Horizon Camera

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
48 TOPLAM İNDİRME
3.4 MB DOSYA BOYUTU

Horizon Camera, telefon ya da tabletinizi tuttuğunuzun bir önemi olmadan her zaman yatay fotoğraf ve videolar çekmenizi sağlayan eğlenceli bir Android kamera uygulaması.

Horizon Camera, 2014 yılı içerisinde knedi kategorisinde en iyi uygulama olarak seçilen ücretsiz ve gelişmiş bir Android kamera uygulaması. Uygulamanın en büyük özelliği ise akıllı telefon ya da tabletinizi ne şekilde tutarsanız tutun her zaman düz ve yatay açıyla fotoğraf çekiyor olması.

Fotoğraf ile birlikte video çekimleri de yapabilmenizi sağlayan uygulama, video çekimi sırasında fotoğraflar da çekme imkanı sunuyor.

Hem ön hem de arka kamera desteği olan Horizon Camera uygulaması ortaya oldukça yaratıcı ve muhteşem fotoğraf ve videolar getirmenizi sağlıyor diyebilirim. Standart kamera uygulamasına göre çok daha farklı ve gelişmiş özelliklere sahip olan uygulama, aynı zamanda standart Android kamera uygulamasından net olarak daha güçlü.

Video çekerken cihazlarınızı çevirseniz ya da istemeden hareket ettirseniz bile paralelliğini kaybettirmeyen uygulama daima yatay olarak fotoğraf ve video çekebilmenizi sağlıyor.

Yaptığınız fotoğraf ve videoları cihazınızın belleği yerine SD karta kaydetme opsiyonu da sunan Horizon Camera, cihazınıza bağlı olarak VGA, HD ya da Full HD çekim desteği de sunuyor. 3 farklı seviye ile çekim yapabileceğiniz uygulamayı ücretsiz olarak indirip mutlaka denemenizi tavsiye ediyorum.

Barış YANIK

Horizon Camera

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME
12.6 MB DOSYA BOYUTU

Horizon Camera, telefon ve tabletlerinizi nasıl tutarsanız tutun daima yatay olarak fotoğraf çeken güçlü bir iOS kamera uygulaması.

Horizon Camera, zaman içerisinde sürekli kendini geliştirerek yeni özellikler kazanan ödüllü bir iOS kamera uygulaması. Android uygulaması da bulunan Horizon Camera, sunmuş olduğu gelişmiş ve güçlü özellikler dışında asıl olarak yatay çekimleri ile ön plana çıkıyor. Bunun anlamı iPhone ve iPad'lerinizi hangi açıyla tutarsanız tutun çekeceğiniz fotoğraf ve videoların her daim yatay olacak olması. Özellikle video çekimlerinde çok işe yarayan bu özellik uygulamanın ana özelliği.

2K çözünürlüğe kdar destek veren uygulama iOS mobil cihazınızın donanımına yani kamerasına göre Full HD çekim yapabiliyor. 30, 60 ve 120 FPS desteği de bulunan Horizon Camera, sürekli fotoğaf ve video çekimleri yapan iPhone ve iPad sahipleri için oldukça ideal bir uygulama diyebilirim.

Uygulama ile gün batımı videolarını çok güzel bir şekilde çekebileceğinizi de not olarak buraya yazmam gerekiyor. Eğer bu uygulama yerine standart iOS kamerası ile çekim yaparsanız elinizin titremesi ya da oynaması sonucunda videolarınız ya da fotoğgraflarınız istediğiniz şekilde çıkmayabiliyor.

Gerçek zamanlı filtre ekleme özelliği sayesinde fotoğraf ve videoları çekmeden hemen önce istediğiniz filreyi belirleyerek önceden önizleme yapma şansı yakalıyorsunuz.

Profesyonel, güçlü, gelişmiş ve ücretsiz bir kamera uygulaması olan Horizon Camera'yı hemen indirerek iPhone ve iPad'leriniz üzerinde kullanmaya başlayabilirsiniz. Uygulamanın bu sürümü tamamen ücretsiz fakat Premium almak isterseniz 5 TL civarında bir ücret ödemeniz gerekiyor. Ayrıca filigranları kaldırmak isterseniz de 2.50 TL civarı bir ücret ödemeniz gerekiyor.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Camera Connect & Control

    Camera Connect & Control uygulamasıyla Canon marka fotoğraf makinelerinizi telefonunuzdan yönetebilirsiniz.
  • Camera 720

    Camera 720 uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızda fotoğraf çekebilir ve onları düzenleyebilirsiniz.
  • Camera ZOOM FX

    Camera ZOOM FX, fotoğraf düzenleme ve onlara efekt verme konusunda oldukça başarılı bir mobil uygulama.
  • Cyanogen Camera

    Cyanogen Camera uygulamasıyla CyanogenMod 11 işletim sistemli Android cihazlarınızda en kolay yoldan fotoğraf ve videolar çekebilirsiniz.
  • HTC Camera

    HTC Camera uygulaması sayesinde HTC Android telefonlarınızda en kolay yoldan fotoğraf çekimlerini gerçekleştirebilirsiniz.
  • Z Camera

    Z Camera uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan fotoğraf ve videolar çekebilir, onları kolayca düzenleyebilirsiniz.
  • A Better Camera

    A Better Camera uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızda profesyonel fotoğraf çekim imkanlarına kavuşabilirsiniz.
  • DSLR Camera Blur Background

    DSLR Camera Blur Background uygulamasını kullanarak fotoğraflarınızın arka planını bulanıklaştırabilirsiniz.