High Rise

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
60 TOPLAM İNDİRME
22 MB DOSYA BOYUTU

Üst üste düşen bloklardan gökdelen inşa etmeniz gereken bir beceri oyunu olan High Rİse ücretsiz.

Beceri oyunlarını seviyorsanız High Rise gibi mantığını anlamanın son derece basit olduğu bir oyun oldukça hoşunuza gidebilir. Hatta ve hatta bağımlısı da olmaihtimaliniz var. Basit mantığı olsa da zorluk seviyesi çabuk yükselen bu oyunda uzmanlaşmak gerçekten iyi bir odak yeteneğine sahip olmanızı gerektiriyor. Bu mobil platformda çıkan beceri oyunları için artık başarısı tescillenmiş bir model olduğu için birçok oyunda olduğu gibi High Rise da bu mantığın bir ürünü olarak karşımıza çıkıyor.

Tepeden inen bina parçalarını üst üste dizip gökdelen oluşturmaya çalıştığınız bu oyunda her blok size yeni bir puan getiririyor uyarıda sağdan sola oynayan ibrenin orta seviyelerde düşmesine dikkat etmek zorunda olduğunuz gibi yavaş yavaş merkez noktasını kaçırarak büyüyen yapınızda ağırlık merkezini tekrar içeriye çekecek yeni bloklar düşürmeniz gerekiyor. Aksi takdirde, kenarlara fazla yaslana binanız yılıp paramparça olacaktır.

Eğlenceli oynanış ve karikatüristik oyun içi görselleri ile birlikte kendine has bir havası olan bu Android oyunu mobil cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebileceğiniz eğlenceli bir oyun deneyimi sunuyor.

Alper Çetiner

High Rise

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME

Üst üste düşen bloklardan gökdelen inşa etmeniz gereken bir beceri oyunu olan High Rİse ücretsiz.

Beceri oyunu tutukunları için hazırlanmış bir iOS oyunu olan High Rise, mantığını son derece kolay anlayacağınız oyun dinamikleriyle kuşanmış. Ne var ki bu oyunu hiçbir şekilde kolay yapmıyor. Aksine, hızlı yükselen zorluk eşiği yüzünden ustalaşma evresini oldukça yavaş geçireceğiniz bu oyun yetenek bazlı oyunlarda bağımlılık yaratacak tüm mobil oyun dinamiklerine sahip. High Rise günümüzde elde edilmiş başarı grafiklerine uygun bir şekilde hazırlamış bir mobil oyun.

Tepeden inen bina parçalarını üst üste dizip gökdelen oluşturmaya çalışıyorsunuz. Bunu yaparken de düşen he blok bir kademe daha yükselmenizi sağlıyor. Önemlli olan kısım, sürekli yatay olarak hareket eden ibrenin tam da binanızın üstünde durduğu noktada ekrana dokunum bir blok düşürmeniz. Önceleri kolay başlayan ama vakit geçtikçe hızı artan oyunun ufalan blokları da denge oyunu iyice zorlaştırıyor. Zaman içerisinde ağırlık merkezi kenarlara biraz fazla yatarsa binanız yıkılıyor ve bu olmadan olabildiğince puan toplamanız gerekiyor.

Eğlenceli bir oyun sistemine sahip olan High Rise oyunseverlerin iPad ve iPhone üzerinden ücretsiz olarak kolaylıkla oynayabilecekleri ve yüksek ihtimalle bağımlısı olacakları bir oyun.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • High Burger

    High Burger bizden istenen hamburgerleri gökten düşen malzemeleri toplayarak yapmaya çalıştığımız keyifli bir beceri oyunudur.
  • High Heels!

    High Heels! Android oyununda yüksek topuklularla duvarları aşmaya çalışıyorsunuz.
  • High Risers

    High Risers, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz refleks oyunu.
  • High School Salon: Beauty Skin

    High School Salon: Beauty Skin mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir makyaj oyunudur
  • High Cake: Cake Tower Mania

    High Cake: Cake Tower Mania düşen kek ve pastaları toplayarak dünyanın en yüksek kulesini inşa etmeye çalıştığımız keyifli bir oyun.
  • High Hoops

    Topu halkalardan geçirin.
  • Rise of the Blobs

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz beceri oyunudur.
  • Sky High Strike

    Sky High Strike klasik tarzda bir aksiyon oyunudur