Hill Racer

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME
28 MB DOSYA BOYUTU

Rengarenk toplar ile keyifli yarışlar sizleri bekliyor.

Arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz keyifli bir yarış oyunu olan Hill Racer, Android ve İOS sürümleri ile her iki platformda da rahatlıkla ulaşabileceğiniz kaliteli bir oyun olarak dikkat çekmektedir.

Bağımlılık yapan bu oyun sıradan yarış oyunlarının aksinse, arabalar yerine toplarla oynanmaktadır. Oyun içerisinde yüksekten uçan toplar ile yapılan yarışların yer aldığı rengarenk parkurlar yer almaktadır. Engebeli ve zorlu yarış alanlarının yanı sıra, çeşitli özellikleri bulunan yarış topları da bulunmaktadır. Rakiplerinizi geride bırakarak en tepeye ulaşın ve parkurları başarıyla tamamlayın.

Basit ve etkileyici görüntü grafiklerinin yanı sıra, keyif verici ses efektleri kullanılmıştır. Kolay ve anlaşılır bir menü tasarımı ile sıkılmadan oynayabilirsiniz. Canlı renkleri ile cezbeden yarış toplarının arasından dilediğinizi seçebilir ve yarışa başlayabilirsiniz. Rakiplerinizden daha hızlı davranarak yüksekten uçan topunuzu düzgün bir şekilde kontrol etmelisiniz. Aksi takdirde engellere takılabilir ve oyun dışı kalabilirsiniz.

Yüz binlerce oyun sever tarafından keyifle oynanan ve her geçen gün daha fazla oyuncunun ilgi odağı olmayı başaran Hill Racer ile sizlerde eğlenceli dakikalar geçirebilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

Hill Racer

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
170.7 MB DOSYA BOYUTU

Zorlu parkurlarda kıyasıya bir yarış için hazır olun.

Bir milyona yakın oyun sever tarafından tercih edilen ve ücretsiz olarak sizlere sunulan Hill Racer, keyifli yarışlar yapabileceğiniz güzel bir yarış oyunudur.

Kaliteli görüntü grafikleri ve etkileyici ses efektleri ile keyifli bir oyun deneyimini sizlere sunan bu oyunda yapmanız gereken tek şey, rakipleri geride bırakarak hızlı bir şekilde bitiş çizgisine ulaşmaktır. Yarışlarda karşınıza çıkabilecek çeşitli engeller ve tuzakları aşarak topunuz ile en tepeye çıkarak birinci gelebilirsiniz.

Alışılmış yarış oyunlarından biraz farklı bir şekilde tasarlanan bu oyunda, arabaların yerine toplar ile yarışlar yapılmaktadır. Birbirinden zorlu ve görkemli onlarca yarış pisti bulunmaktadır. Ayrıca yarışlarda kullanabileceğiniz birçok farklı modelde ve renkte toplarda oyun içerisinde yer almaktadır.

Android ve İOS sürümleri ile her iki platformda da kolaylıkla ulaşabileceğiniz Hill Racer, keyifle oynayabileceğiniz güzel bir yarış oyunu olarak dikkat çekmektedir. Her geçen gün daha fazla oyun severin ilgisini çekmeyi başaran bu oyun ile sizlerde zorlu yarışlara katılabilirsiniz. Ayrıca çoklu oyuncu seçeneği ile arkadaşlarınızla birlikte kıyasıya yarışlar yapabilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ride to hill: Offroad Hill Climb

    F-Game Studio tarafından geliştirilen ve mobil oyunculara sunulan Ride to hill: Offroad Hill Climb, offroad tarzında birbirinden eğlenceli yarışları bize sunmaktadır.
  • MMX Hill Dash

    Alışılmışın dışında parkurlar bizleri bekliyor.
  • All Terrain: Hill Trials

    Farklı araç modellerini süreceğiz.
  • Hill Climb Racer 2018 New

    Farklı araçlar ile yol almaya çalışacağız.
  • Hill Racing PvP

    Hill Racing PvP ile akıllı cihazınızda keyifli zaman geçirebilirsiniz.
  • Classic Racer

    Sürükleyici bir yarış dünyasına adım atacağız.
  • Rally Racer EVO

    Zorlu yarış pistlerinde heyecan dolu yarışlar yapabileceğiniz benzersiz bir oyundur.
  • Rally Racer Unlocked

    Drift yapacağız.