High Burger

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
50 TOPLAM İNDİRME

High Burger bizden istenen hamburgerleri gökten düşen malzemeleri toplayarak yapmaya çalıştığımız keyifli bir beceri oyunudur.

Zariba tarafından geliştirilen High Burger, üreticinin diğer oyunu olan High Cake ile büyük benzerlikler gösteriyor. Fakat adından da anlaşılacağı gibi bu oyunda kekler ve pastaları değil hamburgerleri kullanarak kule yapmaya çalışıyoruz.

Oyuna girdiğimizde bize ekranın üst kısmında yer alan bir takım malzemelerden oluşan bir liste veriliyor. Bu listede yer alan malzemeleri toplamalı ve müşterinin sipariş ettiği hamburgeri tam da istenildiği gibi hazırlamalıyız.

Yukarıdan çok fazla malzeme düştüğü için bunu yapmak zaman zaman zorlayıcı olabiliyor. Hamburgerimizi ekranda kaydırırken dengesizlik oluşan hissi sürekli olarak diken üstüne olmamıza neden oluyor. Bu da oyuna hem eğlenceli hem de tansiyonu yükselten bir hava katıyor. İlk başlarda siparişler biraz kısıtlı. Bölümleri geçtikçe siparişler karmaşıklaşıyor ve giderek daha fazla malzeme koymamız isteniyor. Bu şekilde ilerleyerek uzay boşluğuna kadar giden hamburgerler yapmak mümkün.

Genel olarak High Burger her yaştan oyuncuya hitap eden eğlenceli bir oyun. Kademeli olarak artan zorluk seviyesi oyunun daima heyecanı muhafaza etmesini garantiliyor.

Emircan Erdoğan

High Burger

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME

High Burger eğlenceli oyun yapısıyla dikkat çeken ücretsiz bir beceri oyunudur.

High Burger eğlenceli oyun dinamikleri ve sunduğu orijinal konseptiyle dikkat çeken bir iOS oyunudur. Tamamen ücretsiz olarak hem tablet hem de akıllı telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz High Burger’deki temel amaç gelen siparişler doğrultusunda hamburger yapmak ve en yüksek puanı almak.

Oyuna başladığımızda ekranın üst tarafında toplamamız gereken malzemelerin bir listesi veriliyor. Düşen malzemeleri bu listeye göre topluyoruz. Örneğin listede turşu yoksa düşen turşulardan kaçmamız gerekiyor yoksa bu eksi puan olarak hanemize yazılıyor. Oyunun en iyi taraflarından bir tanesi de çocuklar için ayrı bir mod sunuyor olması. Bu sayede çocuklar, yetişkinlerin oynadığı zorluk seviyesinde oynamak zorunda kalmıyor.

Eğlenceli ve ilgi çekici grafiklerle uyum içerisinde çalışan ses efektleri oyunun kayda değer yönlerinden bir diğeri. Genel çerçeveden bakacak olursak High Burger beceri oyunları kategorisinde bulabileceğiniz en iyi oyunlardan biri.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Burger Big Fernand

    Burger Big Fernand, meşhur servis oyunu Burger'ın devam oyunudur.
  • Sky Burger

    Sky Burger, aldığınız siparişler üzerine gökten yağan hamburger köftelerini isteğe göre yerleştirerek hamburgerler oluşturacağınız eğlenceli bir Android uygulamasıdır.
  • Burger

    Burger, bir fast food dükkanında hamburger yapmayı konu alan akıcı ve eğlenceli bir oyun.
  • Burger Shop

    Burger Shop, tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğimiz bir hamburger yapma oyunu.
  • Burger – The Game

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • High Heels!

    High Heels! Android oyununda yüksek topuklularla duvarları aşmaya çalışıyorsunuz.
  • High Rise

    Üst üste düşen bloklardan gökdelen inşa etmeniz gereken bir beceri oyunu olan High Rİse ücretsiz.
  • High Risers

    High Risers, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz refleks oyunu.