Hexa Blast

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
42 TOPLAM İNDİRME
55 MB DOSYA BOYUTU

Hexa Blast, Andorid cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir eşleştirme oyunudur.

Hexa Blast, daha önce örneğini çok gördüğümüz ama oynanışı ve arayüzüyle farklılık arayanları tatmin edecek nitelikte bir eşleştirme oyunu. Android işletim sistemine sahip akıllı telefon veya tabletlerinizden oynayabileceğiniz oyunda, aynı renge sahip olan canavarları eşleştirip zirveye tırmanmaya çalışacak, arkadaşlarımızı kurtararak en yüksek skora ulaşarak amacımıza doğru koşacağız.

Hexa Blast muadili oyunların ne kadar başarı elde ettiğini yeniden dillendirmeye gerek yok. Fakat şöyle düşünelim; eşleştirme oyunları çok olmasına rağmen pazar hala doymamış ve sürekli aynı konseptte çıkan oyunlar insanları tatmin etmeye devam ediyor. Canavar kulesine tırmanmaya çalıştığımız Hexa Blast oyunu da bunlardan biri ve canavar kulesine tırmanmaya çalışacağımız bir amaç içeriyor. 3 veya daha fazla canavarı eşleştirerek yolumuza devam ediyoruz. 800'ün üzerinde bölümle, çizgi filmleri andıran grafik yapısıyla ben oynarken çok keyif aldım diyebilirim.

Altıgen şeklindeki platformda eğlenceli vakit geçirmek isteyenler Hexa Blast'i ücretsiz olarak indirebilir. Her yaştan insana hitap etmesi nedeniyle denemenizi mutlaka öneririm.

Gökhan Abay

Hexa Blast

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME
98.1 MB DOSYA BOYUTU

Hexa Blast, iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir eşleştirme oyunudur.

Hexa Blast, farklı niteliklere sahip bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor. iPhone ve iPad cihazlarınız üzerinde rahatlıkla oynayabileceğiniz bu oyunda, mükemmel ve bağımlılık yapan bulmacaları çözerek amacımıza ulaşmaya çalışıyoruz. Grafikleriyle, oynanışıyla ve bölümleriyle muadilleri arasında farklılık yaratan bu oyuna dilerseniz biraz daha yakından bakalım.

Öncelikle bu tarz eşleştirme oyunlarının her yaşa hitap ettiğini söylemek gerekiyor. Özellikle ülkemizde bu alanda büyük başarılar elde etmiş oyunlarda mevcut. Hexa Blast oyunu da bunların arasından birkaç temel özellik farklılığıyla ayrılsa da oynaması keyif veren oyunlar arasında yer alıyor.

Oyunun özelliklerine gelecek olursak, altıgen şeklindeki bir platformda canavarları yok ederek ilerliyoruz. 3 veya daha fazla benzer yaratığı öldürerek sağlam hamleler yapmalısınız. Eşleştirme oyunlarında önemli olan bir diğer unsurunda gayet iyi olduğunu söyleyebilirim: Grafikler. Etkileyici karikatür tasarımları ve çizgi filmi andıran atmosferiyle kendinizi bir maceranın içinde hissediyorsunuz. 800'ün üzerinde bölüm tasarımı olduğunu da söylemeden geçmeyelim.

Gerek arkadaşlarınızla gerekse bireysel olarak oynayabileceğiniz iyi bir alternatif arıyorsanız Hexa Blast'i ücretsiz indirebilirsiniz. Tatmin edici bir oyun deneyimi yaşayacağınızdan indirmenizi öneririm.

Gökhan Abay

Hexa Blast

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
115.8 MB DOSYA BOYUTU

Hexa Blast, Windows Phone cihazlarınızda oynayabileceğiniz keyifli bir eşleştirme oyunudur.

Hexa Blast, canavarları yok edip kulenin en tepesine tırmanmaya çalıştığımız eğlenceli bir eşleştirme oyunu. Windows Phone cihazlarınızda iyi bir oyun deneyimi yaşayacağınız oyunda, başarılı hamleler yaparak zorlu bölümleri geçmeye çalışıyoruz. Arkadaşlarınız da dahil olmak üzere mobil platformlarda keyifli bir alternatif arayanlara mutlaka öneririm.

Yukarıdaki açıklama tatmin etmediyse Hexa Blast oyununa şimdi biraz daha ayrıntılı bakalım. Bu tarz eşleştirme oyunlarını seven biriyseniz aradığınız özellikleri az çok tahmin edebiliyorum. Sürükleyici olması, yer yer iyi düşünmeyi gerektiren zorlu bölümlerin olması, grafiklerin iyi olması ve geliştirilebilirlik. Bu bağlamda bir değerlendirme yapmak gerekirse Hexa Blast beklentilerinizi fazlasıyla karşılayacaktır. Bizlere sunduğu temel özelliklerden gidelim:

  • Farklı zorluklarda 800'den fazla bölüm
  • Haftalık görevler ve bonuslar
  • Büyüleyici, çizgi filmleri andıran tasarım
  • Boss'lara karşı zorlu mücadeleler

Açıkçası oynanış olarak benim beklentilerimi karşılayan bir oyun olduğunu söyleyebilirim. Bölümlerin fazlalığı da oyundan aldığınız keyfi iki katına çıkarıyor. Fakat ben bu temellerden ziyade grafiklerin çok hoşuma gittiğini belirtmek istiyorum. Bir macera yaşıyorsunuz, basit gibi görünen bir eşleştirme oyunu oynuyorsunuz ama grafiklerinde insanı çeken bir yanı var. Gerçekten başarılı.

Ücretsiz ve iyi bir eşleştirme oyunu arıyorsanız Hexa Blast'i kesinlikle öneririm.

Gökhan Abay

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pipe Lines: Hexa

    Pipe Lines: Hexa'da zorlu ve keyifli bir bulmaca oyunu deneyimi bizleri bekliyor.
  • Hexa Block King

    Hexa Block King, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Block! Hexa Puzzle

    Block! Hexa Puzzle, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Make7! Hexa Puzzle

    Make7! Hexa Puzzle, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli ve heyecanlı bir puzzle oyunudur.
  • Star Link : HEXA

    Star Link : HEXA, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • UP 9 - Hexa Puzzle!

    Keyifli zamanlar geçirebileceğiniz bir bulmaca oyunu
  • Block Blast APK

    Klasik bir blok bulmaca oyunu olan Block Blast APK, aynı zamanda içerisinde çeşitli modlar bulunduruyor.
  • Hexa Jigsaw Puzzle

    Resimleri doğru bir şekilde tamamlamaya çalışacağız.