Hop Ball

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
24 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu

Hop Ball, Android işletim sistemine sahip mobil tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz zevkli ve eğlenceli bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Basit bir oynanışa sahip olan Hop Ball, yükseklere tırmanmak için mücadele ettiğiniz bir oyundur. Blokları aşağıdan yukaır doğru taşıyarak topu yükseklere fırlatmaya çalıştığınız oyunda keyifli vakit geçirebiliyorsunuz. Yolunuza çıkan engelleri de dikkatli bir şekilde geçmeniz gereken oyunda işiniz bir hayli zor. Arkadaşlarınıza da meydan okuyabileceğiniz oyunda ekranın sağında ve solunda yer alan blokları hareket ettiriyorsunuz. Beğenerek oynayabileceğinizi düşündüğüm Hop Ball, mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyun. Bu tarz oyunları seviyorsanız Hop Ball sizleri bekliyor. Hop Ball oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebiliyorsunuz.

Murat İşçi

Hop Ball

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
115 MB DOSYA BOYUTU

Harika vakit sunan bir beceri oyunu

Hop Ball, iOS işletim sistemine sahip mobil tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz zevkli ve eğlenceli bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Beğenerek oynayabileceğinizi düşündüğüm bir oyun olan Hop Ball, yükseklere çıkarak arkadaşlarınıza meydan okuyabileceğiniz bir oyundur. Basit bir oynanışa sahip olan oyunda yolunuza çıkan engellerden kaçmalı ve yüsek seviyelere ulaşmalısınız. Blokları aşağıdan yukarı doğru taşıyarak topu yükseklere fırlatmaya çalıştığınız oyunda keyifli vakit geçirebiliyorsunuz. Arkadaşlarınıza da meydan okuyabileceğiniz oyunda ekranın sağında ve solunda yer alan blokları hareket ettiriyorsunuz. Beğenerek oynayabileceğinizi düşündüğüm Hop Ball, mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyun. Bu tarz oyunları seviyorsanız Hop Ball sizleri bekliyor.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Stack Ball 3D APK

    Stack Ball 3D APK Android oyununda topla platformu yıkarak ilerliyorsunuz. Platform yıkmaca oyunu oynaması ücretsiz ve internetsiz oynanabiliyor.
  • Tiles Hop

    Harika zaman geçirebileceğiniz bir beceri oyunu
  • Rhythm Hop 3D

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Space Hop

    Becerilerinizi sınayabileceğiniz harika bir beceri oyunu
  • Sky Ball

    Ketchapp'ın yeni top oyununda havada uçuyoruz.
  • Hollo Ball

    Keyifli ve sürükleyici bir mobil beceri oyunu
  • Pokey Ball

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Jump Ball Blaster

    Harika deneyim sunan bir mobil beceri oyunu