Hills Legend

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
53 TOPLAM İNDİRME
114 MB DOSYA BOYUTU

Hills Legend mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir korku oyunudur

Hills Legend eğer ürpertici bir maceraya atılmak isterseniz oynamaktan keyif alabileceğiniz bir mobil korku oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir oyun olan Hills Legend'da yalnız bir kaşifin maceraları konu alınıyor. Kahramanımız efsanelere konu olmuş bir hazinenin izlerini bulduğunda bu ipuçlarını takip etmeye ve hazineyi araştırmaya karar veriyor. Bu hazineye giden yol tapınakların altından geçmektedir. Fakat bu yer altı geçidi aradan geçen yılların ve depremlerin ardından çökmüştür. Bu yol haricinde alternatif bir yol da bulunmaktadır; fakat bu yolda gerçekleşen karanlık olaylar nedeniyle yolun kullanılması tavsiye edilmemektedir. Kahramanımız hazine için bu yolu geçmeyi göze alıyor ve maceraya atılıyor. Biz de onu bu ürpertici yerden kurtarmak için mücadele ediyoruz.

Hills Legend keşif ve ipuçlarını birleştirme üzerine kurulu bir mobil oyun. Oyun boyunca ziyaret ettiğimiz mekanlarda her yeri dikkatli bir şekilde araştırmalı ve yolumuzda ilerlememizi sağlayacak ipuçlarını bulmamız gerekiyor. Karşılaştığımız tehlikeler karşısında ise savaşmaya çalışmak yerine kaçmak çok dhaa mantıklı bir strateji.

Hills Legend tatmin edici bir grafik kalitesi sunmakta.

Can Erdil Şentürk

Hills Legend

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME
215 MB DOSYA BOYUTU

Hills Legend mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir korku oyunudur

Hills Legend sahip olduğu ürpertici atmosferle dikkat çeken bir mobil korku oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınızda ve iPad tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir oyun olan Hills Legend'da bizi ünlü korku oyunu Outlast'i andıran bir oynanış yapısı bekliyor. Oyunda gizemli bir hazinenin hikayesi konu alınmakta. Bu hazine yüzyıllar önce insanoğlunun erişememesi için gizli bir yere saklanmıştır. Hazineye giden yer altı geçidi ise yıllar içinde meydana gelen depremler nedeniyle çökmüş ve kullanılamaz hale gelmiştir. Kahramanımız bu hazine ile ilgili efsaneleri araştırdıktan sonra alternatif bir geçidin varlığına dair ipuçları elde ediyor ve bu geçidi izleyerek hazineye ulaşmaya karar veriyor. Bilmediği şey ise bu geçidin lanetli olduğu.

Hills Legend'da etrafı araştırmamız ve bu işi yaparken dikkatli olmamız gerekmekte. Yanlış atacağımız adım hayatımıza mal olabiliyor. Oyunda karşımıa çıkan tehlikelere karşı savaşmak yerine kaçmak çok daha akıllıca bir strateji. Etrafı araştırıp ipuçlarını topladıkça hikaye boyunca ilerliyoruz ve hazineye yaklaşıyoruz.

Hills Legend'ın grafiklerinin tatmin edici bir kalite sunduğu söylenebilir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hills of Steel APK

    Hills of Steel APK Android telefon kullanıcılarının favori tank savaş oyunlarından. Mobilde en çok indirilip oynanan online tank oyunu ücretsiz!
  • Dragon Hills

    Dragon Hills bolca heyecan sunan bir sonsuz koşu oyunudur
  • Dragon Hills 2

    Ejderhalara binip her şeyi yok ediyorsunuz.
  • Hills of Steel 2

    Dünyanın her yerinden oyuncularla online tank savaşı.
  • Hills of Glory 3D

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz gerçekçi grafiklerle donatılmış savaş oyunu.
  • Urban Police Legend

    Urban Police Legend bir polis olabileceğiniz bir mobil aksiyon oyunudur.
  • Sausage Legend

    Sausage Legend mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir dövüş oyunudur
  • Cartel Legend: Crime Overkill

    Cartel Legend: Crime Overkill mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir alsiyon oyunudur