Highway Runners

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME

Highway Runners mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz retro tarzda bir yarış oyunu

Highway Runners eğe eskiden oynadığınız klasik yarış oyunlarını özlüyorsanız oynamaktan keyif alabileceğiniz bir mobil oyun.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlar ve iPad tabletler için geliştirilmiş bir yarış oyunu olan Highway Runners'da SEGA'nın efsanevi yarış oyunu OutRun'a bir hayli benzeyen bir oyun tecrübesi bizi bekliyor. Oyunda spor arabamıza atlayarak dünya turuna çıkıyoruz ve belirlenen süre içerisinde yarışı tamamlamak için mücadele ediyoruz. Aracımızla asfalt yollarda yol alırken yoğun trafiğe ve keskin virajlara dikkat etmemiz gerekmekte.

Highway Runners tıpkı Out Run da olduğu gibi 16 bit grafiklere sahip olan bir oyun. Ayrıca oyunun ses efektleri de yine o dönemdeki kalitede. Bu yönden bakıldığında Highway Runners tam anlamıyla retro atmosfere sahip olan bir yarış oyunu.

Highway Runners'da oyuncular günün farklı zamanlarında yarışabilmekteler. Dilerseniz gündüz, dilerseniz akşam ya da gece vakti araç kullanabilirsiniz. Highway Runners'da 5 farklı çevrede yarışabiliyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Blocky Highway

    Blocky Highway keyifli bir mobil yarış oyunudur
  • Highway Getaway: Chase TV

    Highway Getaway: Chase TV mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Zombie Highway 2

    Zombie Highway 2 bolca aksiyon sunan bir yarış oyunudur
  • CarX Highway Racing

    CarX Highway Racing, Need For Speed kadar kaliteli, iPhone ve iPad'de oynanabilen ücretsiz yarış oyunu.
  • Highway Racer!

    Highway Racer, iPhone ve iPad'leriniz üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli ve ücretsiz araşa yarışı oyunlarından bir tanesidir.
  • Highway Rally

    Highway Rally, iOS tabanlı cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz en adrenalin dolu ve eğlenceli araba yarışı oyunlarından bir tanesidir.
  • Highway Rider

    Highway Rider, benzerlerinin aksine motosikleti ne kadar tehlikeli kullanırsanız o kadar başarılı bulunacağız bir oyun deneyimi sunuyor.
  • Highway Traffic Racer Planet

    Highway Traffic Racer Planet, trafiğin içerisine sokan arcade tarzında araba yarışı oyunu.