Human Resource Machine

x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
76 TOPLAM İNDİRME

Human Resource Machine mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur

Human Resource Machine heyecanlı ve sürükleyici bir oynanışa sunan bir mobil bulmaca oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir oyun olan Human Resource Machine'de temel olarak bir ofisi yönetiyoruz. Yakın gelecekte geçen oyunda yetenekli robotlar geliştiriliyor ve bu robotlar insanların yapabildiği birçok işi iyi bir şekilde yapabiliyor. Bu nedenle ofis çalışanlarımızın işleri tehlikeye giriyor. Eğer çalışanlarımız yeterince verimli bir şekilde çalışamazlarsa yerlerini robotlara bırakmak zorunda kalacaklar. Biz de ofis çalışanlarımızın robotlardan daha verimli çalışabilmeleri için onlara yardımcı oluyoruz.

Human Resource Machine'de her bölümde kaşrımıza yapmamız gereken zorlu işler çıkıyor. Bu işleri tamalayabilmek için ise farklı bulmacaları çözmemiz gerekiyor. Bulmacaları çözerken çalışanlarımızı doğru bi şekilde programlamalıyız ve işi en kısa süre içerisinde tamamlamalıyız. Bölümleri geçtikçe daha zorlu görevler alıyoruz ve çalışanlarımız terfi ederek işlerini garantiye alıyorlar.

Can Erdil Şentürk

Human Resource Machine

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME
69 MB DOSYA BOYUTU

Human Resource Machine mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur

Human Resource Machine daha önceden World of Goo ve Little Inferno gibi başarılı oyunları ile tanıdığımız Tomorrow Corporation tarafından geliştirilmiş yeni bir bulmaca oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınızda ve iPad tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir oyun olan Human Resource Machine'da bir ofisin kontrolünü üstleniyoruz. Yakın bir gelecekte geçen bir hikayeye sahip olan Human Resource Machine'de robotların yükselişine tanık olmaktaıyız. İnsanların yapabildiği birçok işi başarılı bir şekilde yapan robotlar birçok çalışanın yerini dolduruyor ve insanlar işsiz kalmaya başlıyor. Ofis çalışanblarımız da bu durumdan etkileniyor. Çalışanlarımız yerlerini robotlara bırakmamak için daha da yoğun bir şekilde çalışmak zorundalar, onlara yardım etmek ise bizim elimizde.

Human Resource Machine'de her bölümde karşımıza zorlu bulmacalar ve zamanında yetiştirmemiz gereken işler çıkıyor. Bu işleri tamamlayabilmek için çalışanlarımızı programlamamız, doğru zamanda doğru şeyi yapmalarını sağlamamız gerekli. Oyunun başlarında bulmacalar kolayken ilerleyen bölümlerde işler karışıyor ve oyun daha eğlenceli hale geliyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bendy and the Ink Machine APK

    Bendy and the Ink Machine APK, birinci şahıs kamera açısından oynanan aksiyon bulmaca korku oyunu.
  • Rescue Machine!

    Eğlenceli bir bulmaca oyunu
  • Human Puzzle

    Eşsiz bir bulmaca oyunu
  • The Human Age

    Aynı resimleri eşleştirerek bulmacaları çözebileceğiniz eğlenceli bir oyun olarak öne çıkıyor.
  • Human Fall Flat APK

    Human: Fall Flat APK, rüyaları kontrol edebildiğimiz aksiyon türünde bir oyundur.
  • Type Machine

    Type Machine, Android cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz güçlü bir metin kaydetme uygulamasıdır.
  • Escape Machine City

    Escape Machine City, zorlu bulmacalar içeren mükemmel bir kaçış oyunu.
  • Love Machine

    Love Machine, sevgiliniz ya da eşiniz ile aranızdaki aşk oranını hesaplayarak size gösteren eğlenceli bir oyun.