Heroes of Utopia, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz online rol yapma oyunu.