HOUND

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
86 TOPLAM İNDİRME

HOUND, Android telefonunuzda kullanabileceğiniz sesli asistan uygulaması.

HOUND, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz sesli asistan uygulamaları arasında. Apple’ın Siri’si Microsoft’un Cortana’sından daha hızlı olmasıyla öne çıkan sesli asistan henüz Türkiye’de kullanılabilir olmadığından Türkçe konuşamıyor ancak yabancı dilde sorulan sorulara oldukça hızlı, isabetli yanıtlar verebiliyor.

Android cihazlarda birçok sanal asistan bulunsa da çoğunluğu belli başlı soruları yanıtlayabiliyor; başka bir deyişle gerçekten en büyük yardımcımız konumunda değiller. Bu açığı gören geliştiricilerden SoundHound kendi asistanı geliştirmiş ve HOUND ismiyle beğenimize sunuyor. Henüz Amerika’daki kullanıcılara yardımcı olan asistanın en önemli özelliği detaylı sorulara da karşılık verebilmesi. Özellikle yeme-içme mekanı veya otel araması yaparken bize tam da istediğimiz bilgiyi sunuyor. Sadece mekan aratırken değil hava durumu öğrenirken, yön tarifi alırken, hesaplama yaparken de detaylı sorularınızı yöneltebiliyorsunuz.

Android cihazınıza derinlemesine nüfuz ederek istediğiniz bilgiyi cihazınıza elinizi sürmeden karşınıza çıkaran HOUND’ın yetenekleri gerçekten saymakla bitmez. Video, haber, fotoğraf araması yapma, piyasa bilgilerine ulaşma, müzik araması yapma, birim dönüştürme, kelime ve cümle çevirisi, oyunları açtırma, hatta mortgage hesaplaması dahi yapabiliyor. Ülkemize gelmesi ve Türkçe konuşması halinde Android kullanıcılarının vazgeçilmezi olacaktır.

Google Play Ülke Değiştirme Nasıl Yapılır?

Erkan Calp

HOUND

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
61 TOPLAM İNDİRME
15 MB DOSYA BOYUTU

HOUND, iPhone'unuzda Siri'ye alternatif olarak kullanabileceğiniz hızlı sesli asistan.

HOUND, iPhone’unuzun sesli asistanı Siri’yi yeterince akıllı bulmuyor, sorduğunuz sorulara yanıt alamıyorsanız tercih edebileceğiniz en iyi alternatif. Henüz Türkiye’deki kullanıcılara açılmadığından Türkçe konuşma yetisine sahip değil ancak İngilizce olarak yönelttiğiniz sorulara yanıt alırken oldukça şaşıracağınızı söyleyebilirim.

Rakiplerinden detaylı sorulara hızlı yanıt vermesiyle öne çıkan kişisel sanal asistan uygulaması HOUND’a soru sormak için “Ok Hound” komutunu vermeniz kafi. Bu noktadan sonra hava durumunu detaylı öğrenmekten detaylı mekan araması yapmaya, karışık hesapları yaptırmaktan cihazınızdaki video, fotoğraf ve müzikleri aratmaya birçok şeyi telefonunuza elinizi sürmeden rahatlıkla yapabiliyorsunuz. Tabii ki daha önce de belirttim gibi İngilizce sormanız gerekiyor ve otel, restoran, kafe gibi yer aramalarında yurt dışında daha iyi sonuç alıyorsunuz. Özetle çok yetenekli ancak henüz Türkiye için hazır değil diyebilirim.

iPhone ve iPad'de Bölge Kısıtlaması Olan Oyun ve Uygulamalar Nasıl İndirilir

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.
  • E-Reçete

    Cebinizdeki elektronik reçete!
  • Gerekeni Yap!

    Gerekeni Yap!, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz mükemmel bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • Zubizu

    Zubizu, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • İzmir Doğal Yaşam Parkı

    İzmir Doğal Yaşam Parkı uygulaması, parkta gezerken size rehberlik edecek özellikler sunuyor.
  • Taç Kendin Tasarla

    Taç Kendin Tasarla, evinizdeki eski eşyaları kendi zevkinize göre değiştirebileceğiniz bir yaşam uygulamasıdır.
  • Jiyo

    Jiyo ile sağlıklı ve formda bir yaşam geçirmek artık mümkün. İçerik takip etme şeklinde çalışan uygulama ile sevdiğiniz yaşam koçlarını rahatlıkla takip edebilir, her gün yeni bir şey öğrenebilirsiniz.