High Hoops

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME
34 MB DOSYA BOYUTU

Topu halkalardan geçirin.

High Hoops, zıplayan topu halkalardan geçirmeye çalıştığınız bir beceri oyunu. Ketchapp’ın olmasıyla Android platformunda öne çıkan oyunda seviye atlamak epey zor. Sinir edici derecede zor olmasına karşın bırakması güç, kısa sürede kendisine bağlayan süper eğlenceli bir oyun. Zaman geçirmek için birebir.

Durakta, toplu taşımada, molada, misafirlikte veya arkadaşınızın gelmesini beklerken telefonunuzda açıp oynayabileceğiniz türde kısa süreli oyunlardan biri High Hoops. Basit görsellerle süslenen oyunda durmadan zıplayan bir topu halkalardan geçirerek puan almaya çalışıyorsunuz. Halkalar arasından geçmek başlarda oldukça kolay lakin ilerledikçe platformlar arası boşlukların artması, platformlarda boşlukların oluşması nedeniyle oyun zorlaşıyor. Bu arada halkaların da hem boyu hem de konumları değişiyor. Yüksek halkaların içinden geçmek için jöle küplere basmanız gerekiyor. Platformdan düşerseniz ikinci bir şans verilmiyor.

Erkan Calp

High Hoops

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
96.5 MB DOSYA BOYUTU

Halkaların içinden kusursuzca geçin.

High Hoops, halkaların içinden geçerek puan topladığınız, tam bir beceri ve sabır oyunu. Kaydırmaya dayalı kontrol sistemiyle her yerde rahatça oynayabileceğiniz, dilediğiniz zaman yarıda bırakıp devam edebileceğiniz süper eğlenceli bir zıplama oyunu. İndirmesi de oynaması da ücretsiz ve 100MB altında!

Beceri, refleks, spor, arcade oyunlarla karşımıza çıkan Ketchapp’ın imzasını taşımasıyla iOS platformunda öne çıkan High Hoops, top zıplatma ile basketbol oyunlarını harmanlıyor. Durmadan zıplayan renkli topu kontrolünüz altına alarak halkaların içerisinden geçirmeye çalışıyorsunuz. Parmağınızı sağa ve sola sürükleyerek topun halkadan geçmesini sağlıyorsunuz. Platformlar arası boşluk, halkaların aynı boyda olmamaları ve sürekli yer değiştirmeleri, platformun bazı kısımlarının boşluklu olması bunu kolaylıkla yapmanızı engelliyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • High Risers

    High Risers, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz refleks oyunu.
  • High Heels!

    High Heels! Android oyununda yüksek topuklularla duvarları aşmaya çalışıyorsunuz.
  • Coin Rush!

    Madeni parayı yuvarlamak ne kadar zor olabilir?
  • Hoops Jumper

    Hoops Jumper, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Crystalrect

    Refleksleri coşturan süper zor platform oyunu
  • FingerTrainer

    Parmakla halter kaldırmaya çalışıyorsunuz.
  • SSR - Super Speed Runner

    Son derece zorlu platform oyunu
  • High Rise

    Üst üste düşen bloklardan gökdelen inşa etmeniz gereken bir beceri oyunu olan High Rİse ücretsiz.