High Risers

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME

High Risers, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz refleks oyunu.

High Risers, eski nesil oyunları anımsatan yüksek puan yapmanın oldukça zor olduğu bir mobil oyun. Android platformunda ücretsiz karşımıza çıkan oyunda sürekli koşturan karakterleri kontrolümüz altına almaya çalışıyoruz. Amacımız olabildiğince yükseğe çıkmak.

Tek dokunuş yenilikçi kontrol sistemiyle telefonda da rahat oynanış sunan yapımda ilginç görünümlü karakterlerin yerine geçiyoruz. Durmadan sağa sola koşturan karakterlerimizi yukarı kata çıkarmak için tek yaptığımız ekrana dokunmak. Ancak çıktığımız bir üst katın açık noktası var mı dikkat etmemiz gerekiyor. Açık noktalara denk geldiğimizde enteresan bir görüntü karşımıza çıkıyor; karakterimiz paraşütünü açıyor.

Erkan Calp

High Risers

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
29 MB DOSYA BOYUTU

High Risers, koşan karakterleri kontrol ettiğiniz zorlu refleks oyunu.

High Risers, görsel çizgileriyle eski nesil oyunları hatırlatan eğlenceli bir o kadar zorlu beceri oyunu. Hem iPhone hem de iPad’de rahat oynanış sunan yapımda karakterleri mümkün olduğunca yukarı noktaya taşıyarak puan topluyoruz. Çift haneli rakamlara ulaşmanın oldukça zor olduğu oyunu Ketchapp yapımlarını kolay bulan herkese öneririm.

Oyunda kontrol ettiğimiz karakterler durmadan koşturuyorlar. Bulundukları noktadan binaların tepe noktasına ulaşmaya çalışan karakterlerimizin dinlenme lüksleri yok. Her katta açık nokta olması tek sorunumuz. Karakterlerimizi bu noktalara yönlendirmememiz gerekiyor. Aksi halde karakterimiz hızlıca paraşütünü açarak inişini gerçekleştiriyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • High Burger

    High Burger bizden istenen hamburgerleri gökten düşen malzemeleri toplayarak yapmaya çalıştığımız keyifli bir beceri oyunudur.
  • High Heels!

    High Heels! Android oyununda yüksek topuklularla duvarları aşmaya çalışıyorsunuz.
  • High Rise

    Üst üste düşen bloklardan gökdelen inşa etmeniz gereken bir beceri oyunu olan High Rİse ücretsiz.
  • High School Salon: Beauty Skin

    High School Salon: Beauty Skin mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir makyaj oyunudur
  • High Cake: Cake Tower Mania

    High Cake: Cake Tower Mania düşen kek ve pastaları toplayarak dünyanın en yüksek kulesini inşa etmeye çalıştığımız keyifli bir oyun.
  • High Hoops

    Topu halkalardan geçirin.
  • Sky High Strike

    Sky High Strike klasik tarzda bir aksiyon oyunudur
  • It's high noon

    It's high noon oyununda bir şerif olarak karşınıza çıkan düşmanları vurun ve şehrinizi huzura kavuşturun.