Hovercraft: Takedown

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
70 TOPLAM İNDİRME
34 MB DOSYA BOYUTU

Hovercraft: Takedown, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz hovercraft yarış oyunu.

Hovercraft: Takedown, hem karada hem de denizde gitme yetisine sahip hovercraft’lar ile yarışlara katıldığımız Android oyunu. Telefon ve tabletimize ücretsiz indirip oynayabildiğimiz ve cihazda fazla yer kaplamayan oyunda kendi aracımızı tasarlayabiliyoruz.

Deniz kara demeden her yerde yol alabilen ilginç görünümlü araç Hovercraft’ların yarışlarını içeren fazla mobil oyun yok. Serinin ikinci oyunu olarak karşımıza çıkan Hovercraft: Takedown’da otobanı ele geçiren haydutları temizlemek için mücadele veriyoruz. Silahlar, lazerler, füzeler ve daha nicesiyle donattığımız özel tasarım Hovercraft’ımızla otobana çıkıp önümüze geleni saf dışı bırakmaya çalışıyoruz.

Oyunun en güzel yanı gerçek zamanlı hasar sisteminin olması. Yarış oyunlarında beklediğimiz bu özellik çoğu oyunda karşımıza çıkmazken Hovercraft: Takedown’da hasar aldığımız vakit tüm sistemimiz alt üst oluyor.

Erkan Calp

Hovercraft: Takedown

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME
82 MB DOSYA BOYUTU

Hovercraft: Takedown, silahlarla donattığınız hovercraft'ınızla yarışlara katıldığınız iOS oyunu.

Hovercraft: Takedown, deniz kara demeden yol alabilen yüksek hızlara ulaşabilen Hovercraft’ların yer aldığı aksiyon dozu yüksek yarış oyunu. Kuralları hiçe sayıp otobanda şov yapan haydutlara günlerini gösterme görevini üstlendiğimiz oyunda kullandığımız aracı kendimiz tasarlayabiliyoruz.

Taramalı tüfekler, lazerler, füzeler ve daha nice silahlarla donattığımız hovercraft’larla yarışlara katıldığımız oyunda amacımız pistteki tüm hovercraft’ları temizlemek. Gerek doğrudan silahlarımızı kullanarak gerekse de üzerlerine sürüp zor durumda bıraktığımız rakiplerimiz de boş durmuyor; bizi pistten çıkarmak için el birliğiyle ellerinden gelenin fazlasını yapıyorlar.

Kayalık alanlarda kıyasıya yarıştığımız oyunun en beğendiğim yanı gerçek zamanlı hasar sistemi oldu. Silahlardan biri aracımıza denk geldiği anda veya dokundurmada sistemimiz etkileniyor ve oyunun başındaki gücümüzü kaybediyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hovercraft - Build Fly Retry

    Hovercraft - Build Fly Retry, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur.
  • Hovercraft: Battle Arena

    Eşsiz zaman geçirebileceğiniz aksiyon dolu bir mobil yarış oyunu
  • Fast & Furious Takedown

    Lisanslı Hızlı ve Öfkeli arabalarıyla yarışlara katılıyoruz.
  • Modern Hovercraft Racing 2015

    Denizde sürat tekneleri ve diğer araçlarla yarışlara katılabileceğiniz bir oyun.
  • Drifty

    Sevimli grafikleriyle süper eğlenceli drift yarış oyunu
  • Racemasters - Сlash of Сars

    Kartlarınızı kullanarak rakiplerinizi yarış dışı bırakın.
  • Hyperspeed

    Hyperspeed'de yarışırken rakiplerinizle konuşabiliyorsunuz.
  • Beach Buggy Racing 2 APK

    Beach Buggy Racing 2 APK Android oyunu, karting yarış sevenlere hitap ediyor. BBR 2, ücretsiz ve popüler araba yarışı oyunları arasında.