Hovercrash

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME

Hovercrash, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Hovercrash, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir sonsuz beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Sürükleyici bir atmosferde geçen oyunda engellerden kaçarak yüksek puanlara ulaşıyorsunuz.

Sonsuz koşu oyunlarının hovercraft araçlarına uyarlanmış bir sürümü olarak karşımıza çıkan Hovercrash, etkileyici ortamı ve hızlı araçlarıyla dikkatimizi çekiyor. Oyunda bir tünel içerisinde ilerliyor ve engellerden kaçarak yüksek puanlara ulaşmaya çalışıyorsunuz. Fütüristik bir kurguya sahip olan oyunda aynı zamanda rakiplerinizi de geride bırakmalısıınz. Yerçekimine meydan okuyan parkurları, son derece bağımlılık yapıcı etkisi ve eğlenceli kurgusuyla Hovercrash mutlaka denemeniz gereken bir oyundur. Renkli görsellerin yer aldığı oyunda tek yapmanız gereken hızlı olmak ve engellerden kaçmak. Arkadaşlarınıza da meydan okuyabileceğiniz oyunda kimin daha hızlı olduğunu gösterebilirsiniz.

Tek parmak ile kontrol edilen oyunda zorlu görevlerin üstesinden gelmeye çalışıyor ve liderlik tablosunda üst sıralara tırmanmaya çalışıyorsunuz. Enerjisi oldukça yüksek olan Hovercrash oyununu mutlaka denemelisiniz. Eğer ekstrem sporlardan hoşlanıyorsanız bu oyun hoşunuza gidebilir.

Hovercrash oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Hovercrash

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
68 MB DOSYA BOYUTU

Hovercrash, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Hovercrash, boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz eğlenceli bir sonsuz yarış oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. iOS işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz oyun ile eğlenceli vakitler geçirebiliyorsunuz.

Aksiyonu yüksek bir oyun olan Hovercrash, sonsuz bir tünel içerisinde geçen yarış oyunudur. Etkileyici bir atmosfere sahip olan oyunda engellerden kaçarak tünel içerisinde ilerlemeye ve yüksek puanlar kazanmaya çalışıyorsunuz. Fütüristik bir kurguya da sahip olan oyunda çok eğleniyor ve arkadaşlarınıza da meydan okuyabiliyorsunuz. Zorlu görevlerin de üstesinden gelmeye çalıştığınız oyunda farklı araçlar kullanabiliyorsunuz. Tek parmak ile oynanabilen oyunda tek yapmanız gereken hızlı olmak. Eğer yarış oyunlarını seviyorsanız Hovercrash oyununu da beğenerek oynayabileceğinizi söyleyebilirim.

Çocukların da beğenerek oynayabileceği oyun sürükleyiciliğiyle de ilgi çekiyor. Enerjisi son derece yüksek olan oyunda yüksek puanlara ulaşarak liderlik tablosunda üst sıralara tırmanmaya çalışıyor ve diğer oyunculara meydan okuyabiliyorsunuz. Boş zamanlarınızı değerlendirmek için Hovercrash'ı mutlaka denemelisiniz.

Hovercrash oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Splashy!

    1 milyon oyuncu arasına katılın!
  • Surfatron

    Surfatron oyununda karakterinizle birlikte tüm paraları toplayın!
  • Mr Juggler

    Hokkabazlık yapıyoruz.
  • Clash of Blocks

    Zorlu beceri oyunu