Hexar.io

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
216 TOPLAM İNDİRME

Hexar.io, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunudur.

Hexar.io, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Sürükleyici bir kurguya sahip olan oyunda bölgenizi genişletmeye çalışıyorsunuz.

Kolay kontrollere sahip yeni bir io oyunu olan Hexar.io, eğlenerek oynayabileceğiniz ve boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz bir oyundur. Oyunda temel amacınız altıgen blokları çevreleyerek kendi bölgenize katmak ve en yüksek alanı elde etmek. Aynı zamanda elde ettiğiniz bölgeyi de diğer oyunculara karşı savunmanız gerekiyor. Diğer oyuncuların bölgelerini de işgal edebilir ve kendinize katabilirsiniz. Son derece bağımlılık yapıcı bir oyun olan Hexar.io, aynı zamanda arkadaşlarınıza meydan okuyabileceğiniz bir oyundur. Birbirinden farklı avatarları da seçebileceğniz oyunda çok eğleniyorsunuz.

Oldukça basit bir oynanışa sahip olan oyunda avatarınızı parmağınızı ekranda gezdirerek kontrol ediyorsunuz. Diğer oyuncuların sizin bölgenizi işgal etmeye çalıştığında avatara dokunarak iptal edebiliyorsunuz. Ancak diğer oyuncuların bölgelerine dokunursanız oyun bitiyor ve yeniden başlamak zorunda kalıyorsunuz. Hexar.io oyununu mutlaka denemelisiniz.

Hexar.io oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Hexar.io

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
31 TOPLAM İNDİRME
142 MB DOSYA BOYUTU

Hexar.io, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunudur.

Hexar.io, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunudur. Çevrimiçi olarak oynanan oyunda kendini bölgenizi genişletmeye ve yüksek skorlara ulaşmaya çalışıyorsunuz.

Sürükleyici bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkan Hexar.io, kendi bölgenizi genişletmeye çalıştığınız bir oyundur. Aynı zamanda yeni bir io oyunu olan Hexar.io, kolay kontrolleriyle de dikkat çekiyor. Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz oyunda noktadan başlayarak bölgenizi büyütüyor ve aynı zamanda diğer oyuncularla da mücadele ediyorsunuz. Bölgenizi genişletirken diğer oyuncuların bölgelerini de işgal edebiliyor, sizin bölgenize saldıranlara karşı da savunma yapabiliyorsunuz. Bağımlılık yapıcı etkiye sahip olan oyunda işiniz oldukça zor. Dikkatli olmanızı gerektiren oyunda arkadaşlarınıza da meydan okuyabiliyorsunuz. Birbirinden farklı avatarları da seçebileceğiniz oyunda çok eğleniyorsunuz.

Basit bir oynanışa ve kurguya sahip olan oyunda avatarınızı kontrol etmek için parmağınızı ekanda kaydırmanız yeterli oluyor. Online olarak oynayabileceğiniz Hexar.io'yu boş zamanlarınızı değerlendirmek için tercih edebilirsiniz.

Hexar.io oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Mr Juggler

    Hokkabazlık yapıyoruz.
  • Knock Balls

    Top silahıyla kuleleri indirin.
  • Flippy Pancake

    İnsanlar pankeklerinizi tatmak için can atıyor.
  • Splashy!

    1 milyon oyuncu arasına katılın!