HiNative

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
43 TOPLAM İNDİRME
17 MB DOSYA BOYUTU

Dilediğiniz her yerden yabancı dil öğrenin.

Hinative yeni bir dil öğrenme şeklini kesinlikle değiştirecek, özelliklerimiz sana daha önce yaşamadığın bir tecrübe yaşatacak: HiNativ'in 120'nin üzerinde dil desteği ile tüm dünya parmaklarının ucunda. Birbirine yardım ederek öğrenmek hiç bu kadar kolay olmamıştı.

Telaffuzunun doğru olup olmadığını bilmek ister misin? Bir dildeki spesifik bir aksana mı meraklısın? Yaklaşan gezin için ilgin dışındaki bir dilde çabuk ifadelere mi ihtiyacın var? Şimdi bu mümkün! Kendi sesinle sor ve cevap ver! Dünya seni duysun. Tek bilmen gereken yardıma ihtiyacın olan kelimeleri, ifadeleri ya da cümleleri bilmek.

Bir şeyi nasıl soracağından emin değil misin? Problem değil! Bazı soruların resimle sorulması daha iyidir, örneğin bir menü ya da etiket hakkında soru soruyorsan resimler kullanabilirsin.

Ömer Dursun

HiNative

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
125.4 MB DOSYA BOYUTU

HiNative uygulaması ile dilediğiniz her yerden yabancı dil öğrenebilmeniz mümkün hale geliyor.

HiNative uygulamasıyla iOS işletim sistemli cihazlarınızdan yabancı dil öğrenebilirsiniz.

170’den fazla ülkeden kullanıcılarla etkileşime geçebileceğiniz HiNative uygulamasında, istediğiniz dili öğrenirken bu dili konuşan kullanıcılardan yardım alabiliyorsunuz. Yaygın kullanılan yabancı diller ile alakalı dersler, ipuçları ve oyunlar da sunan HiNative uygulamasında, bağlantı kurduğunuz kişilerden çeşitli seyahat tavsiyeleri de alabilirsiniz.

Telaffuzlarınızın doğru olup olmadığını merak ettiğinizde, sesinizi uygulama üzerinden yükleyerek o dili konuşanlardan fikir alabilirsiniz. Soru sormayı da kolaylaştıran şablonlar sunan HiNative uygulamasında, resim çizerek de sorularınızı aktarabilirsiniz. Eğer siz de dilediğiniz yabancı dili öğrenirken telaffuz becerilerinizi de geliştirmek istiyorsanız, HiNative uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza indirebilirsiniz.

Uygulama özellikleri

  • Ses yükleme
  • Soru şablonları
  • Resim çizme
  • Öneri alabilme
  • 170’den fazla ülke seçeneği
Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • DynEd

    DynEd, Dünya genelinde 9 milyondan fazla öğrenciye sahip olan ve kanıtlanmış öyntemler ile İngilizce eğitimi veren başarılı bir Android uygulama.
  • Duolingo APK

    Duolingo, dil öğrenme uygulamasıdır. İngilizce veya başka bir dil öğrenmek için en iyi uygulamalardan Duolingo APK ücretsiz indirilebilir.
  • Drops: Learn English

    İngilizce öğrenmek istiyorsanız, Drops: Learn English uygulamasıyla etkili bir şekilde yabancı dilinizi geliştirebiliyorsunuz.
  • Simply Learn German

    Simply Learn German uygulaması, Almanca öğrenmek isteyenler için oldukça faydalı bir kaynak olarak öne çıkıyor.
  • Flowlingo

    Flowlingo, Android telefon ve tabletler üzerinde İngilizce öğrenmek için kullanılabilecek kendine has özellikleri olan bir uygulamadır.
  • Lingokids

    Çocuklarınıza İngilizce öğretmek istiyorsanız, Lingokids uygulamasından yararlanabilirsiniz.
  • Drops

    2018'in en iyi Android uygulaması
  • YDS Reading Words

    YDS Reading Words uygulamasında İngilizce sınavlarına hazırlanırken kelime dağarcığınızı genişletebilirsiniz.