Horizon Chase

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
578 TOPLAM İNDİRME
189 MB DOSYA BOYUTU

Horizon Chase mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur

Horizon Chase ilk olarak iOS cihazlar için yayınlanan ve büyük beğeni kazanan mobil yarış oyununun Android versiyonu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinze oyunun iOS sürümünden farklı olarak ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Horizon Chase bize eskiden televizyona bağladığımız atarilerimizde ve bilgisayarlarımızın DOS işletim sistemlerinde oynadığımız klasik arcade türündeki yarış oyunlarını hatırlatan bir yapıya sahip. 90'lı yılların başında Outrun ve Lotus gibi oyunlar renkli görünümleri ve basit oynanışlarıla birçok oyun severin beğenisini kazanmıştı. Horizon Chase de bu retro havayı yenilenmiş ve kendine has bir grafik teknolojisiyle birleştirerek bize sunuyor.

Horizon Chase bize dünya çapında bir yarış tecrübesi yaşatmakta. Oyun boyunca farklı turnuvalara katılıyoruz ve farklı şehirlerdeki yarışlarda rakiplerimizi geride bırakmaya çalışıyoruz. Yağışlı pistler, güneşin parladığı sahil kenarları, karlı yamaçlar, volkanik araziler ve kurak çöller oyunda yarışabildiğimiz mekanlar arasında yer alıyor.

Horizon Chase içerisinde 16 farklı kilidi açılmayı bekleyen araç yer alıyor. Oyunun ücretsiz versiyonu bize 5 yarış pistinde yarışabilme imkanı veriyor.

Can Erdil Şentürk

Horizon Chase

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
187 TOPLAM İNDİRME
228 MB DOSYA BOYUTU

Horizon Chase renkli bir yarış oyunudur

Horizon Chase bize 80'li ve 90'lı yıllarda oynadığımız Lotus, Out Run, Top Gear ve Rush gibi klasik yarış oyunlarını hatırlatan bir görünüme sahip olan bir mobil yarış oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınızda ve iPad tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir araba yarışı oyunu olan Horizon Chase retro tarzı çok başarılı bir şekilde günümüz mobil cihazlarına uyarlayan bir oyun. Horizon Chase'de dünya çapındaki yarışlara katılarak birinci olmaya çalışıyoruz. Şampiyonluğa giden yolda dünyanın farklı noktalarını ziyaret ediyoruz ve farklı pistlerde yarışıyoruz. Yarıştığımız pistlerde farklı hava şartları bizi bekliyor. Kimi zaman gün batımında yarışırken kimi zaman yağmurlu, karlı havada ve volkanik arazilerde yarışıyoruz. Gece ve gündüz yarışlarına da oyunda yer verilmekte.

Retro tarzı çok başarılı bir şekilde kullanan Horizon Chase bu havayı 16 Bit grafiklerinin yanında ses efektleri ve müziklerde de koruyor. Oyun içerisinde 16 farklı aracın kilidini açarak bu araçlarla yarışabiliyorsunuz. Ayrıca bu araçları geliştirebilme imkanınız da bulunmakta. Oyun boyunca 32 şehri ziyaret ederek 73 yarış pistinde yarışıyoruz. Dilerseniz oyun içerisinde arkadaşlarınızla yarışabilmektesiniz.

Horizon Chase ücretli bir oyun olmasına rağmen herhangi bir uygulama içi satın alma işlemi içermiyor. Bu sayede oyunda karşınıza her adımda bir şey satın almanız için teklif sunulmuyor ve kafanız rahat oluyor. Güzel grafikler, güzel müzikler ve güzelses efektleri içeren oyun kolayca beğeninizi kazanacaktır.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Highway Getaway: Chase TV

    Highway Getaway: Chase TV mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Drifty Chase

    Drifty Chase mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir drift oyunudur
  • The Chase

    Çölde polislerden kaçıyorsunuz.
  • Pako - Car Chase Simulator

    Pako - Car Chase Simulator sınırlandırılmış bölümleriyle sürekli başka arabalardan kaçtığınız arcade tadında eğlenceli bir araba simülasyonudur.
  • Police Car Chase 3D

    Police Car Chase 3D, Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğimiz bir aksiyon oyunu.
  • Racing Horizon

    Racing Horizon, Need For Speed'e benzerliğiyle dikkat çeken ücretsiz Android yarış oyunu.
  • Infectonator Hot Chase

    Infectonator Hot Chase eğlenceli bir yapıa sahip olan bir mobil zombi oyunudur
  • Crazy Cars Chase

    Crazy Cars Chase, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz araba kovalamaca oyunu.