hike messenger

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
377 TOPLAM İNDİRME
7.9 MB DOSYA BOYUTU

hike Android uygulaması sayesinde nerede olursanız olun arkadaşlarınızla bağlantıda kalabilirsiniz.

hike mobil cihazlar üzerinde kullanabileceğiniz çapraz platform anlık mesajlaşma programıdır. Uygulamayı kullanan tüm arkadaşlarınızla ücretsiz bir şekilde sohbet edebileceğiniz uygulamanın kendisi de ücretsizdir. Ayrıca Hindistan üzerinde herhangi bir kullanıcıya uygulamaya sahip olmasada hike aracılığıyla ücretsiz mesaj atabilirsiniz.

Cep telefonu numaranızla çalışan uygulama ekstra bir kayıt işlemi gerektirmez. Uygulamanın özellikleri arasında; grup sohbeti, fotoğraf ve video gönderme, ifadeler, çevrimdışı mesajlaşma, 128-bit SSL şifreleme ve konum paylaşımı yer almaktadır.

Mobil cihazlarınız üzerinde arkadaşlarınızla mesajlaşmak için alternatif bir uygulamaya ihtiyacınız varsa hike'ı mutlaka denemenizi tavsiye ederim.

Can Çevrim

hike messenger

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
265 TOPLAM İNDİRME
19.8 MB DOSYA BOYUTU

hike messenger iOS uygulaması sayesinde nerede olursanız olun arkadaşlarınızla bağlantıda kalabilirsiniz.

hike messenger mobil cihazlar üzerinde kullanabileceğiniz çapraz platform anlık mesajlaşma programıdır. Uygulamayı kullanan tüm arkadaşlarınızla ücretsiz bir şekilde sohbet edebileceğiniz uygulamanın kendisi de ücretsizdir. Ayrıca Hindistan üzerinde herhangi bir kullanıcıya uygulamaya sahip olmasada hike aracılığıyla ücretsiz mesaj atabilirsiniz.

Cep telefonu numaranızla çalışan uygulama ekstra bir kayıt işlemi gerektirmez. Uygulamanın özellikleri arasında; grup sohbeti, fotoğraf ve video gönderme, ifadeler, çevrimdışı mesajlaşma, 128-bit SSL şifreleme ve konum paylaşımı yer almaktadır.

Mobil cihazlarınız üzerinde arkadaşlarınızla mesajlaşmak için alternatif bir uygulamaya ihtiyacınız varsa hike messenger'ı mutlaka denemenizi tavsiye ederim.

Can Çevrim

hike messenger

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
90 TOPLAM İNDİRME
14 MB DOSYA BOYUTU

hike messenger, çapraz platform desteği sunan ücretsiz, güvenli ve basit mesajlaşma uygulamasıdır.

hike messenger, çapraz platform destekli anlık mesajlaşma uygulamasıdır. Milyonlarca kullanıcısı bulunan WhatsApp, Telegram uygulamalarına alternatif olacak kadar başarılı. Hem de tamamen ücretsiz ve reklamsız kullanım sunuyor.

hike messenger uygulaması ile yüz yüze görüşmeye imkan bulamadığınız sevdiklerinizle ücretsiz olarak sohbet edebilirsiniz. İster kablosuz ağ, isterseniz 3G bağlantınız üzerinden kullanabileceğiniz uygulama popüler mesajlaşma uygulamalarını aratmıyor. Stickerlar, arka plan görselleri, anlık bildirimler dahil ihtiyacınız olacak tüm özellikler mevcut.

Hızlı, basit, kişisel ve ücretsiz olması ile farklılık yaratan uygulama gizliliğe de fazlasıyla önem veriyor. Durumunuzu, profil resminizi kimlerin göreceğini seçebiliyor, sohbetlerinizi şifreleyerek saklayabiliyorsunuz.

Son güncelleme ile birlikte durum güncellemelerini kopyalayabilme, iletilmemiş mesajları görebilme, yeni sohbet temaları, galeriye otomatik kaydetme özelliğini kapatabilme özellikleri kazanan hike messenger’ın Türkçe dil desteği sunmaması ve fazla kişinin kullanmaması haricinde hiçbir eksiği bulunmuyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • LoL Messenger

    LoL Messenger isimli uygulama, League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurmanızı sağlıyor. Bu sayede siz oyunda değilken bile League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurabiliyorsunuz.
  • Messenger for Pokemon GO

    Messenger for Pokémon GO, Pokémon GO oynayanların kendi aralarında kolayca iletişim kurabilmesi ve tanışabilmesi için yapılmış bir uygulamadır.
  • Shout! for Messenger

    Shout! for Messenger uygulaması ile Android cihazlarınızdan capslerinizi yapabilir, dostlarınıza Facebook Messenger ile gönderebilirsiniz.
  • Messenger Kids

    Messenger Kids Android uygulamasını indirin, çocuğunuzun sanal ortamda kimlerle konuştuğunu bilin.
  • Sound Clips for Messenger

    Sound Clips for Messenger uygulaması sayesinde Android Facebook Messenger üzerinden eğlenceli ses klipleri gönderebilirsiniz.
  • Facebook Messenger (APK)

    Facebook Messenger (APK), Facebook arkadaşlarınızla çok daha hızlı ve eğlenceli bir şekilde mesajlaşmanıza olanak sağlayan ücretsiz bir mesajlaşma uygulamasıdır.
  • Messenger WithYou

    Messenger WithYou, MSN ve Yahoo mesajlaşma deneyimini mobile taşıyan bir uygulamadır.
  • Plus Messenger

    Plus Messenger'ı kullanarak dostlarınızla Android cihazlarınızdan kolayca sohbet edebiliyorsunuz.