Human Anatomy Atlas

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
201 TOPLAM İNDİRME
721 MB DOSYA BOYUTU

İnsan anatomisini detaylarıyla incelemenizi sağlayan bir uygulamanız olsun istiyorsanız iOS için hazırlanmış olan Human Anatomy Atlas ilginizi çekecektir. Olabildiğince bilimsel ve gerçeğe dayanan çbir çalışmanın ürünü olarak hazırlanmış bu uygulama dilerseniz merak gidermeye veya eğitim amaçlı olarak kullanılmayı sağlayacak yapıya sahip. Bunun başlıca sebebi uygulama içerisinde dolaşma işleminin son derece akıcı olarak gerçekleşmesi.

3 boyutlu görüntülerle kadın veya erkek bedenleri arasında seçim yapabileceğiniz uygulamada her iki bedenin iç organları, iskeletleri, sinir ve kas dokularıyla birlikte diğer anatomik özelliklerin tamamını yakın plandan parça parça izleyebiliyorsunuz. Burada farklı anatomik bölgeler Latince isimleriyle gösteriliyor ve temel tıp bilgilerine yakışır bir biçimde sunuluyor.

Bu uygulama ücretsiz olmasa da sunmuş olduğu kalite ve oldukça hesaplı olan fiyatı vakit ayırmanıza değecektir. Ek anatomik bölgeler için uygulama içi satın alma seçenekleriyle karşılaşıyorsunuz ve yeni modellemeler ile komple insan vücudunu yakından incelemek için gerekli olan tüm görsellikle kuşanıyorsunuz. Eğitim amaçlı olarak uygulama arayanların kaçırmaması gereken bir çalışma.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Essential Anatomy

    İnsan anatomisini yakından öğrenmek için hazırlanmış 3 boyutlu bir modelleme uygulaması arıyorsanız Essential Anatomy işinize yarayacaktır.
  • Speed Anatomy Quiz

    iOS cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir sağlık eğitimi uygulamasıdır.
  • Atlas

    Atlas uygulamasını kullanarak her gün yeni İngilizce kelimeler öğrenebilir ve kendinizi sınayabilirsiniz.
  • Complete Anatomy

    Complete Anatomy mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir anatomi uygulamasıdır
  • 3D Anatomy

    3D Anatomy insan vücudunu tanıyabileceğimiz kapsamlı bir medikal uygulamadır
  • Atlas Dergisi

    Atlas Dergisi, alanında deneyimli kişiler tarafından hazırlanan coğrafya dergisinin resmi iOS uygulaması.
  • World Atlas by National Geographic

    National Geographic tarafından hazırlanan World Atlas uygulamasıyla en yüksek çözünürlükte en güncel haritalara telefonunuzdan ulaşabileceksiniz.
  • Atlas Wallpaper

    Atlas Wallpaper uygulaması, telefonunuzun ekranına çeşitli bölgelerin haritalarını duvar kağıdı yapabilmenizi sağlıyor.