Hidden Circle

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
31 TOPLAM İNDİRME

Hidden Circle, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Hidden Circle, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Oldukça kolay oynanışa sahip bir oyun olarak dikkat çeken Hidden Circle'da noktaların ayna görüntülerini oluşturmaya çalışıyorsunuz.

Farklı oyun modlarına sahip bir şekilde karşımıza çıkan Hidden Circle, basit oynanışı ve eğlenceli kurgusuyla dikkat çekiyor. Oldukça kolay bir oynanışa sahip olan oyunda beyaz noktaların simetrisini alarak görüntülerini oluşturmaya çalışıyorsunuz. Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz oyunda işiniz bir hayli zor. Görmeyi ve düşünmeyi tetikleyen oyunda noktaların ayna görüntüsünü alarak ilerliyor ve zorlu bölümleri geçmeye çalışıyorsunuz. Birbirinden zorlu onlarca bölüme sahip olan oyunda zamana karşı da yarışabiliyorsunuz. Aynı zamanda sonsuz oyun moduyla da yüksek skorlara ulaşmaya çalışıyorsunuz.

Arkadaşlarınıza meydan okuyabileceğiniz bir oyun olan Hidden Circle'da basit ve sade görseller yer alıyor. Tek parmağınızla oynayabileceğiniz oyunu sakın kaçırmayın. Becerilerinizi sergileyebileceğiniz Hidden Circle'ı sakın kaçırmayın.

Hidden Circle oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Hidden Circle

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME
17.6 MB DOSYA BOYUTU

Hidden Circle, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Hidden Circle, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur. Zevkli bir kurguya sahip olan oyunda beyaz noktaların ayna görüntülerini oluşturmaya çalışıyorsunuz.

Basit oynanışa sahip bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkan Hidden Circle, görmeyi ve düşünmeyi tetikleyen bir oyun olarak dikkat çekiyor. Eğlenerek oynayabileceğiniz bir oyun olan Hidden Circle'da beyaz noktaların ayna simetrisini almaya çalışıyor ve zorlu bölümlerin üstesinden gelmeye çalışıyorsunuz. Birbirinden zorlu onlarca bölüme sahip olan oyunda işiniz de bir hayli zor. Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz bir oyun olan Hidden Circle, aynı zamanda arkadaşlarınıza meydan okumanızı da sağlıyor. Farklı oyun modlarına da sahip olan oyunu beğerek oynuyorsunuz. Tek parmağınızı kullanarak oynayabileceğiniz Hidden Circle'ı sakın kaçırmayın.

Hoş görselleri ve sade tasarımıyla dikkat çeken Hidden Circle, toplu taşıma araçlarında zevkle oynayabileceğiniz bir oyundur. Zaman öldürmek için tercih edebileceğiniz Hidden Circle oyununu mutlaka denemelisiniz.

Hidden Circle oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pin Circle

    Pin Circle, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz, zorlu bir beceri oyunu.
  • 360 Ball in Circle

    360 Ball in Circle, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Just Circle

    Just Circle, renkli bir topu kontrol ederek bölümleri bitirmeye çalışacağınız eğlenceli ve ücretsiz bir Android beceri oyunu.
  • Follow The Circle

    Follow The Circle, dikkat ve sabır gerektiren beceri oyunlarıdan biri ve Android için ücretsiz.
  • Spin-Circle

    Spin-Circle, el becerisi yüksek olan Android mobil cihaz sahiplerinin çok hoşuna gidebilecek eğlenceli ve zorlu Android beceri oyunlarından bir tanesi.
  • Circle Ball

    Circle Ball, oynadıkça bağımlısı olacağınız Flappy Bird ile aynı yapıda fakat farklı oynanışa sahip bir Android beceri oyunu.
  • Spinny Circle

    Spinny Circle, zıplayan topun rengini çokgenin rengiyle eşleştirmeye çalıştığınız zorlu bir oyun.
  • Circle Bounce

    Circle Bounce, topu engellerle dolu daire üzerinde tutmaya çalıştığınız bir Android oyunu.