Human Evolution

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
213 TOPLAM İNDİRME
32 MB DOSYA BOYUTU

Evrim simülasyon oyunu

Human Evolution, DNA karıştırma oyunlarını sevenlerin hoşuna gideceğini düşündüğüm evrim simülasyonu oyunu. Sürekli dokunmaya dayalı oynanış sunan clicker oyunlarını yorucu bulmuyorsanız bu insan evrimi oyununu oynamanızı isterim. İndirmesi de oynaması da ücretsiz!

Canlıların genetikleriyle oynayarak yeni varlıklara dönüşmelerini sağladığınız, virüsün farklı türlerini post insanlara geçirdiğiniz, ufak hücre veya su yosunlarından maymunlara, insanlara hatta cyborg’lara kadar çeşitli türleri kontrol ettiğiniz bir evrim simülasyon oyunu Human Evolution. Çok basit ancak sabır isteyen ve refleks gerektiren bir oynayışa sahip. Başlangıçta DNA, bakteri ve kökbacaklıları karşınıza çıkıyor. Bunları bir araya getirmeye, birleştirmeye çalışıyorsunuz. İlerledikçe yeni türler keşfediyorsunuz. Cyborg’lar ve duyguları olan robotlara ulaştığınızda oyun sonlanıyor. İnsan evrimi ilginizi çekmediyse hayvan evrimi ile devam edebiliyorsunuz.

Erkan Calp

Human Evolution

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME
181.7 MB DOSYA BOYUTU

Evrimi konu alan clicker oyunu

Human Evolution, ekrana sürekli dokunarak ilerleyebildiğiniz clicker oyunu. Adından da tahmin edeceğiniz üzere evrimi konu alıyor. DNA karıştırma oyunlarından hoşlanıyorsanız, tek hücreli canlılardan duygusal robotlara onlarca canlı türüyle uğraşacağınız, genetiklerini alt üst edeceğiniz bu evrim simülasyonu oyununu seveceğinizi düşünüyorum.

iOS tarafında da ücretsiz indirilmeye açılan evrim simülasyon oyunu İnsan Evrimi: İnsanlığın Yükselişi’nde virüsün farklı türlerini post insanlara geçiriyor, dünya evrimini izliyor ve eğleniyorsunuz. Ufak hücreler veya su yosunlarından maymunlara, insanlara ve hatta cyborg’lara kadar çeşitli türleri kontrol ediyorsunuz. Başlangıçta sadece DNA, bakteri ve kökbacaklılarla uğraşsanız da ilerledikçe yeni canlılarla tanışıyorsunuz. Yarattığınız canlıları evrimleştirip geliştirebiliyorsunuz. Cyborg ve duygularını gösterebilen robotlara ulaştığınızda oyun sonlanıyor. Dilerseniz insan evriminden hayvan evrimine geçerek devam edebiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Human Puzzle

    Eşsiz bir bulmaca oyunu
  • Homo Evolution

    Kendi dünyanı yarat ve insan evrimine yön ver.
  • Pen Run

    Çizime odaklı süper eğlenceli beceri oyunu
  • Mega Pop

    Mega Pop (Android): 2019'un en eğlenceli canavarlı mobil oyunu
  • Piffle

    Sevimli dostlarınızı kurtarın.
  • PLANK!

    Kalasları özenle yerleştirin.
  • Break the Hoops

    Zıplayarak çemberi kırın.
  • Mr Gun

    Öldür ya da öl!