Hold the Door, Defend the Throne

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME
9.7 MB DOSYA BOYUTU

Hold the Door, Defend the Throne mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur

Hold the Door, Defend the Throne dünyanın en beğenilen dizileri arasında olan Game of Thrones'tan esinlenen bir hikayeyle geliştirilmiş bir mobil aksiyon oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bu oyunda dizideki ilginç bir kahraman olan Hodor'un hikayesi konu alınıyor. Dizinin meşhur kapı sahnesinin temel alındığı hikayede kapıyı tutmaya ve her yönden bize saldıran zombilere geçit vermemeye çalışıyoruz. Bu işi gerçekleştirebilmek için de kılıcımızı kullanıyoruz ve zombilerle savaşıyoruz.

Hold the Door, Defend the Throne RPG elementleri taşıyan bir oyun. Bu Hodor oyununda temel amacımız kapıyı gece bitene kadar savunmak. Düşmanlarımızı yok ettikçe de tecrübe puanı kazanabiliyoruz ve seviye atlayabiliyoruz. Seviye atlayınca kahramanımıza yeni özel yetenekler kazandırabilmemiz mümkün. Bu sayede kritik anlarda işimizi kolaylaştırabiliyoruz.

Retro tarzda grafikleres sahip olan Hold the Door, Defend the Throne oldukça kolay bir şekilde oynanabilmekte.

Can Erdil Şentürk

Hold the Door, Defend the Throne

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME

Hold the Door, Defend the Throne mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur

Hold the Door, Defend the Throne, Game of Thrones dizisinin ilginç kahramanı Hodor'un maceralarını konu alan bir mobil aksiyon oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir Hodor oyunu olan Hold the Door, Defend the Throne'da dizinin meşhur kapı sahnesi konu alınıyor. Kahramanımız Hodor kendisine sağdan ve soldan saldıran zombilere karşı kapıyı tutmaya ve arkadaşlarını korumaya çalışıyor. Bu iş için kılıcını kuşanan kahramanımıza yardımcı oluyoruz ve aksiyona dalıyoruz.

Hold the Door, Defend the Throne retro tarzda bir görünüme ve oldukça kolay kontrollere sahip. Düşmanlarımız ekranın sağından ve solundan kapıya doğru yaklaşırlarken onları durdurmamız gerekiyor. Temel amacımız ise gece boyunca hayatta kalarak bir sonraki bölüme geçmek. Düşmanları yok ettikçe tecrübe puanı kazanarak seviye atlıyoruz ve bu sayede yeni yetenekler öğrenebiliyoruz. Oyun bu yönüyle RPG elementler barındırıyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Defend the Brain

    Defend the Brain, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir beceri oyunudur.
  • Defend The Bunker

    Sayısız savaş aletini kullanabileceğiniz ve aksiyon dolu savaşlara katılabileceğiniz kaliteli bir oyundur.
  • Hold the Wheel

    Hold the Wheel uygulamasını kullanarak Android cihazınızı otomatik olarak sürücü moduna geçirebilir ve çağrıları otomatik cevaplayabilirsiniz.
  • The Last Door: Collector's Edition

    Lovecraft hikayelerini sevenlerin sürükleyici bulacağı The Last Door, retro grafiklerle bile içinizi ürpertmeyi başaracak.
  • Defend Your Turf

    Defend Your Turf mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir mahalle kavgası oyunudur
  • Hidden Objects - Witches' Legacy: The Dark Throne

    Korkunç düşünceleri ile dünyayı yok etmek isteyen kötü kraliçeye karşı mücadele edeceğiniz eşsi bir macera oyunudur.
  • Door Kickers

    Door Kickers taktiksel yeteneklerinizi sınadığınız bir mobil aksiyon oyunudur
  • Throne Rush

    Throne Rush savaş oyunları kategorisinin dikkat çeken yapımları arasında. Kalabalık ordulara hükmettiğimiz bu oyunda düşman kalelerini düşürmeye çalışıyoruz.