Hockey Hero

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME
29 MB DOSYA BOYUTU

Hockey Hero, retro görsellere sahip buz hokeyi oyunu.

Hockey Hero, retro görselleri ve müzikleriyle eski oyunculara hitap eden buz hokeyi oyunu. Atari döneminden bu yana spor oyunlarını takip eden biriyseniz Android cihazınıza kesinlikle indirip oynamanızı isterim.

Gerek grafik çizgileri, gerek ses efektleri, gerekse de müzikleriyle nostalji yaşatan enfes bir spor oyunu Hockey Hero. Oyuncumuzu, rakip takımın oyuncularını ve sahayı tepe kamera açısından gördüğümüz oyunda tek kişi olarak sahada üstün performans sergilemeye çalışıyoruz. Karşımıza çıkan oyunculardan sıyrılarak diski kaleyle buluşturmak amacımız ancak bu çok kolay olmuyor. Hem takım arkadaşımızın olmayışı, hem rakip oyuncuların üstümüze çullanması, hem de sürekli hareket halinde olma zorunluluğu kolaylıkla gol atmamızı engelliyor.

Gol attıkça ünlü Hokey takımlarının oyuncularını açtığımız oyunda oyuncumuzun kontrolünü sağlamak için herhangi bir noktaya basılı tutarak parmağımızı oyuncumuzun gideceği yöne sürüklüyoruz. Gol atmak için de kaleciyle karşı karşıya geldiğimizde kaleye doğru sürüklememiz yeterli oluyor. Adam geçmek, gol atmak fazla zor değil ancak gol atmamın bir sonu yok ve her gol sevincinden sonra karşımıza çıkan adam sayısı artıyor.

Erkan Calp

Hockey Hero

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME
57 MB DOSYA BOYUTU

Hockey Hero, retro grafik ve sesleriyle nostalji yaşatan buz hokeyi oyunu.

Hockey Hero, yıllar geçse de eskimeyen atari oyunlarının çizgilerine sahip olmasıyla özellikle eski oyunculara kendisine bağlayan buz hokeyi oyunu. iPhone ve iPad için de ücretsiz indirilmeye sunulmasıyla daha da beğenimizi kazanan yapımda bitmek bilmeyen rakip oyuncuları geçip diski kaleyle buluşturmaya çalışıyoruz.

Retro stil görsel ve seslere sahip olmasıyla eskilere götüren oyunda sürekli olarak gol atmak durumundayız. Gol attıkça sayıları artan defans oyuncularını geçmek için ayrı mücadele vermemiz, diski kaleye atmak için ayrı çaba göstermemiz gerekiyor ki oyunu da zevkli kılan nokta bu.

Defans oyuncularıyla çarpışmamızla biten spor oyununda kontrol son derece basit. Oyuncumuzun kontrolünü sağlamak için parmağımızı gitmesini istediğimiz yere sürüklememiz kafi. Gol atmak için de kaleciyle yüz yüze geldiğimizde yukarı kaydırma yapıyoruz. Yalnız az önce de belirttiğim gibi gol attıkça sayıları artan rakip oyuncuları geçmek çok kolay değil; çaba sarf etmeniz gerekiyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hockey Fight Lite

    Hockey Fight, buz hokeyi oyuncuları ile dövüştüğünüz eğlenceli ve ücretsiz bir spor oyunudur.
  • World Hockey Manager

    Hockey takımının koçu olacağız.
  • Hockey Stars

    Hockey Stars, Miniclip'in Android platformuna ücretsiz çıkardığı online buz hokeyi oyunu.
  • Ice Hockey 3D

    Ice Hockey 3D, oynarken oldukça heyecanlanacağınız bir Android buz hokeyi oyunu.
  • Blocky Hockey

    Blocky Hockey mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir buz hokeyi oyunudur
  • Air Hockey 3D

    Air Hockey 3D, masa hokeyi oyununu mobil cihazınızdan oynamanıza izin veriyor.
  • Puppet Hockey: Pond Head

    Gerçek zamanlı hockey maçlarına katılacağız.
  • Air Hockey Glow 2

    Air Hockey Glow 2, Android telefon ve tabletiniz üzerinde hava hokeyi oynayabileceğiniz renkli ve eğlenceli bir uygulamadır.