Hubble Bubbles

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
79 TOPLAM İNDİRME

Hubble Bubbles ilginç ve eğlenceli bir beceri oyunudur

Hubble Bubbles eğer boş zamanlarınızda eğlenceli ve farklı bir oyun oynamak isterseniz tavsiye edebileceğimiz bir mobil beceri oyunudur.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir balon oyunu olan Hubble Bubbles uzayda geçen bir hikayeye sahip. Oyunda temel amacımız Hubble adlı uzay gemimizin uzayda en uzun süre yolculuk yapmasını sağlamak. Hubble yolculuk yapabilmek için baloncukları kullanıyor ve üstlerinden zıplayarak uzayda ilerliyor.

Hubble Bubbles'ı farklı bir oyun yapan şey oynanış yapısı. Hubble Bubbles'da uzay gemimiz yol alırken altında büyük baloncuklar yer alıyor. Oyundaki amacımız Hubble uzay gemimizi bu baloncukların üzerine denk getirmek ve ileri doğru yönlendirmek. Uzay gemimizin altında yer alan baloncukların üzerine dokunarak baloncukları havaya doğru zıplatabiliyoruz. Eğer baloncuk uzay gemimize alttan çarparsa daha hızlı yol alıyoruz. Oyunda bunun haricinde uzay gemimizin etrafında parmağımızı döndürerek ekstra hız kazanmasını sağlayabiliyoruz. Oyunu8n bu yapısı kolay görünse de uzmanlaşmak gerektiriyor ve oyunculara eğlenceli anlar yaşatıyor. Uzayda yol alırken zamanı yavaşlatma tuşunu kullanarak geçici avantajlar kazanabiliyoruz.

Hubble Bubbles bağımlılık yapıcı yapıda olan bir mobil oyun.

Can Erdil Şentürk

Hubble Bubbles

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME
30.2 MB DOSYA BOYUTU

Hubble Bubbles bağımlılık yapıcı bir mobil oyundur

Hubble Bubbles eğer yeteneklerinizi sınamak ve eğlenmek isterseniz hoşunuza gidebilecek bir mobil beceri oyunudur.

Balonlarla süslenmiş bir yapıya sahip olan Hubble Bubbles'ı iOS işletim sistemine sahip olan iPhone ve iPad'lerimize ücretsiz olarak indirip oynayabilmekteyiz. Hubble Bubbles'ta Hubble adlı uzay gemimize atlıyoruz ve uzayın derinliklerine doğru yolculuğa çıkıyoruz. Bu yolculuğumuzda yol almak için ise balocuklardan yardım almaktayız. Oyundaki temel amacımız uzayda gidebildiğimiz en uzak mesafeye ulaşmak ve en yüksek puanı toplamak.

Hubble Bubbles kendine has bir oyun yapısına sahip. Uzay gemimiz Hubble'ı ilerletmek için balonların üstünden zıplamalıyız. Balonların üzerine dokunarak balonları zıplatabiliyoruz. Eğer balonları Hubble üzerlerindeyken zıplatırsak Hubble daha hızlı ilerliyor. Bunun yanında parmağımızı hubble etrafında döndürürsek Hubble ivme alıyor ve geçici olarak hızlanıyor.

Hubble Bubbles'da zamanı yavaşlatma gibi geçici özellikleri aktifleştirerek oyunu daha eğlenceli bir hale de getirebilmekteyiz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bubbles Dragon

    Arcade salonlarının sevilen bir oyunu klon da olsa Android cihazlarına ücretsiz olarak ulaştı.
  • MalariaSpot Bubbles

    MalariaSpot Bubbles, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz eğitici bir zeka oyunudur.
  • Soap Bubbles Live Wallpaper

    Soap Bubbles Live Wallpaper, Android cihazınızın ekranına onlarca baloncuk getiren oldukça eğlenceli ve bağımlılık yapan bir canlı duvar kağıdı uygulamasıdır.
  • Inside Out Thought Bubbles

    Aynı renkteki topları yok etmeye çalışacağız.
  • Tiny Bubbles

    Sabun köpükleriyle eğlenceli eşleştirmeler yapabileceğiniz eğitici bir oyundur.
  • Farm Bubbles

    Rengarenk balonları patlatarak çeşitli ödüller kazabileceğiniz eğlenceli bir oyun olarak öne çıkıyor.
  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu