Horror Hospital 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
149 TOPLAM İNDİRME
25 MB DOSYA BOYUTU

Horror Hospital 3D, hayaletlerle dolu hastaneden kaçmaya çalıştığınız Türk yapımı Android oyunu.

Horror Hospital 3D, Türklerin de başarılı mobil oyunlar ortaya çıkarabileceğinin en iyi örneklerinden biri. Android telefon ve tabletimize ücretsiz indirip sonuna kadar satın alım yapmadan oynayabildiğimiz ufak boyutlu korku oyununda tüyler ürperten hastanenin çevresinde dolanarak çıkış noktasını bulmaya çalışıyoruz. Mahsur kaldığımız hastaneden kurtulmak için elimizdeki tek nesne cep telefonu.

Türkçe adıyla Korku Hastanesi 3D oyununda hastanede mahsur kalmış bir adamın yerine geçiyoruz. Ortam oldukça karanlık ve ara ara şimşeğin çakmasıyla yönümüzü bulabiliyoruz. İlerlemek için kullanabildiğimiz tek şey çok eski bir cep telefonu. Cep telefonundan hastanenin neresinde olduğumuzu takip edebiliyoruz ancak ilerlemek hiç basit değil. Telefonun ışığına fazla güvenmemenizi de öneririm. Öte yandan telefonunuza gelen mesajlar son derece mühim. Yalnız bölüm sonunda çıkan kadın karakterin oyunun atmosferini bozuyor ve keşke biraz daha üzerinde çalışılsaymış dedirtiyor.

Erkan Calp

Horror Hospital 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
41 TOPLAM İNDİRME
54 MB DOSYA BOYUTU

Horror Hospital 3D, hastaneden sadece cep telefonunuzu kullanarak kaçmaya çalıştığınız bir Türk oyunu.

Horror Hospital 3D, gerilim yüklü oyunları sevenlerin kaçırmaması gerektiğini düşündüğüm Türk yapımı bir oyun. iOS platformunda da ücretsiz olarak karşımıza çıkan korku – gerilim oyununda hayaletlerin yaşadığı hastanede mahsur kalıyoruz. Kendimizi çok geç olmadan çıkış noktasına atmak için tek yardımcımız eski tip cep telefonu.

Korku hastanesi oyunu görsel anlamda günümüz oyunlarıyla kıyasladığımızda beklentileri karşılamasa da atmosferiyle bu açığını unutturuyor. Ortam gerçekten güzel hazırlanmış. Sürekli karanlık ortamda gezinmeyi sevmeyenler için sıkıcı olabilir ancak gerilmek istiyorsanız bundan daha iyi bir Türk oyunu bulamayacağınızı söyleyebilirim.

Oyunda amacımız kendimizi tüyler ürperten hastanenin dışına bir an önce atmak. Gece olduğundan yolumuzu telefonumuzun ışığıyla buluyoruz. Ara sıra çakan şimşeğin de etkisiyle hikayenin içine giriyoruz. Hastane çok büyük olduğundan kaybolmamak için sürekli cep telefonumuza bakmamız, gelen mesajları okumadan silmememiz gerekiyor. Böylesine güzel işlenmiş bir oyunun sonunu söylemek olmaz. Oynayın, görün : )

Erkan Calp

Horror Hospital 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
141 TOPLAM İNDİRME
21 MB DOSYA BOYUTU

Horror Hospital 3D, karanlık ortamda yolunuzu cep telefonuyla bularak ilerlemeye çalıştığınız korku-gerilim oyunu.

Horror Hospital 3D, Türk yapımı korku - gerilim oyunu ve atmosferin çok başarılı yansıtıldığı sürükleyici bir yapım. Windows Phone platformunda da indirilebilir olan oyun ücretsiz ve de ufak boyutlu olmasına karşın oldukça kaliteli.

Türkçe adıyla Korku Hastanesi 3D oyunu Windows Phone telefonunuzda satın alım yapmadan sonuna kadar gidebileceğiniz en iyi kaçış oyunu. Benzerlerinin aksine karanlık bir ortamda zorlu hava koşullarında geçiyor ve objeleri bularak ilerlemiyorsunuz. Cep telefonunuzla bir adım önünüze ışık tutarak yolunuzu bulmaya çalışıyorsunuz. Cep telefonunuzda hastanenin ayrıntılı haritası bulunuyor. Haritaya bakarak ve ara sıra gönderilen mesajları okuyarak çıkış noktasına ulaşmak amacınız. Bu tarz oyunları sıklıkla oynuyorsanız bunu başarmanız uzun sürmeyecek. Oyunun sonunda çıkan karakteri ise sizin görmenizi isterim. Gerilim dolu saatlere hazır mısınız?

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • My Town Hospital APK

    My Town Hospital APK Android çocuk oyunları arasında. Çocukların ebeveynleriyle rahatlıkla oynayabileceği rpg ve hayal oyunu!
  • DISTRAINT: Pocket Pixel Horror

    DISTRAINT: Pocket Pixel Horror oyununda karakterinizi yönlendirerek bulmacaları çözebilirsiniz.
  • Pepi Hospital

    Hastaları tedavi etmeye çalışacağız.
  • PLAYMOBIL Children's Hospital

    Hastaları tedavi edeceğiz.
  • Eyes The Horror Game APK

    Eyes The Horror Game APK, oynarken ürpereceğiniz gerilim korku türünde ücretsiz Android oyunu.
  • Entity: A Horror Escape

    Oynarken geren sürükleyici bir kaçış oyunu
  • Sophie's Curse: Horror Game

    Kulaklığınızı takın, ekrana kilitlenin!
  • Yasa Pets Hospital

    Büyük bir hastanede çalışarak sevimli kedi ve tavşanları tedavi edebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.