Hexa Jigsaw Puzzle

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME

Resimleri doğru bir şekilde tamamlamaya çalışacağız.

Mobil platformda erken erişim oyunu olarak yayınlanan ve günümüzde ücretsiz olarak oynanmaya devam eden Hexa Jigsaw Puzzle ile birbirinden farklı bulmacaları çözmeye çalışacağız. Oyun içerisinde oldukça basit bir oynanış yer alacak. Oyunda bulunan resimler bize parçalanmış adeta bir yapboz halinda sunulacak. Oyuncular bu parçaları doğru bir şekilde yerleştirerek resimleri tamamlamaya çalışacaklar. İlerledikçe farklı zorluklara sahip görsellerin karşımıza çıkacağı oyunda yüksek kaliteli içerikler karşımıza çıkacak.

Eşsiz bulmacaları tamamlayarak bir sonraki bulmacaya geçeceğimiz oyun aktif olarak 100 binden fazla oyuncu tarafından oynanmaya devam ediyor.

Doğukan Çağlakpınar

Hexa Jigsaw Puzzle

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME

Resimleri doğru bir şekilde tamamlayacağız.

Ilyon tarafından geliştirilen ve tamamen ücretsiz olarak hem Android hem de iOS platformunda yayınlanan Hexa Jigsaw Puzzle bulmaca oyunları arasında yer alıyor.

Birbirinden farklı resimleri birleştirmeye çalışacağımız oyunda eğlenceli bir oynanış yer alacak. Akıllı telefon ve tabletlerimizin ekranlarında parmak hareketlerimizde resimleri birleştirmeye çalışacak ve bir sonraki bulmacaya geçeceğiz. Basitten zora doğru ileryeceğimiz oyunda hayvan, doğa ve daha birçok farklı görsel karşımıza çıkacak.

Tamamen ücretsiz olarak iki farklı mobil platformda indirilip oynanabilen Hexa Jigsaw Puzzle, günümüzde 100 binden fazla oyuncu tarafından oynanmaya devam ediyor. Yapım erken erişim sürecinde.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Make7! Hexa Puzzle

    Make7! Hexa Puzzle, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli ve heyecanlı bir puzzle oyunudur.
  • Jumbo Puzzle Jigsaw

    Jumbo Puzzle Jigsaw, Android cihazlarınız ile birlikte oynayabileceğiniz ücretsiz ve eğlenceli bir bulmaca oyunudur.
  • Block! Hexa Puzzle

    Block! Hexa Puzzle, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Jigty Jigsaw Puzzles

    Jigty Jigsaw Puzzle Android işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir yapboz oyunudur.
  • Train shunting puzzle

    Demiryollarını doğru eşleştirmeye çalışacağız.
  • Puzzle Go

    Sudoku tarzındaki bulmacaları çözmeye çalışacağız.
  • Snap Puzzle

    Birbirinden farklı bulmacaları çözmeye çalışacağız.
  • UP 9 - Hexa Puzzle!

    Keyifli zamanlar geçirebileceğiniz bir bulmaca oyunu