House Paint

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
49 TOPLAM İNDİRME
21 MB DOSYA BOYUTU

Evleri keyifle boyayın.

House Paint, evleri boyayarak ilerlediğiniz bir mobil bulmaca oyunu. Basit ancak süper eğlenceli, keyifli bir oyun. İnternetsiz oynama seçeneği sunması ve sürüklemeye dayalı kontrol sistemiyle her yerde her zaman Android telefonunuzda açıp vakit geçirmek için oynayabileceğiniz bir oyun.

Minimalist stil göze hoş gelen, yormayan, capcanlı yüksek kalitede grafikleriyle kendisine çeken ev boyama oyunu House Paint, bölüm bazlı ilerliyor. Bölümü geçmek için evin dış cephesini, beyaz yerleri boyuyorsunuz. Evi döndürerek boyanmadık hiçbir alan kalmayana dek devam ediyorsunuz. Boyama işi oldukça keyifli çünkü; belli bir sürede boyamak zorunda olmadığınız gibi boyanız da bitmiyor.

 

Erkan Calp

House Paint

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
145.3 MB DOSYA BOYUTU

Ev boyamak hiç bu kadar keyifli olmamıştı!

House Paint, bembeyaz evleri boyayarak güzelleştirdiğiniz bir bulmaca oyunu. Kolay oynanış sunması, kimseyle rekabete sokmamasıyla kısa sürede kendisine bağlayan oyun, zaman geçirmek için birebir. Toplu taşımada, misafirlikte, molada, ders arasında telefonunuzda açıp oynayabileceğiniz hızlı eğlencelik oyunlardan. İndirmesi de oynaması da ücretiz ve internet bağlantısı gerektirmiyor.

Ev boyamaya dayalı bulmaca oyunu House Paint, vakit öldürmek için oynanabilecek ideal oyunlardan. Beyaz evlerin dış cephelerine boya sürerek ilerlediğiniz oyunda boyanmadık ufak alan kalmayana dek devam ediyorsunuz. Evi çevirerek parmağınızı sürüklemek suretiyle boyuyorsunuz. Boya atarken tek dikkat etmeniz gereken nokta; engeller. Engeller, boyayı daha uzun sürede bitirmeniz için var. Onlara takılırsanız oyun sonlanmıyor. Süreye karşı yarışmadığınızdan, rakipleriniz de olmadığından sakince boyayabilirsiniz.

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Merge Manor : Sunny House

    Merge Manor : Sunny House, bahçeyi güzelleştirdiğiniz eşleştirmeye dayalı Android bulmaca oyunu.
  • Cube Paint 3D

    Eğlenceli bir bulmaca oyunu
  • Paint Dropper

    Zorlu bir bulmaca oyunu
  • Line Paint!

    Harika deneyim sunan bir bulmaca oyunu
  • Paint the Cube

    Zorlu bir bulmaca oyunu
  • Paranormal House Escape

    Paranormal House Escape mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir korku - bulmaca oyunudur
  • Candy House Escape

    John ve Emily'nin cadının şeker evinden kaçışına yardım edin ve onları evlerine geri götürün.
  • Paint Monsters

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.